daha önce de belirttiğim gibi, rüyamda beni hiç korkutmadılar ama uyanıp da anlatmaya çalıştıkları şey zaman içersinde gerçekleşince,ürpermiyorum desem yalan olur.bazılarını hayret verici karşılıyorum bazılarında kayıtsızca bakıyorum (hamileliklerimi bilmem gibi).çok azı ise bende rahatsızlık uyandırmıştır.bunlardan, bi gece yine farklı olduğunu anladığım rüyalardan birindeydi.oldukça üzgün inleyerek ağlayan bi genç kız görmüştüm rüyamda.kotu gömleği saçı herşeyi sırılsıklamdı.her zamanki gibi gene donuk bi ifade ile kıza bakmayı tercih ettim.ne olduğunu sormadım ya da niye ağladığını.zaten bu tip rüyalarda oldukça az konuşuyorum.sanırım bi an evvel bitsin de uyanayım diye.kız elinin tersi ile burnunu sildi, yaklaştı ve:bunu yaptım...dedi.sorgularcasına yüzüne baktım ama bişey demedim.yılgınca omuzlarını düşürdü ve ağlayarak arkasını döndü gitti.uyandım.1-2gün sonra kızı gazetenin 3.sayfasında gördüm.cesedini dereden çıkarmışlar...nefesimi kesen ender vakaydı bu.
öncelikle benim gibi birinle karşılaşmak çok hoş.3aşağı 5yukarı aynıyız demek.yanlız ben olanlardan kendimi suçlamıyorum çünkü benim etki ve hareket alanlarım kısıtlı ki,hem bunu seçen ben değildim.o halde benim elimden ne gelebilir ki?bi önceki anlattığımdan yola çıkarsak mesela,hayatımda hiç görmediğim ve o hayatını sonlandırdığı vakitlerde ondan bihaber olduğum bi insana ben nasıl yardım edebilirim ki?böyle düşünürsen eğer yaşanan bu kaotik durumdan hiç çıkamazsın.elbette ben de böyle bi rüya sonrası yataktan kalkınca bi müddet yatağın kenarında oturur ve durumu analiz etmeye çalışırım,verilen çoğu msj.lar anlaşılır değil çünkü(yine önceki yazdığım kızı örnek verebilirim söylediklerinde) sonra vira bismillah bakalım bunun altından ne çıkacak diye bi gayretle kalkar ve anlatılmaya çalışan gerçekleşene kadar bi gerginlikle güne başlarım.ancak çoğu zaman 'o anda' artık benim yapabileceğim bişey kalmamıştır.baştan sona bütün yazılanları okudum bende birine bişey olacağı zaman önceden hissedenlerdennim rüyasını görüyorum yani yanlış anlaşılmasın birde içime doğuyo sankibunu sölemekten hep kaçındım yadırgarlar diye ama senden cesaret edip sölüyorum.anneannemin dedemin öleceğini durupdurken hissetim onun dışında ölümler,hamilelikler sadece kötü şeyler değil yani bazen iyi şeylerde olabiliyor.aslında tam anlatamıyorum da okadar uzun şeyler var...bazen yeter artık bitsin hiç birşeyi hissetmek istemiyorum diyip ağladığım oluyor. çünkü kötü bir şeyi hissettiğimde gerçekleşince sebepsizce kendimi suçluyorum...iyi şeyler güzel ama kötü olayları hissetmek psikolojimi bozuyor.
öncelikle benim gibi birinle karşılaşmak çok hoş.3aşağı 5yukarı aynıyız demek.yanlız ben olanlardan kendimi suçlamıyorum çünkü benim etki ve hareket alanlarım kısıtlı ki,hem bunu seçen ben değildim.o halde benim elimden ne gelebilir ki?bi önceki anlattığımdan yola çıkarsak mesela,hayatımda hiç görmediğim ve o hayatını sonlandırdığı vakitlerde ondan bihaber olduğum bi insana ben nasıl yardım edebilirim ki?böyle düşünürsen eğer yaşanan bu kaotik durumdan hiç çıkamazsın.elbette ben de böyle bi rüya sonrası yataktan kalkınca bi müddet yatağın kenarında oturur ve durumu analiz etmeye çalışırım,verilen çoğu msj.lar anlaşılır değil çünkü(yine önceki yazdığım kızı örnek verebilirim söylediklerinde) sonra vira bismillah bakalım bunun altından ne çıkacak diye bi gayretle kalkar ve anlatılmaya çalışan gerçekleşene kadar bi gerginlikle güne başlarım.ancak çoğu zaman 'o anda' artık benim yapabileceğim bişey kalmamıştır.
biliyorum kendimi suçlamam mantıksız ama şöyle anlatayım durupdururken çok sevdiğim birini kaybedeyeceğim düşüncesi kaplıyor içimi ve sonra gerçekleşiyor bende düşünmeseydim aklıma nerden girdi niye hissettim sanki çok mantıksız ama kızıyorum kendime.ya bi aralar çin de deprem olsa sarsılıp anneme deprem oldu hiissetin mi diye soruyorum hayır diyo sonra tv ye bakıyorum çinde olmuş.artık sallanmıyorum her depreme çok şükür.[/QUOTE
senin bende olduğu gibi rüya görmene gerek yok demek ki...senin sezgilerin oldukça kuvvetli.ilk ne zaman fark ettin peki diğerlerinden farklı olduğunu?
biliyorum kendimi suçlamam mantıksız ama şöyle anlatayım durupdururken çok sevdiğim birini kaybedeyeceğim düşüncesi kaplıyor içimi ve sonra gerçekleşiyor bende düşünmeseydim aklıma nerden girdi niye hissettim sanki çok mantıksız ama kızıyorum kendime.ya bi aralar çin de deprem olsa sarsılıp anneme deprem oldu hiissetin mi diye soruyorum hayır diyo sonra tv ye bakıyorum çinde olmuş.artık sallanmıyorum her depreme çok şükür.[/QUOTE
senin bende olduğu gibi rüya görmene gerek yok demek ki...senin sezgilerin oldukça kuvvetli.ilk ne zaman fark ettin peki diğerlerinden farklı olduğunu?
tam olarak hatırlamıorum ama sanırım 11 yaşında falandım annenem hastandı hastaneye kaldırdılar biz bayram için başka biyerdedydik içim sıkıntılıydı sonra haberini aldım ağlayarak anneme bu safer iyleşmeyecek ölücek biliyorum gelmiycek dedim.annem suratıma bakıp beni sakinleştirmeye çalıştı.iyleşcek felan dedi hayır dedim.ağlamaya devam etti ertesi gün kaybettik zaten. sonra rüyalarım çıkmaya başladı çok sık bende anlatıyordum şöyle gördüm böle gördüm felan sonra beni rüyamda tanımadığım bir evde hiç görmediğim bir kadın uyardı birdaha rüyalarını anlatmıcaksın diye.bir süre anlatmadım.sonra bir gece ansızın oturken telefon çaldı içimden dedeme bir şey oldu dedim hasta felan değildi telefonu zor açtım baktım teyzem oh çok şükür sensin felan dedim içimi bi his kapladı diye anlattım.oda korktu neyse kapattık teli sabah telefon geldi dayım aradı dedem dün akşam kalp krizi geçirmeye başlamış benim sıkıntılı hissettiğim sıralarda sabaha kadar ilaç içmiş almamış kriz olduğunu sonra sabah daha fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar doktor akşam başlamış demiş.bi süre yattı sonra kaybettik her gece 35 gün felan yattı hastanede hastanede yattığı her gece rüyamda onun değişik şekilde ölümlerine tanık oldum ama her gece sonrada kaybettik zaten
Bu farklı bir şey tabi ama hadi bende anlatayım yaşadığım bir kaç şeyi.
ilk okulda karşı sınıfta okuyan bir çocuk vardı,aynı mahalledeydik. Ama çocukla selamım sabahım yoktu ve çok uzun zamandır görmemiştim. Rüyamda O köhne yıkık dökük bir evin içerisindeymiş. Ben onu kurtarmaya gitmişim güya oraya ama kurtaramıyorum. 1 el silah sesi duyuyorum ve uyanıyorum. Ertesi sabah kahvaltıda anneannem o çocuğun mafya gibi adamlara bulaştığını,bir önceki gece vurulduğunu söyledi.ben şok tabi. Çocukcağız hala sakat.
Bu çok ilginç. Kursa gidiyorum ingilizce öğretmenime abayı yakmışım. İnanılmaz mutlu gidiyorum kursa. Ancak her sabah çıkarken,aklımda üç cümle. "kim aradı-annem-ne diyor?". Her sabah elimde olmadan ayakkabılarımı giyerken içimden bu üç cümleyi tekrarlıyorum. Manasız tabi. Zaman geçiyor ben bu adamla çıkmaya başlıyorum. Bir gece anneme arkadaşımdayım deyip onunla dışarı çıkıyorum. Annem arıyor,lavaboya gidip konuşuyorum. Döndüğümde kim arıyor diyor-annem-ne diyor? diyor. Aklıma geliyor,kalıyorum öyle. Son görüşmemiz oluyor o gece,annem arkadaşımla görüşmüş meğer dışarıda olduğumu anlamış :) Telefonuma el koymuştu :)
1 hafta evvel rüyamda motosikler tepesindeyim. Deli gibi kullanıyorum,virajlar makaslar. Hayatımda hiç kullanmadım bu arada. Köyler geçiyorum,dereler aşıyorum. 2 yol ayrımında duruyorum,tam bariyerlerin önünde. Ertesi gün bu oyuncunun motosiklet kazasında öldüğünü öğreniyorum. Hemde bilin bakalım hangi bariyerlerin önünde?
Hayat garip şey vesselam...
dediklerinize kısmen katılıyorum,yanlız cinler yeryüzünde her yerlerdeler uzaklarda değil.çevremizde ve hatta evimizde.melekler de öyle ama.insanların bulunduğu ve bulunmadığı her ortamda varlar.cinler tıpkı biz insanlar gibi normal yaşantılarına devam ediyolar,evliler çoğalıyorlar ve yaşıyorlar.tıpkı bizim gibi.kendilerine yer seçerlerler ve orda yaşarlar,bu sizin eviniz de olabilir ağırı dağın tepesi de...ancak;onları bizden ayıran,hayatımıza müdahale ettirmeyen bi unsur var.biz buna halk arasında 'perde'diyoruz.sanırım daha ilmi açıklaması 'boyut' oluyo.cinlerin kabiliyeti insanlardan üstündür.şekil değiştirebilir anında başka ortama geçebilir.tıpkı biz insanlarda olduğu gibi onlarda da iyileri kötüleri vardır.biz insanlar onları rahatsız etmediğimiz süre boyunca onlar da bu 'perdeyi' yırtıp bizim yaşadığımız ortama gelmez.yani boyutlarını değiştirmezler.ana kural budur onlarda aslında.ama biz insanlar nasıl koyduğumuz yasalara bazı insanlar uymuyorsa (katil,hırsız vb.) cinlerde de kötü olanlar buna uymadığı olabiliyor.bizim varlığımızı küçümseyip hakir gördüğü için musallat olduğu kişiyle eğleniyo.korkutma sebebi de bu...eğleniyo.boyut denildiği zaman öyle milyonlarca ışık yılı uzakları düşünmeyin.bi bebek için anne karnı onun bütün dünyası ama o aslında kocaman bi dünya ile çevrili ve bunu bilmiyo.boyutlar da aynen böyledir.bizim hayatımız da kocaman bi dünya ile çevrilidir.
Bildiğim kadarıyla cinlerin geleceği haber vermeleri yasak.Ancak cin çağırıldığında gelenler ve sizinle iletişim halinde olanlar kötü huylu olanlar.Ve onlarda dalga geçmek için geliyorlar...
Tabii çelişkili şeylerde düşünüyorum.Madem kötü huylularsa,dalga geçmek için geliyorlarsa söylediklerinin doğru da olmaması gerekiyor...
Gerçekten inanılmaz bir olay...
Bu karabasanla ilgili duyduğum birşey var.Saçma geldi bana ama.
Yurtta kalırken gece pek fazla odada duramadığım için çıkıp yurt görevlisiyle sohbet falan ediyorduk bahçede.Konu karabasandan açılınca yaşımı sormuştu ilk sohbetimizde.Hatırladığım kadarıyla ergenlik yaşını öne sürerek söylemişti.Eğer o zamana kadar karabasan gelmemişse daha gelmez dedi.Gelmişse de devam edebilir dedi.Bilmiyorum ne alaka...
Bildiğim kadarıyla cinlerin geleceği haber vermeleri yasak.Ancak cin çağırıldığında gelenler ve sizinle iletişim halinde olanlar kötü huylu olanlar.Ve onlarda dalga geçmek için geliyorlar...
Tabii çelişkili şeylerde düşünüyorum.Madem kötü huylularsa,dalga geçmek için geliyorlarsa söylediklerinin doğru da olmaması gerekiyor...
Gerçekten inanılmaz bir olay...
Bu karabasanla ilgili duyduğum birşey var.Saçma geldi bana ama.
Yurtta kalırken gece pek fazla odada duramadığım için çıkıp yurt görevlisiyle sohbet falan ediyorduk bahçede.Konu karabasandan açılınca yaşımı sormuştu ilk sohbetimizde.Hatırladığım kadarıyla ergenlik yaşını öne sürerek söylemişti.Eğer o zamana kadar karabasan gelmemişse daha gelmez dedi.Gelmişse de devam edebilir dedi.Bilmiyorum ne alaka...
Ben bu karabasan denilen şeyin aslında bilimsel bir açıklaması olduğunu okumuştum. Biz rüyamızda koşarken gerçekte koşmayalım,bağırırken gerçekte bağırmayalım diye vücudumuz bir çeşit felce uğruyormuş. Biz kabus görüp aniden uyandığımızda ise beyin uyandım komutunu hemen alamadığı için bir süre kımıldayamıyor,sesimizi çıkartamıyormuşuz. Sanırım uyku felcide diyorlar buna. Bana mantıklı gelmişti açıkcası...
Ben bu karabasan denilen şeyin aslında bilimsel bir açıklaması olduğunu okumuştum. Biz rüyamızda koşarken gerçekte koşmayalım,bağırırken gerçekte bağırmayalım diye vücudumuz bir çeşit felce uğruyormuş. Biz kabus görüp aniden uyandığımızda ise beyin uyandım komutunu hemen alamadığı için bir süre kımıldayamıyor,sesimizi çıkartamıyormuşuz. Sanırım uyku felcide diyorlar buna. Bana mantıklı gelmişti açıkcası...
bu banda mantıklı geldi gerçekten ama o kalkma ve uyanma çabalarım okadar gerçek ki uyandım diye sevinirken hop birden başa sarıyorum bu da beni çok yoruyo aslında kalkamamışım.aynı şeyi gerçekten kalkabilene kadar yaşayıp duruyorum.birde dua okumaya başlıyorum sürekli yarım kalıyo sonunu getirbildiğim zaman rahatlıyıp anacak uyanabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?