Uykuda karabasan yaşıyormusun?

ben kesin başımı belaya sokarım zaten ayrıca çok da korkarım

lucid rüyayı biraz internetten araştırdım.ve kendimi cok garip hissettim cunku cok fazla ruya goruyorum ve bazen ruyalarıma kaldığım yerden devam edıyorum ve coğunu da hatırlıyorum.

uykuda yürüme olayı sizce valla yıllardır bir çözüm bulunamadı
ama enterans olan bizim aile çoğu kişi uyur gezer
şuan evde annem kapıları falan kilitler hele babam sürekli tetikte uyur
ben ayağa kalktığımda onlar ayakta
dört yaşımdayken beni köyde dedem caminin önünden çevirmiş
daha iki gün önce gece bir uyandım üstümü giyinmişim ve salonda dolaşırken uyandım

lucid rüyayı biraz internetten araştırdım.ve kendimi cok garip hissettim cunku cok fazla ruya goruyorum ve bazen ruyalarıma kaldığım yerden devam edıyorum ve coğunu da hatırlıyorum.

bende çok rüya görüyorum ve genelde gördüklerimin çoğunu yaşıyorum

ben kesin başımı belaya sokarım zaten ayrıca çok da korkarım

ben bu tip ziyaretleri çocukluğumdan beri yaşıyorum.dedemin öldüğünü annem ilk benden öğrenmişti sonra telefonu almıştı.o zaman ben 7 yaşındaydım.büyüdükçe kurcalanmaması gerektiğini düşündüm bu tip işlerin.zor da olsa korkmamayı deneyin öyle bi anda.sizinki ile benim deneyimlerimin arasında fark var,beni korkutmadılar hiç ama belki de sizdeki amaçları budur....

aslında benzer yönlerimiz var çünkü bendede bu tarz şeyler oluyor
birgün rüyamda teyzemle bir çukura indik ben çukurdan çıktım teyzem kaldı
sabah rüyayı anneme anlattım annem teyzene birşey olacak diye telaşlandı üstelik sağlıklı kadın
ve o gün teyzem aniden vefat etti
buna benzer şeyler çok yaşıyorum

Son düzenleme:
çıkmalıyım benkiler AÇIIIIIIIIIIIIIIIIIZ diye bağırıyo.sonra gelcem gene ama.

Lucid rüya tam olarak uyku ve uyanıklığın arasında bilincin açık olduğu rüya türleridir...

Kişi hem rüyayı görür, hem rüya gördüğünün farkındadır. Bir yandan bilinci açıktır, rüyayı kontrol edebilir.

Sizinde bu tarz yetenekleriniz olabilir o zaman.

Bende yaşadım bu tarz rüyaları, özellikle reiki'ye başladıktan sonra dahada arttı... Ciddi anlamda araştırmıştım neden böyle niteliksiz uyku uyuyorum diye, doktorlara bile danışmıştım bu konuyu.

Sabahları daha yorgun kalkıyordum... Tabi ben bu tarz şeyleri araştırdım ama,işin gerçeği bu tür durumlarla birebir ilgilenmek istemedim,istememde...

Bu tarz rüya görenler üstüne eğitim alırsa, rüyayı kontrol edebilme/astral seyahat tarzı spiritüel deneyimler olabiliyor.

Son düzenleme:
Benimde başım karabasan'la çok ağrımıştı zamanında.
Benim karabasandan kastım sürekli bir varlıktan (sürekli değişiyordu bazen bir köpek bazen başka birşey) kaçmak , saklanmak zorunda kaldığım , olmaması gerekn durumlara müdahale edemediğimi gördüğüm , rüyada olduğumu bildiğim halde uyanamayıp , sesim kısılana kadar bağırsam da duyulamadığım durum.
Çok şükür şimdi görmüyorum.
Doktora gitmedim hiç , keşke gitseydim aslında ama o zamanlar yaşım ufaktı pek anlam veremiyordum sanırım.
Babannemin dua et geçer telkinine sığınmak tek çare gibi geliyordu :) Ki sadece dua ile uyanabiliyordum gerçekten de belki de kendimi koşullandırdığım içindir bu bilemiyorum şimdi..
Çok dua etmiştim görmemek için

Son düzenleme:
canım yaşadığın çok korkunç bir durum
sonradan yaşadığın acı bir durum önceden sana malum olmuş

büyük ihtimalle.
belki de benimkisi sübyan olarak adlandırılandandır.
genelde hamilelere geliyormuş.ve bebeklerin düşmesine neden oluyormuş.
bi daha böyle birşey yaşamak istemiyorum...!

bu olaydan sonra birkaç kere daha oldu.ama işte normal bilinen üstünde ağırlığının olması,nefesini hissetmen,konuşamamman,kıpırdayamaman,dua okurken zorluk çekmen gibi....,
ama düşükten sonra (2 ay olacak) hiç gelmedi.
hamileyken ve ilk evlendiğim zamanlarda çok oldu.
kafam karıştı.yatak odasına tek gidemiyordum.
ışıksız uyuyamıyordum.
eşime beni uyut sonra sen uyu diyordum.
şimdilik böyle bir durum yok çok şükür.

ha bu arada doksanbeş rakamınıda hayretle düşünüyorum..
bebeğinizin kalbi durmuş..(çok geçmiş olsun)

beni de şaşırtan bu.hem 95 olması.hem de bebişimin sağ tarafımda olması.

minikyaramaz
teşekkürler.inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun yeni bir hamilelik haberi ile..
bu arada ben batıl inanç diye inanmazdım ama sizin hikayenizde sanki şunu gördüm..
bebişiniz sağ tarafınızdaymiş ve oraya kafasını koymuş eşiniz sandığınız kişi..
sayılmış ve 95 de bitmiş rüya
acaba bu yenii hamile kalanlarda yanlış söyleyebilirim (yel alması)olayımı diye düşündürmedi değil.
çünkü rüyada bir mesaj var..doğru mu şimdi bu yel alması?:26:

aslında beynimde bile yer etmemiş gördüğüm şey.
çünkü bebeğim düştü,kürtaj oldum.
2 hafta sonra eşimin arkadaşları gelmişti geçmiş olsuna.
rüyalardan,karabasandan filan konuşulunca aklıma geldi.
ben böyle bi şey yaşamıştım diye.
hatta eşim 'yani bebişimizi ben mi öldürdüm'demişti.

inan bilmiyorum.yeniden bebiş istiyoruz eşimle.
aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.
ama bu sefer hamile kalınca dua yazdıracağım kendime.
ve onu hep yanımda taşıyacağım.

yel almasını da hiç duymadım.o ne oluyormuş...?

tuhaftır gebelik testine her ikisinde de ihtiyaç duymadım...ölmüş akrabalarım bi embriyo kucağına alıp hoplatıp seviyolardı sonra bana en yakın duran onu bana uzatıyordu büyük bi sevinçle...istemeye istemeye alırdım onları bende...yanlış anlaşılmasın her ikisi de bizim için büyük bi mutluluktu ama rüyada o halleri ile...kim tutmak ister ki?sabah uyanır, programlanmış gibi eczaneye gider ve test alırdım;sonuç da zaten sürpriz olmadı her ikisinde de....

canım yaa sende bi haller var kötü enerji falan olmasın allah korusun hocaya okut kendini yatmadan önce dua et bence abdestli falan yat ama hocaya okut kendini kesin inşallah düzelirsin

bende düşük yaptım drdaydım.bi kadın söyledi böyle hamile kalan kadınların gebelikleri sona eriyormuş bunuda işte hurafeler üç harfiler yapıyormuş ama ben inanmıyordum.taki senin hikayeni okuyana kadar.
belki duyan arkadaşlar vardır böyle birşeyii,,

buna çok katıldığımı söyleyemem.hiç bi varlık tanrıdan büyük değildir.buna kudretleri yettiklerini sanmıyorum.

Allah hepimizi korusun öncelikle..

Karabasan olayini henüz hic yasamadim allaha sükür,
Yani öyle bazen yari rüyada yari bilinci acik bi sekilde olupta sIkmIslardi beni dua okuyamiyayim diye onu hatirliyorum.
Kizkardesimle ben ayni odada kaliyorduk ve bizi cok korkutuyorlardi (yani malum seyler iste).
Kapi esiginde görünmeler, iste geceleri ses gürültü yapmalar. Kulaga biseyler fisildamalar, üstüne oturmalar felan. tabi bunlarin cogunu kizkardesim yasiyordu, ben okadar agir yasamadim,
ama tabi insan psikolojik olarakta cok etkileniyor cok korkuyor.
Dua ise yariyor tabiki, bide korkmamak gerekiyor. allaha siginmak gerekiyor,
Bikac senedir allaha sükür olmuyor artik, korkutmuyorlar allaha cok sükür
ama hala bazen rüyalarimda görüyorum, bu gece ki gibi..

Bide bi rüya seklinden bahsetmissiniz, rüyayi kontrol etmek diye.
Bende cok sIk rüya görürüm, hepsinide hatirlarim, ve bazen yarida kalmis rüyamin devamini görürüm, ama herhalde rüyayi kontrol etmek degildir bu, bilemiyorum

Diyecegim su ki bu islerle cok ugrasmamak gerekiyor, yoksa insani gercekten rahat birakmiyorlar

tuhaf gelecek ama bende iki ay önce düşük yaşadım 7 haftalık bebeğimin kalbi durdu.bunu daha önce kimseye anlatmamıstım ama bir rüya gördüm ve ertesi gün düşük yaptım. rüyamda eşimle bir mağaraya giriyorduk.düzinelerce kız cocukları vardı ama hepsinin bir kusuru vardı.yani engelli görünüyorlardı.sonra söyle seslendiğimi hatırlıyorum aranızda en sağlam ve en zekiniz hangınızse onu ıstıyorum diyorum sonra aralarından bırı cıkıyordu ama onun gözleri çok tuhaftı.ve ben hiçibirinizi istemiyorum dediğimi ve uyandığımı hatırlıyorum.çok korkunçtu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…