demek istediğim her insanda olmayan bi özelliğinizin olduğudur.bu;sizinle aynı şeyler yaşamış olan diğer arkadaşlar içinde geçerlidir.spiritüel anlamda dilerseniz doğa üstü varlıklarla kontağa geçebilirsiniz.cinlere daha yatkınsınız 6.hissiniz daha gelişmiş durumda ve buna benzer...eğer ki uğraşırsanız diyorum buna kabiliyetiniz yatkın ama kör cahil yaparsanız başınız belaya da girebilir.beni soracak olursanız...ben cesaret edemedim hiçbir zaman....:18:
lucid rüyayı biraz internetten araştırdım.ve kendimi cok garip hissettim cunku cok fazla ruya goruyorum ve bazen ruyalarıma kaldığım yerden devam edıyorum ve coğunu da hatırlıyorum.
ben kesin başımı belaya sokarım zaten ayrıca çok da korkarım
ben bu tip ziyaretleri çocukluğumdan beri yaşıyorum.dedemin öldüğünü annem ilk benden öğrenmişti sonra telefonu almıştı.o zaman ben 7 yaşındaydım.büyüdükçe kurcalanmaması gerektiğini düşündüm bu tip işlerin.zor da olsa korkmamayı deneyin öyle bi anda.sizinki ile benim deneyimlerimin arasında fark var,beni korkutmadılar hiç ama belki de sizdeki amaçları budur....
Evet... Aynen...lucid rüya şu kontrol edilebilen kontrol altında tutulabilen rüyalar değil mi:26:
lucid rüyayı biraz internetten araştırdım.ve kendimi cok garip hissettim cunku cok fazla ruya goruyorum ve bazen ruyalarıma kaldığım yerden devam edıyorum ve coğunu da hatırlıyorum.
canım yaşadığın çok korkunç bir durum
sonradan yaşadığın acı bir durum önceden sana malum olmuş
biraz korkarak okudum gerçekten çok tuhaf şeyler yaşamışsınız minikyaramaz.bende çok korkarım böyle şeylerden.
Allahıma binlerce şükür buna benzer şeylerle karşılaşmadım.karabasan olayınıda hiç yaşamadım.
zaten sizin anlattığınız gibi birşey yaşasaydım kalbim durabilir dilim tutulabilirdi:18::18::18:
siz gene mekanetli davranmışsınız.
peki sık sık birşeyler oluyor mu uykunuzda bu olaydan sonra??
ha bu arada doksanbeş rakamınıda hayretle düşünüyorum..
bebeğinizin kalbi durmuş..(çok geçmiş olsun)
minikyaramaz
teşekkürler.inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun yeni bir hamilelik haberi ile..
bu arada ben batıl inanç diye inanmazdım ama sizin hikayenizde sanki şunu gördüm..
bebişiniz sağ tarafınızdaymiş ve oraya kafasını koymuş eşiniz sandığınız kişi..
sayılmış ve 95 de bitmiş rüya
acaba bu yenii hamile kalanlarda yanlış söyleyebilirim (yel alması)olayımı diye düşündürmedi değil.
çünkü rüyada bir mesaj var..doğru mu şimdi bu yel alması?:26:
sadece boşluğa düşsem o kadar kormuyorum ama cumartesi gece çok korktum
babam şehir dışındaydı annemin yanına yattım
gece kalktım su içtim tekrar yattım ve daha uyumadım ama tam dalmak üzereydim
başımda annem ben yine kitlendim hareket falan edemiyorum
böyle sinirli bir yüz ifaesi var ama annem yanımda uyuyor
o an panikle içimden ne dua geldiyse okudum ama acayip korktum
aslında beynimde bile yer etmemiş gördüğüm şey.
çünkü bebeğim düştü,kürtaj oldum.
2 hafta sonra eşimin arkadaşları gelmişti geçmiş olsuna.
rüyalardan,karabasandan filan konuşulunca aklıma geldi.
ben böyle bi şey yaşamıştım diye.
hatta eşim 'yani bebişimizi ben mi öldürdüm'demişti.
inan bilmiyorum.yeniden bebiş istiyoruz eşimle.
aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.
ama bu sefer hamile kalınca dua yazdıracağım kendime.
ve onu hep yanımda taşıyacağım.
yel almasını da hiç duymadım.o ne oluyormuş...?
bende düşük yaptım drdaydım.bi kadın söyledi böyle hamile kalan kadınların gebelikleri sona eriyormuş bunuda işte hurafeler üç harfiler yapıyormuş ama ben inanmıyordum.taki senin hikayeni okuyana kadar.
belki duyan arkadaşlar vardır böyle birşeyii,,
buna çok katıldığımı söyleyemem.hiç bi varlık tanrıdan büyük değildir.buna kudretleri yettiklerini sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?