ghost whisperer gibi bir şeysin yani
tam aksi...oldukça mütevaziyimdir ama keskin bi zekam var kullandığın dil,kelime ve anlatılış tarzın biraz espiri dozunu aşıyordu.espiri ok yönün daha fazla manipule ediş yönüne doğru ve sarkastik bi yaklaşıma doğru gitti.ayrıca bahsini ettiğin diziyi biliyorum.çağırıştırmış olabilirim ama benzerliği kabul etmiyorum.oldukça zor olarak açıldığım bi konuda sadece benden daha ağırını yaşayanları görüp bi paylaşımda bulunma cesaretini gösterirken böyle bi yaklaşımın hoş değil.birilerini imite edicek yaşıda çoktan geçtim.bodoslama 35e gidiyorum.hahahaha arkadaşım sakin ol bu ne şiddet bu ne celal?
öncelikle, ne demekse "sahip olduğum edebiyat miktarı"nı anlamak bayağı vaktini alır, onu belirteyim.
ama yazdıklarını okuyunca aklıma direk o dizi geldi anlattıkların birebir uyduğu için de espri yapayım dedim.
belli ki kendini epey yüksekte görüyorsun ki espriyi bile zeka yarışı gibi algılamışsın
tam aksi...oldukça mütevaziyimdir ama keskin bi zekam var kullandığın dil,kelime ve anlatılış tarzın biraz espiri dozunu aşıyordu.espiri ok yönün daha fazla manipule ediş yönüne doğru ve sarkastik bi yaklaşıma doğru gitti.ayrıca bahsini ettiğin diziyi biliyorum.çağırıştırmış olabilirim ama benzerliği kabul etmiyorum.oldukça zor olarak açıldığım bi konuda sadece benden daha ağırını yaşayanları görüp bi paylaşımda bulunma cesaretini gösterirken böyle bi yaklaşımın hoş değil.birilerini imite edicek yaşıda çoktan geçtim.bodoslama 35e gidiyorum.
senin bu konuşma tarzını bayılıyorum bu kelimeler falan ne tür kitaplar okuyorsun canım
sizin yazışmalarınızdan benim mesajlarım gümledi
dün gece gene çok saçma sapan şeylerle uğraştım
ben erkek arkadaşımdan ayrıldım yeni sayılır neyse
dün rüyamda onu gördüm resmen ilişki yaşıyordum
ablamın bir yaşında kızı var oda yanımızda onun kafasını elimle yerinden kopardım
ama bir damla bile kan çıkmadı sonra bir poşete koydum yeğenimi bakıyorum kafası yerinde
ama elimdeki poşettede kafası var bir panikle uyandım geri uyumaya çalışırken yine kitlendim
ezan okunuyordu uzun zamandan beri kalktım namaz kıldım bir sürü dua okudum geri yattım.
kabus gibiydi hala etkisindeyim
buda dün yaşadıklarım garip ama
ben şuna bağlıyorum sıkıntı üzüntü yaşadığım zamanlar daha çok sıklaşıyor
erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım büyük bir hatanın eşiğinden döndüm diyebilirim
psikolojik olduğunu düşünüyorum
tam aksi...oldukça mütevaziyimdir ama keskin bi zekam var kullandığın dil,kelime ve anlatılış tarzın biraz espiri dozunu aşıyordu.espiri ok yönün daha fazla manipule ediş yönüne doğru ve sarkastik bi yaklaşıma doğru gitti.ayrıca bahsini ettiğin diziyi biliyorum.çağırıştırmış olabilirim ama benzerliği kabul etmiyorum.oldukça zor olarak açıldığım bi konuda sadece benden daha ağırını yaşayanları görüp bi paylaşımda bulunma cesaretini gösterirken böyle bi yaklaşımın hoş değil.birilerini imite edicek yaşıda çoktan geçtim.bodoslama 35e gidiyorum.
bodoslama 35e doğru nasıl gidiliyor?:))
bende bodoslama 24e doğru gidiyorum
kafa önde koşar adımlarla...bi de bunun yan yan hali var...çukura doğru...ama buna daha var
buna ironi değil sentez denir...her neyse sanırım ben de biraz spontane davrandım.çünkü bunu konuşmak...açmak...kendimi ifade etmek bu konuda zaten beni oldukça kasıyordu ve belirttiğim gibi;benden daha ağır vaka yaşamış insanları bulunca bi nevi konuşabilme cesareti gösterdim.senin yaklaşım tarzın masumane olsa da ben bu tip iğneleme tabiri caiz ise laf sokuşturma bekledim,direk senden değil genel tabiki...ilmi ve fenni bi açıklaması olmayan ve bunu yaşadığına dair iddia eden insanlara nasıl bakıldığını (ve baktığımızı) tahmin ediyorsundur herhal.sonuçta benim hazır ol duruşum ve gerginliğim senin gayet havadan sudan yapılmış bir espirin ile çakıştı.ben seni yanlış anladım özür dilerim o hal.
bu karabasandan ziyade astral yolculuğa benziyo.benim de başıma gelmişti ve ondan sonra nette araştırmıştım bunu.
arkadaşlar, ben küçüklüğümden beri çok yaşadım benzer şeyler, anlatıpta hatırlamak istemiyorum çok zor çünkü
sadece tavsiyem, sabah ezanı saatleri çok dolaşmayın evde banyoda ve mutfakta özellikle
birde amener rasulu ayetini ezberleyin
okuduktan sonra kendinizi çembere alır gibi üfleyin çevrenize
kimse zarar veremez
Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?