Uykuda karabasan yaşıyormusun?

ghost whisperer gibi bir şeysin yani

değilim.hiç bir zaman da iddiam olmadı.ben ne dişi rasputinim ne de mesih vari bişey.hayatını gayet normal yaşayan biriyim.dikkatli okuduysan eğer kendimi spiritüel anlamda geliştirme gibi bi niyet istek ve gayret de olmadı hiç.sarkastik yaklaşımını anlamayacak kadar aptal da değilim lakin sen de ironi yapabilecek kadar kafi miktarda edebiyata sahip değilsin.

hahahaha arkadaşım sakin ol bu ne şiddet bu ne celal?
öncelikle, ne demekse "sahip olduğum edebiyat miktarı"nı anlamak bayağı vaktini alır, onu belirteyim.
ama yazdıklarını okuyunca aklıma direk o dizi geldi anlattıkların birebir uyduğu için de espri yapayım dedim.
belli ki kendini epey yüksekte görüyorsun ki espriyi bile zeka yarışı gibi algılamışsın

feliss flocke siz aranızda ne konuşuyorsunuz ben anlamadım
hiç ismini duymadığım kelimeler yazmışsınız

tam aksi...oldukça mütevaziyimdir ama keskin bi zekam var kullandığın dil,kelime ve anlatılış tarzın biraz espiri dozunu aşıyordu.espiri ok yönün daha fazla manipule ediş yönüne doğru ve sarkastik bi yaklaşıma doğru gitti.ayrıca bahsini ettiğin diziyi biliyorum.çağırıştırmış olabilirim ama benzerliği kabul etmiyorum.oldukça zor olarak açıldığım bi konuda sadece benden daha ağırını yaşayanları görüp bi paylaşımda bulunma cesaretini gösterirken böyle bi yaklaşımın hoş değil.birilerini imite edicek yaşıda çoktan geçtim.bodoslama 35e gidiyorum.

senin bu konuşma tarzını bayılıyorum bu kelimeler falan ne tür kitaplar okuyorsun canım

Son düzenleme:
bende bayıldım flocke konuşmana sarkastiği sözlüğüme kattım. Ama fazla ağır olmuş canım ya feliss espri yapmış. Bu kadar takılma. Boşuna ironi yapmayın beceremiyorsunuz dermişim ikinizde atlarmışsınız üzerime. yok yok ikinizin edebiyatı da iyidir herhalde

sizin yazışmalarınızdan benim mesajlarım gümledi
dün gece gene çok saçma sapan şeylerle uğraştım
ben erkek arkadaşımdan ayrıldım yeni sayılır neyse
dün rüyamda onu gördüm resmen ilişki yaşıyordum
ablamın bir yaşında kızı var oda yanımızda onun kafasını elimle yerinden kopardım
ama bir damla bile kan çıkmadı sonra bir poşete koydum yeğenimi bakıyorum kafası yerinde
ama elimdeki poşettede kafası var bir panikle uyandım geri uyumaya çalışırken yine kitlendim
ezan okunuyordu uzun zamandan beri kalktım namaz kıldım bir sürü dua okudum geri yattım.
kabus gibiydi hala etkisindeyim

buda dün yaşadıklarım garip ama
ben şuna bağlıyorum sıkıntı üzüntü yaşadığım zamanlar daha çok sıklaşıyor
erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım büyük bir hatanın eşiğinden döndüm diyebilirim
psikolojik olduğunu düşünüyorum

kuvvetle muhtemel bu seferki öyle çünkü kendin de sebebini bulabildin.

"kullandığın dil,kelime ve anlatılış tarzın biraz espiri dozunu aşıyordu."
flocke, sevgili forumdaşım, benim esprimin neresi dozunu aşıyordu anlayamadım?
gel bir bakalım. demişsin ki "ölüleri görüyorum. bana bir takım şeyler gösterip anlatıyorlar. diğer insanlara haber yolluyorlar" ghost whisperer dizisini izleyenler çok iyi bilir ki orada da kahramanımız kendi çabası ve isteği olmadan ölü insanlar ona görünüyorlar ve bir takım kişilere kahramanımız aracılığıyla mesaj gönderiyorlardı. yazdığın o mesajı okuyan ve bu diziyi izlemiş birisi olarak direk aklıma geldi ve söylediğim şey şu ""ghost whisperer gibi bir şeysin yani "
sonunda da göz kırpma var. diziyi biliyorsan bir nevi hoş bir espri olacaktı. ama art niyet aradığın için olamadı maalesef

sen spiritüel yeteneklerine biraz fazla eğilmiş olmalısın ki insanların altı üstü bir dizi ile bence gaaaayet de benzeyen yönünü görüp espri yapmasının içini bile okuyabildiğini düşünüp "sarkastik" olmakla suçlayabiliyorsun.
emin ol ironi yapıyor olsaydım bunu burda söylemekten gocunmazdım, nitekim açık açık dalga geçtiğim insanlar oldu bu forumda. kimseden bir çekincem yok, senden neden olsun? bunu söylememe rağmen hala gelip niyetimi bildiğinde ısrar etmen bana hiç anlaşılır gelmedi arkadaşım.
Bu konuyu da burada kendi adıma kapatıyorum. kendimi yeterince ifade ettiğimi düşünüyorum. Daha da ısrar edersen "hayır öyle demek istemedin laf soktun ironi yaptın blablabla" diye, yapacak bir şey yok. İroni arıyorsan kendi ""oldukça mütevaziyimdir ama keskin bi zekam var" cümlene bakmanı tavsiye edebilirim

Son düzenleme:
buna ironi değil sentez denir...her neyse sanırım ben de biraz spontane davrandım.çünkü bunu konuşmak...açmak...kendimi ifade etmek bu konuda zaten beni oldukça kasıyordu ve belirttiğim gibi;benden daha ağır vaka yaşamış insanları bulunca bi nevi konuşabilme cesareti gösterdim.senin yaklaşım tarzın masumane olsa da ben bu tip iğneleme tabiri caiz ise laf sokuşturma bekledim,direk senden değil genel tabiki...ilmi ve fenni bi açıklaması olmayan ve bunu yaşadığına dair iddia eden insanlara nasıl bakıldığını (ve baktığımızı) tahmin ediyorsundur herhal.sonuçta benim hazır ol duruşum ve gerginliğim senin gayet havadan sudan yapılmış bir espirin ile çakıştı.ben seni yanlış anladım özür dilerim o hal.

bodoslama 35e doğru nasıl gidiliyor?:))
bende bodoslama 24e doğru gidiyorum

flocke canım sen medyum olduğunu iddia etmiyorsun ki? Bu konuda neden yalan söyleyesin. Hiç bir çıkarın yok sonuçta. (toplumun bakış açısı genelde böyledir ya o yüzden)

Depresif dönemlerimde bende gece uyuyamaz çok korkardım. Evimiz teras katıydı ve çatıya yalnızca evin içinden çıkılabiliyordu. Ama ben gece çatı arasında ayak sesleri duyuyordum. O dönemleri atlattım hala zaman zaman annemde kaldığımda tıkırtılar duyarım ama artık hiç korkmuyorum. Bu nedenle yaşadıklarımızın değil belki ama korkularımızın psikolojik olduğunu iddia edebilirim. Bu nedenle konu sahibi arkadaşıma bir psikayatra görünmesini tavsiye edebilirim. Herhangi bir hastanede,normal muayene ücretine rahatlıkla ulaşabilirsin. Belki faydası olur...

Son düzenleme:
benim de bazen oluyor kesin ölüyorum dediğim çok oldu,ama yanımda biri yatarsa,oyuncak ayı olsa bile ,ya da ışığı açık bırakırsam olmuyor ,sanırım psikolojik ben de hep gece lambasıyla yatıyorum gece elektrik kesilirse falan mutlaka oluyor..

arkadaşlar, ben küçüklüğümden beri çok yaşadım benzer şeyler, anlatıpta hatırlamak istemiyorum çok zor çünkü
sadece tavsiyem, sabah ezanı saatleri çok dolaşmayın evde banyoda ve mutfakta özellikle
birde amener rasulu ayetini ezberleyin
okuduktan sonra kendinizi çembere alır gibi üfleyin çevrenize
kimse zarar veremez
Allah yardımcınız olsun

Ben cocukken oyle oluyordum sanki biri gelmiw ayagimin ucunda bakiyor korkudan sesimi cikaramiyordum donup kaliyordum. Korkmuwsun dediler yatmadan yastigimin altina ekemek koydum kac sene. sende koy iyi gelir. Birde korkulugumu aldirdim komwu kadin dualar felan okudu gecdi. Bu ara yine korkuyorum ama bu sefer ruyamda kac gundu bir gun arayla cigliklar icerisinde uyaniyorum ablam qaribim sarilik olcak bir gun :)

ya neden sabah ezanı saatleri ben hep sabah ezanına kendiliğimden uyanırım sonra da uyuyamam giderim mutfakta oturur su falan içerim sanırım daha da içemem gidemem mutfağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…