tuhaf gelecek ama bende iki ay önce düşük yaşadım 7 haftalık bebeğimin kalbi durdu.bunu daha önce kimseye anlatmamıstım ama bir rüya gördüm ve ertesi gün düşük yaptım. rüyamda eşimle bir mağaraya giriyorduk.düzinelerce kız cocukları vardı ama hepsinin bir kusuru vardı.yani engelli görünüyorlardı.sonra söyle seslendiğimi hatırlıyorum aranızda en sağlam ve en zekiniz hangınızse onu ıstıyorum diyorum sonra aralarından bırı cıkıyordu ama onun gözleri çok tuhaftı.ve ben hiçibirinizi istemiyorum dediğimi ve uyandığımı hatırlıyorum.çok korkunçtu.[/QUOT
cnm çok ilginçmiş rüyan..gene ürpererek okudum:))
bende düşük yapmadan önce gördüm bir rüya ama ilgisi yoktu bebişle..sadece sıkıntılı günlerin belirticisi bir rüyaydı ertesi günü düştü..
hala unutamam o rüyayı.
Birde hikaye anlatmışlardı.Bu karabasanın elinin ortası boşmuş o bölüm tam burnumuza denk geliyomuş eğer o elinin bir parçasını ısırıp koparabilirsen o karabasan elinin o parçasını senden alabilmek için istediğin herşeyi yapıyormuş filanBen bir kere ısırmaya çalıştım ama kıpırdayamadım ki ama ağzımı biraz açtım :90::90: :97:
flocke psikolojinin sağlamlığına hayran kaldım. Hiç korkmuyorsun? Bu kız çocuğundan kaçmazsak yani şimdi değil demezsek ne olur??
küçüklüğümden beri bu durumu yaşıyorum
tam uykuya dalacakken birden boşluğa düşüyormuş gibi oluyorum
konuşamıyorum hareket edemiyorum
sanki ölcekmişim gibi hissediyorum
o esnada sürekli içimden dua okuyorum
ve sadece dua okuyunca açılıyorum
bu durum nerdeyse her gece oluyor
buna halk arasında karabasan diyorlar ama sizlerde böyle bir durum oluyormu
televizyonda doktorum programında bu konuyu gündeme getirmişlerdi
buna rem uykusu diyorlarmış
aslında buna benzer bi konu açmıştım geçenlerde.kaç kişi ile aynı şeyleri yaşadığımı merak ettiğim içindi.oldukça fazla insanlar olunduğunu görünce ne biliim bi şekilde rahatladım.eşimle konuşamıyorum bunu artık,sanırım ürperiyo.ben sizler gibi adamlar görmüyorum ben ölen insanları görüyorum ve anlatmak istediklerini görüyorum.anlattıkları genelde ve niyeyse şifreli oluyo ve kısa bi süre sonrada gerçekleşiyo.geçen kayınvalidemin genç kızlık evindeydim rüyamda.ölmüş kardeşi bana bişeyler gösterdi.kayınvalideme onun çoktan yıkılmış olan evini eşyalarını tarif ettim.odasını dolabını filan.kadın şok oldu.bunu sana iletmemi istedi dedim başladı ağlamaya.her gece olmuyo bende.zamanını da onlar seçiyo zaten.ama böyle bişey olduğunda rüyada olmadığımı tabiri caiz görün ben öyle adlandırıyorum başka bi boyutta olduğumu anlıyorum.çünkü ortam bildiğimiz rüya gibi diil.ışık hep günbatımı misali kar bile yağsa hava hep ılık bu boyutta.gördüğüm şahısların ten renkleri hepsi aynı.hiç biri beyaz diil,hiç biri esmer değil.herkes buğday tenli.ve daha bi sürü şey normal bi rüya ile onlarla olan rüya arasındaki fark.sizlerden cesaret aldıkça yazarım daha olanları.şimdilik hala çekiniyorum.
bende düşük yaptım drdaydım.bi kadın söyledi böyle hamile kalan kadınların gebelikleri sona eriyormuş bunuda işte hurafeler üç harfiler yapıyormuş ama ben inanmıyordum.taki senin hikayeni okuyana kadar.
belki duyan arkadaşlar vardır böyle birşeyii,,
buna çok katıldığımı söyleyemem.hiç bi varlık tanrıdan büyük değildir.buna kudretleri yettiklerini sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?