uykularımı kaçıran bir konu :(

ArvenAnnJezebel

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
648
24
18
İstanbul
2 ay sonra evleneceğim allahın izniyle ama gece uykularımı kacıran bir konuyla başbaşayım
kesinlikle 2 sene bebek istemiyorum buna pskolojim müsait değil
aylık iğnelerin çok yan etkisini öğrendim ayrıca vücudumu etkıleyecek hiçbir yöntem istemiyorum hapta kullanamam panik atak hastasıyım hapların yan etkilerinden korkuyorum...
nasıl bir kontrol yöntemi önerirsiniz kızlar ?
nuvaring diye koruyucu halka duydum az hormon içeren kullanan varmı? yan etkisini yaşadınızmı merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
evlilik için saatler sayıyorum ama sırf bu korkuyla berbat ediyorum herşeyi nişanlıma yansıtmak onuda tedirgin edip strese sokmak istemiyorum ama çok korkuyorum ayrıca oda istemıyor bebek...
yardım lütfen bayanlar çok teşekkürler şimdiden....

ee doğal yoldan korunursunuz eşin korunur.
dert ettiğim şeye bakk

işte ilaç kullanamıyorum bende yan etkiden korkuyorum...
üzüldüm inşallah tez zamanda kucağına alırsın allah isteyen herkese versin banada versin ama zamanı gelinceee :)

evlenmeden ilk 3 yıl yapmıcaz diye konustuk 3.yılımızdayız yanıp tutusuyoruz bir problemde yok.
hep yediklerimizden diyor doktorum.insallah cnm dileklerin için teşekkür ederim

en güvenilir korunma yöntemidir bil hassa

Evet bir kaza olmazsa ama insan faktörünün olduğu her konuda kaza olma ihtimali yüksektir. Ve çok dikkatli olunmalı, ardarda aynı yöntem kullanılmamalı. Ve de istatistiki bilgilere bakarsak bu yöntemi kullanan ve kazara hamile kalan insanlarlar daha fazla. Teknoloji çağında geri çekilme yöntemini en güvenilir seçmek cidden doğru değil.

çok şanslıymıssınız p
ama ben o yöntemle kalan çok kişi gördümmm ben işimi şansa bırakmamalıyım :):):)

evet o yöntemle bende 1 yasında oglum varken 1 aylık hamiş oldugumu ögrendim. erkegin işi belli olmaz :) oan. ama iyikide olmus hayatımızı güzellestren mucize onlar ama hala korunma yöntemi bulamadım bende kısa sürerde bulmam lazım bende arrtık işimi sansa bırakamam :)

ben geri çekilmeden bahsetmiyorum ki.. prezervatiften bahsediyorum..

allah mutlulugunuzu daim etsin :) spiral bence en mantıklısı ama hiç çocuk sahıbı olmayan bayanlara takmıyorlarmıs :/

o yan etkılı, bu garanti deil, şu şöyle diye her şeye bişey bulursanız işiniz zor.
2.5 yıl prezervatf ve gerı cekılme yontemıyle korunduk.ahanda söylettırdın bana yanı
dıkkat ettıkten sonra hıcbısey olmaz , bu kdr evhamlı olmayın. ha hamılesın ama diceksin belki isteyerek kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…