- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
2 ay sonra evleneceğim allahın izniyle ama gece uykularımı kacıran bir konuyla başbaşayım
kesinlikle 2 sene bebek istemiyorum buna pskolojim müsait değil
aylık iğnelerin çok yan etkisini öğrendim ayrıca vücudumu etkıleyecek hiçbir yöntem istemiyorum hapta kullanamam panik atak hastasıyım hapların yan etkilerinden korkuyorum...
nasıl bir kontrol yöntemi önerirsiniz kızlar ?
nuvaring diye koruyucu halka duydum az hormon içeren kullanan varmı? yan etkisini yaşadınızmı merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
evlilik için saatler sayıyorum ama sırf bu korkuyla berbat ediyorum herşeyi nişanlıma yansıtmak onuda tedirgin edip strese sokmak istemiyorum ama çok korkuyorum ayrıca oda istemıyor bebek...
yardım lütfen bayanlar çok teşekkürler şimdiden....
ee doğal yoldan korunursunuz eşin korunur.
dert ettiğim şeye bakk
o bir korunma yöntemi değilki şekerimmm :/
değilde 2 sene biz nası korunduk
çok şanslıymıssınızp
ama ben o yöntemle kalan çok kişi gördümmm ben işimi şansa bırakmamalıyım :):):)
ilaçların da yan etkisi olabiliyor.ilaç içmediğim halde bak bebeğimiz olmuyor
işte ilaç kullanamıyorum bende yan etkiden korkuyorum...
üzüldüminşallah tez zamanda kucağına alırsın allah isteyen herkese versin banada versin ama zamanı gelinceee :)
Prezervatif dicem ama dusunmemis olmaniz mumkun degil.
o bir korunma yöntemi değilki şekerimmm :/
en güvenilir korunma yöntemidir bil hassa
düşündüm en mantıklısı o ve nuvaring gelıyor ama prezervatıfınde yokki garantısi :Ç/
çok şanslıymıssınızp
ama ben o yöntemle kalan çok kişi gördümmm ben işimi şansa bırakmamalıyım :):):)
Evet bir kaza olmazsa ama insan faktörünün olduğu her konuda kaza olma ihtimali yüksektir. Ve çok dikkatli olunmalı, ardarda aynı yöntem kullanılmamalı. Ve de istatistiki bilgilere bakarsak bu yöntemi kullanan ve kazara hamile kalan insanlarlar daha fazla. Teknoloji çağında geri çekilme yöntemini en güvenilir seçmek cidden doğru değil.
Esiniz korusun
Illa da siz korunmak zorunda değilsiniz...
Yüzdesi gerçekten yüksek bir korunma yöntemi ama. Bu kadar mı çocuğa hazır değilsiniz?
evet o yöntemle bende 1 yasında oglum varken 1 aylık hamiş oldugumu ögrendim. erkegin işi belli olmaz :) oan. ama iyikide olmus hayatımızı güzellestren mucize onlar ama hala korunma yöntemi bulamadım bende kısa sürerde bulmam lazım bende arrtık işimi sansa bırakamam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?