- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
ben geri çekilmeden bahsetmiyorum ki.. prezervatiften bahsediyorum..
:) O bir korunma yöntemi değil şekerim dediği prezervatif değil. Hatta kendisi prezervatif ile başka bir yöntem arasında kaldığını da söyledi. İşte bunlar hep altı üstü geri çekilme diyemememizden kaynaklanıyor :)
bence de değil.. eşin korunsun yazmışlar, ben de prezervatif sandım. bu yöntemi kullanan var mı yahu?
o yan etkılı, bu garanti deil, şu şöyle diye her şeye bişey bulursanız işiniz zor.
2.5 yıl prezervatf ve gerı cekılme yontemıyle korunduk.ahanda söylettırdın bana yanı
dıkkat ettıkten sonra hıcbısey olmaz , bu kdr evhamlı olmayın. ha hamılesın ama diceksin belki isteyerek kaldım.
evet hiç değilim canım
:) O bir korunma yöntemi değil şekerim dediği prezervatif değil. Hatta kendisi prezervatif ile başka bir yöntem arasında kaldığını da söyledi. İşte bunlar hep altı üstü geri çekilme diyemememizden kaynaklanıyor :)
Anladım. Şahsen 31 yaşımın içinde olmama rağmen bebek fikri bana hala uzak. Korunuyoruz ama olursa da karalar bağlamam. Hoş yeni evli olsam değişirdi fikrim.
bence de değil.. eşin korunsun yazmışlar, ben de prezervatif sandım. bu yöntemi kullanan var mı yahu?
Doğal yollardan korunun demiş arkadaş, konu sahibi de o bir korunma yöntemi değil demiş. Türkiyenin %26sı bu yöntemi kullanıyormuş. Tıp fakültesinde eğer sizden yöntem soran hastanız genç ve bu konuda yeniyse modern yöntemleri önerim ama adamlar 20 yıldır geri çekilme ile kazasız bir şekilde korunduysa artık bu konunun piri olmuşlardır eski köye yeni adet getirmeyin demişler kardeşime okurken.
ama o bir yöntem değil... bu yöntemle kalan bir çok kişiye şahit oldum
Ben de geri cekilmeden bahsetmedim ki :)
Prezervatiften bahsettim.
Evlendiğimizden beri prezervatif ile korunuyoruz. En garanti yöntem bu sanırım :26: Vücuduma ekstra hormon almak istemiyorum, hap kullanmadım hiç
Uykuların kaçmasın ben bir buçuk senelik evliyim, prezervatifin yan etkisini veya kaza olasılığını görmedim
iyide ben cift rahimli oldugum için içerden spiralde takamamki :)allah mutlulugunuzu daim etsin :) spiral bence en mantıklısı ama hiç çocuk sahıbı olmayan bayanlara takmıyorlarmıs :/
henüz evli olmadığı için konu sahibini es geçiyorum.
ama sene olmuş 2014, kaç yıllık evli insanların doğum kontrolu konusunda hala kararsızlık yaşamasını anlayamıyorum.
bu tarz şeyleri duyduğumda, şu 19 yaşında sürtünerek şey ederken ve üzerinden 3-5 ay geçmesine rağmen hamile miyim
endişesini yaşayan ergenler geliyor.
3,5 senelik evliyim evlendiğimizden beri prezervatifle korunuyoruz gayet güvenilir, bir kere korunmadık ondada nasılsa bir kerede tutmaz rahatlığı vardı bende, ama öyle olmadı.. şimdi 2 yaşında bir kızım var :) yani gayet güvenilir bir korunma yöntemi
iyide ben cift rahimli oldugum için içerden spiralde takamamki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?