Kafani takiyorsundur cnm, bundan dolayi olabilirim.
Caresi nedir, fikrim yok acikcasi.
2aydir neredeyse bende sabahliyorum.
Neden oldugunu da belli.
Kafani dagitacak birseyler bulupta, yatmayi deneyebilirsin mesela.
uyumadan önce papatya çayı iç.
yatağa girdiğinde kendini bu sorunları düşünürken buluyosan da içinden sayı say bence ben öyle yapıyorum ve 5 dkda uyuyorum.
baska seyler düsünmeye calisiyorum düsünüyorumda ama sonra yine farkinda olmadan onu düsünüyorum
cok berbat bi durum ya ben calisiyorum birde ve sabahlari benim icin kabus gibi olmaya basladi
caresini bende bulamadim bir türlü
seninkide mi erkek arkadasinla ilgili ..
Bendede var 2 haftadır uyuyamıyorummmmmm neden bilmiyorum zihnim hep dolu ondanmı bilmiyorum ama buna bir çözüm bulmam gerek
dün gece 2 geçerken uyuyabildim .......bu gecede yok uykum .............çocuklar ev işi dış işler vs. Yoruluyorum ama yok.. Uyku haram banaaa
Bendede var 2 haftadır uyuyamıyorummmmmm neden bilmiyorum zihnim hep dolu ondanmı bilmiyorum ama buna bir çözüm bulmam gerek
dün gece 2 geçerken uyuyabildim .......bu gecede yok uykum .............çocuklar ev işi dış işler vs. Yoruluyorum ama yok.. Uyku haram banaaa
Yok cnm, ben evliyim.
Benimki, sinav, ise baslama, ulke degistirme vs vs sorunlari.
Bende sikinti cok yani :))
Papatya cayi demis arkadas, ben denemedim ama ise yaradigini okumustum.
Ben sut icmeyi denemistim bir ara, sivilceler basinca birakmistim.
Isede yaramamisti acikcasi.
ya uyku cok önemli zaten gece yataga yatinca herseyi düsünmeye basliyor insan sorunlar vs ama ben böyle degildim
kafami yastiga koyunca uyuyordm direk artik öyle degil maaleseffff :/
Allah razi olsun cnm :))
Hallederiz ins bizlerde sikintilari.
Sende ise yararsa, haber ver cnm olur mu?
evet çok önemli ama uyuyamıyorum birde benim ikizlerim var bütün gün onlarla uğraşıyorum...
Papatya çayı alayım bakalım olacakmı????eskiden başım yastığa deymeden uyurdum ben ya
ya birkac haftadir yataga yattigimda hemen uyuyamiyorum en az 1 saat geciyor dönüp duruyorum önceleri böyle degildi sizce neden olabilir?
son zamanlarda erkek arkadasimlada kavga ediyoruz kafaya cok takiyorum acaba ondan mi.. ilac flnda kullanmak istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?