uykusuzluk problemiii

PearlyFB

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
247
0
0
Almanya
ya birkac haftadir yataga yattigimda hemen uyuyamiyorum en az 1 saat geciyor dönüp duruyorum önceleri böyle degildi sizce neden olabilir?
son zamanlarda erkek arkadasimlada kavga ediyoruz kafaya cok takiyorum acaba ondan mi.. ilac flnda kullanmak istemiyorum..

Kafani takiyorsundur cnm, bundan dolayi olabilirim.
Caresi nedir, fikrim yok acikcasi.
2aydir neredeyse bende sabahliyorum.
Neden oldugunu da belli.

Kafani dagitacak birseyler bulupta, yatmayi deneyebilirsin mesela.

uyumadan önce papatya çayı iç.

yatağa girdiğinde kendini bu sorunları düşünürken buluyosan da içinden sayı say bence ben öyle yapıyorum ve 5 dkda uyuyorum.

Kafani takiyorsundur cnm, bundan dolayi olabilirim.
Caresi nedir, fikrim yok acikcasi.
2aydir neredeyse bende sabahliyorum.
Neden oldugunu da belli.

Kafani dagitacak birseyler bulupta, yatmayi deneyebilirsin mesela.

baska seyler düsünmeye calisiyorum düsünüyorumda ama sonra yine farkinda olmadan onu düsünüyorum
cok berbat bi durum ya ben calisiyorum birde ve sabahlari benim icin kabus gibi olmaya basladi
caresini bende bulamadim bir türlü

seninkide mi erkek arkadasinla ilgili ..

Bendede var 2 haftadır uyuyamıyorummmmmm neden bilmiyorum zihnim hep dolu ondanmı bilmiyorum ama buna bir çözüm bulmam gerek

dün gece 2 geçerken uyuyabildim .......bu gecede yok uykum .............çocuklar ev işi dış işler vs. Yoruluyorum ama yok.. Uyku haram banaaa

uyumadan önce papatya çayı iç.

yatağa girdiğinde kendini bu sorunları düşünürken buluyosan da içinden sayı say bence ben öyle yapıyorum ve 5 dkda uyuyorum.

cay icmemi sevgilimde söyledi ama bakalim denerim bi :)

öyle aklima baska seyler getirmeyi cok denedim ama farkinda olmadan yine kavgalar vs aklima geliyor

Yok cnm, ben evliyim.
Benimki, sinav, ise baslama, ulke degistirme vs vs sorunlari.
Bende sikinti cok yani :))

Papatya cayi demis arkadas, ben denemedim ama ise yaradigini okumustum.
Ben sut icmeyi denemistim bir ara, sivilceler basinca birakmistim.
Isede yaramamisti acikcasi.

ya uyku cok önemli zaten gece yataga yatinca herseyi düsünmeye basliyor insan sorunlar vs ama ben böyle degildim
kafami yastiga koyunca uyuyordm direk artik öyle degil maaleseffff :/

ya uyku cok önemli zaten gece yataga yatinca herseyi düsünmeye basliyor insan sorunlar vs ama ben böyle degildim

anladim.. senin derdin benimkinden cokmus ya allah sabir versin canim ..
aynen süt bende denedim ise yaramadi birde kilo aldirir fln süt her aksam icersem belki
o cayi bi denerim bende bakalim ins ise yarar.

Allah razi olsun cnm :))
Hallederiz ins bizlerde sikintilari.
Sende ise yararsa, haber ver cnm olur mu?

evet çok önemli ama uyuyamıyorum birde benim ikizlerim var bütün gün onlarla uğraşıyorum...

Papatya çayı alayım bakalım olacakmı????eskiden başım yastığa deymeden uyurdum ben ya

Aynen canım neden kafaya taktıkların yatağa girdiğinde hiç bir şey düşünmemeye çalış tabi bunu başarabilirsen

Gunde ıkı bardagıngecmemek sartıyla
Ada cayı
Yesıl cay tuketnduzene gırıcektır

bende o uykusuzluk problemi çekenlerdenim uyuyamamak ne kadar kötü birde kafana takılan sorular varsa gelde uyuu

bende aynı durumdayım sabahlara kadar uyuyamıyorum 3 haftadır çıldırıcam..çok şükür kafama taktığım bir şey yok o zaman niye uyuyamıyorum ben yaaaaa offff bitki çayları v.s herşeyi deniyorum ama yok !

Al bi uykusuz daha :)) tatlım ilk baslarda kafayı bişeye takıyorsundur ii düsün... sonrada uyku düzenin gitmiş olabilir... ben taktıgım için uykusuzum yoluna girinceye kadar da dewam etcek biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…