bugün calismadigim icin gece 3 te yattim canim :))
film izledim telefonda konustum sevgilimle sonra uyudum ..
yarin calisiyorum birazdan cayi icerim uyurum :) sen kacta uyudun
ya birkac haftadir yataga yattigimda hemen uyuyamiyorum en az 1 saat geciyor dönüp duruyorum önceleri böyle degildi sizce neden olabilir?
son zamanlarda erkek arkadasimlada kavga ediyoruz kafaya cok takiyorum acaba ondan mi.. ilac flnda kullanmak istemiyorum..
bitki çaylarını tavsiye ederim sana. hem sağlıklı hem de uykularını düzene sokabilir. anason son derece gevşetici ve uyku vericidir.papatya da içebilirsin..geçici bir dönemdir umarım yoksa uykusuzluk çok fena bazen benim de kaçar ama genelde kafamı yastığa koymamdan sonra 1 den başlayıp 10 a ulaştığımı uzun zamandır görmedim.
bugün calismadigim icin gece 3 te yattim canim :))
film izledim telefonda konustum sevgilimle sonra uyudum ..
yarin calisiyorum birazdan cayi icerim uyurum :) sen kacta uyudun
en güzeli yoğurt ya da ayran yatmadan 1 saat önce. veee esnemeye başlarsın.
yok süt yok çay hikaye bende işe yaramadı
bir de odanın ışığı şu tasarruflulardan olmasın ya da florasan olmasın bildiğin sarı lambalardan olsun
vücudu gündüz diye kandırıyor çünkü.
en güzeli yoğurt ya da ayran yatmadan 1 saat önce. veee esnemeye başlarsın.
yok süt yok çay hikaye bende işe yaramadı
bir de odanın ışığı şu tasarruflulardan olmasın ya da florasan olmasın bildiğin sarı lambalardan olsun
vücudu gündüz diye kandırıyor çünkü.
bende hiç uyuyamıyorum ama sebebi kafama taktığım şeyler
gündüz bişey gelmiyo aklıma düşünmüyorum
gece olup yatıcanca herşey geliyo aklıma düşünüyorum sabahlara kadar uyuyamıyorum((
bende hiç uyuyamıyorum ama sebebi kafama taktığım şeyler
gündüz bişey gelmiyo aklıma düşünmüyorum
gece olup yatıcanca herşey geliyo aklıma düşünüyorum sabahlara kadar uyuyamıyorum((
aynen canimm cok berbat bir durum düsünmek istemiyorum diyorum kendi kendime ama sonra yine
farkinda olmadan geliyo aklima böyle sabaha kadar sürüyo maalesef