• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uykusuzzz

kartalius

çǿκ کε√díκ ط
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
19
1
36
İzmir
merhaba
benim sorunum uykusuzlukk..gözümden uyku aktığı zaman bile uyuyamıyorum .. ama sürekli yatıyorum uyumadan.. bikaç sene öncesi daha beterdim ama yinede daha iyi olmak istiyorum.. birde ben çok sinirliyim..sinirlendiğim zaman ya da biriyle tartıştığım zaman en ufak bişeyde karşımdakini öldürebilecek boyuta gelebiliyorum..önceden kendimi tutabiliyordum ama artık olmuyor...kendimden beklemediğim şeyler yapıyorum:( istemiyorum ama hakim olamıyorum.. eskiden merhametim vardı yazık derdm ama artık yok karşımdakinin canının yanması umrumda olmuyo:S kendime zarar veriyorm:S sanki içimde başka biri daha var bi yanım iyi bi yanım kötü şeyleri seçiyor... beynim iyi olanı yap diyor ama ben yanlış olanı yapmış oluyorum berbat bişey..sürekli kendmle kavga ediyorum...susmuyo kafamda konuşanlar. bazen biliyorum garip ama kendimi tokatlıyorumm ama susmuyo... birçok doktora gittim..ama karşımda duran birilerine bişeyleri anlatmak zoruma gidiyor... o yüzden burayı görünce yazmak istedim.. durumun berbat olduğunun farkındayım düzelmesini istiyorum ama ilaç istemiyorum artık...
:110::110::110:

Öncelikle uyku bozukluğu konusunda uzman bir hekime başvurmalısınız. Gerek olursa, bir uyku laboratuvarında tetkik yapılır. Gerekli olursa, tabii ilaç da kullanılır. Bu konuda önyargılı olmamak doğru olacaktır.
İyiliklerle,

Back