Kızlar selam, son mesajları okurken o uykusuzluktan zombi gibi gezdiğim, iki kelimeyi bir araya getiremediğim günlerim aklıma geldi, içim cız etti gerçekten.

Benim oğlum şu an 2 yaşına yaklaştı ama ilk 1.5 yıl ben de sizin gibi 'uyumayan çocuk yapmışım, kaderim bu' diyip ağlıyordum.
Uyku saatlerini falan deftere yazarak takip etmek zaten imkansız. Şu herkesin bildiği malum popüler uygulamayı da denedik zamanında ama hem ateş pahası, hem de eşim de ben de biraz pimpirikliyiz; bebeğimizin uykusu, gelişimi, verileri taa nerelerdeki yabancı sunuculara gidiyor diye içime hiç sinmedi. Zaten her şeyimizi satıyorlar reklamcılara.
Geçenlerde mağazada bakınırken tesadüfen bir uygulama keşfettim. Daha çok yeni bir girişim belli ki ama gizlilik takıntısı olanlara naçizane tavsiyemdir. En sevdiğim yanı internete bile gerek duymadan çalışması. Girdiğiniz her şey sadece kendi telefonunuzda şifreli kalıyor. Çocuğumun verilerinin güvende olduğunu bilmek çok rahatlattı beni.
Arayüzü de o kadar sade ki, gece kör karanlıkta tek elle bile giriliyor. Keşke oğlum daha küçükken çıksaymış diyorum, şu an bile uyku düzenini oradan takip etmek çok pratik. Benim gibi 'bebeğimin verileri bana kalsın, reklamcıların eline düşmesin' diyen anneler varsa bu yeni uygulamaya mutlaka bir baksın derim, hem destek olmuş oluruz.
Rabbim hepimize deliksiz uykulu geceler nasip etsin, o kriz anlarını çok iyi bilirim, geçecek inşallah!