- Konu Sahibi bebek-bebek
-
Bu yolu da denemek istiyorum Ama o zaman daha cok ilişki yipranmaz mi bir taraftan onu düşünüyorum.Madem o seni umursamıyor, anladığı dilden konuşacak ve sen de onu umursamayacaksın. Belki o zaman sudan çıkmış balık olur da kendine çeki düzen verir.
hamileyken üstelikte bunları yasamanıza üzüldüm cidden.Artık nasıl davranicam bilmiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerek?
Lütfen bu konuda bana yardımcı olun.
Artık kendimi değersiz sevgisiz ilgisiz hissetmek istemiyorum.
Evliligimizin bitmesini istemiyorum.
Sizden çözüm önerileri istiyorum.
Ben eşimin isteklerini önemseyen şunu yapalım mi dediğinde olur tabiki diyen biriyim.
Keyif almayacak olsam da sırf o mutlu olsun diye bile ona uyum sağlamaya çalışıyorum.
Ama malesef karşı taraf da böyle bir karakter yok.
Bugün ki olan olaylardan bahsedicem.
Tatilden dönüyoruz.
Eşime dedim ki doğduğum yeri hiç görmedim oraya gidelim mi zaten orası yol uzerindeymis hemen yok dedi.
Çok sevdiğim bir abla vardı oraya ugrayalim mi beş dakika çok mutlu olur bizi görürse dedim.
Davet etmedi ki niye ugricaz dedi.
Kestirip attı.
Radyoda ilahi çalıyordu değiştirme çok güzel ben dinliyorum dedim değiştirirken hiç umursamadi değiştirdi .
Bu sadece bugün ki olanlar daha geçmişe gidecek olursak o kadar çok ki ama ben artık bu adamın ya uyum sorunu olduğunu ya da beni hiç sevmediğini düşünmeye başladım.
Bir insan neden karısına böyle muamelede bulunur ki?
Hamileyim canım incir istedi oraya gidip lim alacak dedi en fazla on dakika yürümesi gereken bir yer. Daha ilk defa canım bir sey istedi onu da reddetti. Sonra ablanin eşi aldı.
Içim buruk bogazimda bir taş var sanki yutkunamiyorum .
Ailem eşimi o kadar çok seviyor ki ne sevse yaparlar ne istese verirler.
Esim e borç para çok verdiler . Babam çok zor meslek yapmasa eminim o parayı geri istemez. Ama o adamın o parası gerçekten yenmez o kadar zor bir meslek. Eşim e kendi ailesi yardım etmez hatta eşimin parası onlara bir gider gidiş o gidiş...
Eşim bu duruma bile diyor ki
Milletin kayinbabasi damadina ev araba alıyor.
Benim babam inşaatçı ölüm riski olan bir meslek o adamın alnından akan teri ben bilirim Ben gördüm .
Tırnak yaralarını Ben gördüm Ben sardım.
Ben esime karşı git gide soguyorum.
En güzel tarafı çok iyi bir baba ilk oğlum babasını benden bile çok seviyor. Çünkü dört dörtlük bir baba. Ama bana olan eş değeri çok ama çok düşük.
Evlatlarm böyle bir babaya sahip olduğu için şanslı ama böyle bir aileye sahip olduğu için şanssız...
Bana bir yol gösterin Ben bu adamı nasıl eşine karşı merhametli sevgi dolu ve uyum sahibi yapabilirim ?
Gerçekten Bana sadece bu konuda yardımcı olun başka bir şey istemiyorum
Ben de kendim için üzülüyorum.hamileyken üstelikte bunları yasamanıza üzüldüm cidden.
Varsa da tanıdığı öyle eminim kp ya çok zengindir ya da babam kadar zor şartlarda para kazanmiyordur.Ilk cocugunda da boyle miydi peki?? Ne demek hangi damada ev araba alinmis ornek gostersin. Bence fazla havadan ucuyor. Babana olan borcunu odemesini saglayin bence. Ve benim esim bana boyle bisey dese ayni cevabi kendi ailesi uzerinden yapistirirdim. Ilgincmis esiniz gercekten
Varsa da tanıdığı öyle eminim kp ya çok zengindir ya da babam kadar zor şartlarda para kazanmiyordur.
Kendi babasına da hiç guveni yok.
Aslında esim kendi ailesiyle bile sorunlu herkes ona göre kusurlu...
Esin yiyici biri ..şu lafı ölsem edemem eşime . Vermeden almayı seviyor herhalde yada hakkı olmayana göz dikmeyi .inşaatta çalışan bir adamin parası olsa kendine ev araba alır .damat da kimmiş ?! Umarım sessiz kalmamissindir bu saçmalıklara .ayrıca çok da vicdansız .. hamile eşine bir inciri çok gören yediğinin muhasebesini de tutuyordur ..her yönüyle mide bulandırıcı .babalığı da çocuklarını bağlar ,seni ilgilendiren kısmı kocalığı. .Milletin kayinbabasi damadina ev araba alıyor.
Baska yolu yok ki.Bu yolu da denemek istiyorum Ama o zaman daha cok ilişki yipranmaz mi bir taraftan onu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?