UYUMSUZ EŞ VE ÇÖZÜMÜ

Eşiniz uyumlu değilse ne yaparsınız ?

• Onu öyle kabul ederim

OY: 14 12,7%
  • Evliliğimiz için yollar ararım

OY: 74 67,3%
  • Ayrilirim

OY: 22 20,0%

• Ankete Katılan
    110
  • Anket Kapalı .

bebek-bebek

sevmeyi sevdim
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
424
542
18
Istanbul
Lütfen bu konuda bana yardımcı olun.
Artık kendimi değersiz sevgisiz ilgisiz hissetmek istemiyorum.
Evliligimizin bitmesini istemiyorum.
Sizden çözüm önerileri istiyorum.

Ben eşimin isteklerini önemseyen şunu yapalım mi dediğinde olur tabiki diyen biriyim.
Keyif almayacak olsam da sırf o mutlu olsun diye bile ona uyum sağlamaya çalışıyorum.
Ama malesef karşı taraf da böyle bir karakter yok.
Bugün ki olan olaylardan bahsedicem.
Tatilden dönüyoruz.
Eşime dedim ki doğduğum yeri hiç görmedim oraya gidelim mi zaten orası yol uzerindeymis hemen yok dedi.
Çok sevdiğim bir abla vardı oraya ugrayalim mi beş dakika çok mutlu olur bizi görürse dedim.
Davet etmedi ki niye ugricaz dedi.
Kestirip attı.
Radyoda ilahi çalıyordu değiştirme çok güzel ben dinliyorum dedim değiştirirken hiç umursamadi değiştirdi .

Bu sadece bugün ki olanlar daha geçmişe gidecek olursak o kadar çok ki ama ben artık bu adamın ya uyum sorunu olduğunu ya da beni hiç sevmediğini düşünmeye başladım.
Bir insan neden karısına böyle muamelede bulunur ki?

Hamileyim canım incir istedi oraya gidip lim alacak dedi en fazla on dakika yürümesi gereken bir yer. Daha ilk defa canım bir sey istedi onu da reddetti. Sonra ablanin eşi aldı.
Içim buruk bogazimda bir taş var sanki yutkunamiyorum .

Ailem eşimi o kadar çok seviyor ki ne sevse yaparlar ne istese verirler.
Esim e borç para çok verdiler . Babam çok zor meslek yapmasa eminim o parayı geri istemez. Ama o adamın o parası gerçekten yenmez o kadar zor bir meslek. Eşim e kendi ailesi yardım etmez hatta eşimin parası onlara bir gider gidiş o gidiş...
Eşim bu duruma bile diyor ki
Milletin kayinbabasi damadina ev araba alıyor.

Benim babam inşaatçı ölüm riski olan bir meslek o adamın alnından akan teri ben bilirim Ben gördüm .
Tırnak yaralarını Ben gördüm Ben sardım.

Ben esime karşı git gide soguyorum.

En güzel tarafı çok iyi bir baba ilk oğlum babasını benden bile çok seviyor. Çünkü dört dörtlük bir baba. Ama bana olan eş değeri çok ama çok düşük.

Evlatlarm böyle bir babaya sahip olduğu için şanslı ama böyle bir aileye sahip olduğu için şanssız...

Bana bir yol gösterin Ben bu adamı nasıl eşine karşı merhametli sevgi dolu ve uyum sahibi yapabilirim ?

Gerçekten Bana sadece bu konuda yardımcı olun başka bir şey istemiyorum

Ilk cocugunda da boyle miydi peki?? Ne demek hangi damada ev araba alinmis ornek gostersin. Bence fazla havadan ucuyor. Babana olan borcunu odemesini saglayin bence. Ve benim esim bana boyle bisey dese ayni cevabi kendi ailesi uzerinden yapistirirdim. Ilgincmis esiniz gercekten

hamileyken üstelikte bunları yasamanıza üzüldüm cidden.
Ben de kendim için üzülüyorum.
Normalde ilişkisi sorunlu olan arkadaşlarım bana akıl danisir Ben de sonuna kadar yardımcı olurum ama kendime bir faydam olmuyor çünkü benim sorunum çok başka.
Onlar kendisi değişince evlilikleri düzeliyor.
Ama ben evliligimde ne kadar iyi de olsam adam aynı adam.
Içten içe pişman oluyorum evlendigime ama neden bilmiyorum ama ben bu adamı seviyorum çocuğumuza olan sevgisine bile hayranım.
Keşke beni de o kadar sevse...

Varsa da tanıdığı öyle eminim kp ya çok zengindir ya da babam kadar zor şartlarda para kazanmiyordur.
Kendi babasına da hiç guveni yok.
Aslında esim kendi ailesiyle bile sorunlu herkes ona göre kusurlu...

konu sahibi, İngilizce biliyorsanız The Empowered Wife (Laura Doyle) öneririm amazon kindle indirip ordan alabilirsiniz, telefondan okursunuz.
Bu bahsettiklerinizi nasıl yapacağınızı anlatıyor.
ben bu kitabı bu siteden birinden öğrenmiştim, birinin konusuna yorum yazmıştı, kimdi hatırlamıyorum okuyorsa kendisine teşekkürler.

Varsa da tanıdığı öyle eminim kp ya çok zengindir ya da babam kadar zor şartlarda para kazanmiyordur.
Kendi babasına da hiç guveni yok.
Aslında esim kendi ailesiyle bile sorunlu herkes ona göre kusurlu...

Canim herkes ailesini dusunerek biseyler yapar. Kendi ailesi bisey yapmazken sana. Senin ailenden boyle bi beklentisi olmasi buyuk terbiyesizlik. Keske deseydin ya ne kpler gordum gelinine setler takan araba alan vs vs ben sana ornek verirdim bu konuda. Ama esinle arani duzeltmen istiyosan bence biraz umursamaz ol. Hamilesin belki o yuzden de alinganlik yapmis olabilirsin bi ihtimal

Gerçekten iyi bir baba olduğuna emin misiniz? Belki henüz çocuğunuz küçük diye, yarın onun da görüşleri vs. olduğunda yaklaşımı aynı olmayacaktır. İyi bir eş olmayanın iyi baba olması beni şaşırtıyor biraz. Belki de henüz evladım yoktur diye tam anlamıyordurum.

Konunuzda bir kopukluk var

Götürmedi incir almadı vs tamam

Ama aileye neden bağladınız konuyu onlar eşimi sever ama aldığı borcu ödemeli falan diye

Aranızda böyle konuşma mı geçti

Eşinizi anlatmışsınız ailenizi hatta eşinizin ailesini anlatmışsınız da kendiniz yoksunuz

Maddin doğduğunu yer yol üstü idi bunu yola çıkmadan neden söylemediniz Adam belki yoldan gelince başka şey planladı ya da trafik cs olur diye düşündü

Ben planlı yaşamayı severim mesela hadi oraya hadi buraya bana göre değil

Niye gidiyoruz davet etmediler demesinde de garip bir durum yok

Karşılıklı hayattan ve birbirinizden beklentilerinizi konuşun

Aşeren hamileye istediğini almaması kötü ama

Milletin kayinbabasi damadina ev araba alıyor.
Esin yiyici biri ..şu lafı ölsem edemem eşime . Vermeden almayı seviyor herhalde yada hakkı olmayana göz dikmeyi .inşaatta çalışan bir adamin parası olsa kendine ev araba alır .damat da kimmiş ?! Umarım sessiz kalmamissindir bu saçmalıklara .ayrıca çok da vicdansız .. hamile eşine bir inciri çok gören yediğinin muhasebesini de tutuyordur ..her yönüyle mide bulandırıcı .babalığı da çocuklarını bağlar ,seni ilgilendiren kısmı kocalığı. .

Bu yolu da denemek istiyorum Ama o zaman daha cok ilişki yipranmaz mi bir taraftan onu düşünüyorum.
Baska yolu yok ki.
Sen hep ezilen alttan alan ses cikarmayan taraf olmussum aman sorum cikmasin diye
Kocanin da isine gelmis

Suraya ugrayalim dediginde yok derse evet gidelim istiyorum yol uzerinde zaten ne var gitsek? Diye bastiracaksin!!
Niye susuyorsun?

Radyoyu degistirmis ben dinliyordum semissin duymamis bile
Dinliyorum dedim duymadin galibaaaa!! Diye niye soylemiyorsun?

Adam da bakmis her dedigime ok diyor zdevam ediyor aynen
Sesini cikar
Baska yolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…