UYUMSUZ EŞ VE ÇÖZÜMÜ

Eşiniz uyumlu değilse ne yaparsınız ?

• Onu öyle kabul ederim

OY: 14 12,7%
  • Evliliğimiz için yollar ararım

OY: 74 67,3%
  • Ayrilirim

OY: 22 20,0%

• Ankete Katılan
    110
  • Anket Kapalı .
Sizde sırf eşiniz mutlu olsun diye, onun mutlu olacağı şeyleri yapmayın. Şımarıklık yaptığı. Ne demek damadına Kayın pederin ev araba alması, yok artık, oldu olacak aylık maaşında getirsin adam, elinden harçlık alır artık. Eşinizle ilgili fazla beklentiye girme derim. Hamile karısına canının çektiği bişeyi almaya gitmeyen adamda umut yoktur. Olduğu gibi kabul edip, mutlu olmaya bakın

Canım hamileyken incir isteyecek ve almayacak.
Çok mu pasifsin? Ben olsam bunu 5 sene konuşur bıktırır adam ederim. Ki ettim de.

Ben yazdım zannettim aynı birebir sorunlarımız ben şöyle yapıyorum onu fazla üzmeden kendimi de bitirmeden uyumlu olmaya çalışıyorum bazen çoooook zorlanıyorum ama yapıyorum kendimi de onu da mutlu ediyorum çocukları da mutlu edip devam ediyorum

Milletin kayinoederi araba aliyor ne ya bu adam sizi sevmiyor bence igrenc ben orta yolu bulurumu isaretledim okumadan ama ayrilirdim... radyoyu anladim o yola girmemesini anladim ama hamile karisina incir getirmemek???

Biriktirmeyin, olay olduğunda kavga etmeden güzelce böyleyken böyle diyin. Savunun kendinizi. Yuta yuta yutmaya alışmışsınız sizin dertten içiniz şişmiş o farkında bile değil, umrunda bile değil belki. Olay yaşandığında savunacaksınız . Gitmek mi istediniz, mantıklıca destekleyip ikna olacağı şeyler söyleyip direneceksiniz. Çanınız incir mi çekti, bunu basa basa isteyeceksiniz, hamileyim ben diyeceksiniz. Pasif olmayın. İsinize atıp durdukça bi yerde bi cinnet gelir iyice koparsınız, ya da iyice soğur işkence gibi hayat yaşarsınız. Hakimiyet bayrağını diktikten sonra bin sene uğraşsanız da o direk dönmez.
Başkalarının babaları ev alıyor ne demek, başkalarıyla evlenseymiş o zaman. Başkalarının oğullarının aileleri de evler arabalar gerdanlıklar alıyor. Adam incir almamış kendi çocuğuna karısının babasından ev istiyor, şaka gibi valla.
Çata çat kardeş hamilesin yutma.

Malesef eşiniz size sizin verdiginiz değeri vermiyo iyi baba olması güzel ama iyi bir es olamamış babanızdan beklentileri var nezaketsiz kaba bir adamla hayat mı geçer elinizden geldiği kadar duzeltmeye çalışın terapilerden destek alın olmuyorsa kendinizi yıpratmadan bitirin ne denirki...

Kendinizi o kadar ezdirmişsiniz ki artık havada kuş tutsanız size saygı duymaz. Biraz güçlenin de size değer versin kukla gibi oynatılan birini kimse mutlu ermek için çabalamaz. Kusura bakmayın ağır oldu biraz ama güçsüz aciz kadınlara dayanamıyorum.

Bir hint kumaşı vakası da.

He paşam, he sultanım sen hamile kızlarına bir inciri çok gör ama Kayın pederden bir araba, kat, hatta şişli de bir apartman , bi yazlik hakkın.

Malum dünyanın kurtuluşu için son tohumluksun ya.

Konu sahibi kimseye ederinden fazla değer vermeyin. Sonra şekil 1A da ki gibi tepenize oturup, sizi yok biliyorlar.

Bence sen çok iyi niyetlisin. Kocan da buna güveniyor. Ne yaparsam yapayım bu kadın beni çeker diye düşünüyor.
Bilmeniz gereken şey kaçan balık kovalanir. Soğuk davran ilgilenme. Seni garantı cepte olarak görmesin. Kaybetme korkusu yaşasın. Çok değer vermissin kocana kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor bence. Öyle olmadığını seninde ondan vazgecebilecegini hissettirki kaybetmemek için ugrassin.

Fazla totosu kaldirilmis esinizin. Kisiye haddinden fazka deger verilirse oyle olur. Esinizi hayatinizin merkezinden cikarin, o merkeze kendinizi koyun. Esiniz merkeze yakin bir yerde olsun. Gerektigi kadar deger verin. Herseye evet demeyin, istemediginiz seyler oldugunda hayir demeyi ogrenin. Ne hissediyorsaniz da acikca duygularinizi ifade edin, icinize atmayin. Iyi baba olan iyi es olur diye bir sey de yok. Unutmayin en iyi baba esini seven babadir.

Cok guzel ifade etmissiniz. Merhametsiz ve bencil bir koca. Ve ederinden fazla deger verilmis. Narsist, kibirli.
Kayinpederden ev araba beklemesi de cok tuhaf. Buna mecburlarmis gibi dusunmesi de dusunce yapisindaki bozuklugu gosteriyor.

daha fazla esınıze nasıl ıyı davranıp nasıl pohpohlarsınız bilemiyorum...pamuklara sarmadıgınız kalmış onu deneyın ıstersenız...asla eşimde olsa hak etmedıgı degerı vermem...bu ne boyle...babaysa baba...bu bır nımetmı...tabıkıde bakacak cocuguna...ıyı bır baba olmak nımet degil mecburıyet...ama ıyı bir eş olmak bır erkek ıcın artıdır gozumde...eşinizin babanıza soyledigi sozu asla benım eşim babama dıyemez...cesaret edemez...benı buyuten birine kuusra bakmayın eş kişisi ıleri geri konusamaz...

Eşinizin sizi sevdiğini düşünmedim. Ama sizin de ayrılmaya niyetiniz olduğunu sanmıyorum.
Çünkü hala umudunuz var.
Ama umudunuz bir yerde tükenecek.
Sizin umudunuzdan önce tükenmemenizi diliyorum.

Benim babam ortalarda bile yok :)) Benim kocamda desin o zaman milletin kp i ev araba aliyor diye ayrica genelde tam tersi olmaz mi? Erkegin ailesi destek olur. Sacma geldi.
Konunun esasina gelirsek esiniz aslinda merhametli bence. Kiyamayip sizi uyandirmazmis cocuguyla gayet guzek ilgilenirmis vs vs.. Belki de adamin tarzi busur. Karakteri budur. Evlenmeden once de mi boyleydi?

Çocuklar-hele anne çalışmıyorsa- babayı daha çok sever. Çünkü baba işten gelir bir saat oynar. Şunu yapma demez kural koymaz vs. Yani babayı daha çok seviyoru geçin. Çünkü anne değeri daha geç anlaşılan bir hazinedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…