UYUMSUZ EŞ VE ÇÖZÜMÜ

Eşiniz uyumlu değilse ne yaparsınız ?

• Onu öyle kabul ederim

OY: 14 12,7%
  • Evliliğimiz için yollar ararım

OY: 74 67,3%
  • Ayrilirim

OY: 22 20,0%

• Ankete Katılan
    110
  • Anket Kapalı .

Tek cocuk değil uc kardeşler erkek kardes de var

eşiniz yay burcu mu
yok canım.

"milletin kayınbabası damadına ev araba alıyor" diyen eşinize o damatlarda İÇGÜVEYS oluyor diyin lütfen

Sizle konuştuktan sonra ortak fikrinize bakarak ben de konuştum dun gece konuyu açtım tekrardan benim babam sana niye araba alsın
Once benim kp bana alsın bakalım eger oyle ev araba alan kp tanıyor tanıyor ben de öyle gelin gideyim dedim.

Böyle hanzoların kral gibi davranmasını sağlıyorsunuz ya helal olsun size sokakta görsek yüzüne tükürmeye tenezzül etmeyeceğimiz adamlar kendilerini seven birini bulunca nasıl bir haltım sanıyor kürekle suratına girişiceksin direk kır burnunu otursun öyle mal mal

Başkasından aldığı paranın borç olduğunun farkında olamaması uyumsuzluk değil işgüzarlık
Böyle bişeyi bir daha söylerse bence tersleyin kocanızı haddini bilsin
Ne yapılır bilmiyorum ama tepkinizi net koyun ortaya

kadınların ne kadar sabırlı ve gereksiz aman evliligim bozulmasın modunu üstteki oy kullanma yerindede görebilrisiniz ama dur her yolu deneyel,m neden erkekler demez neden ilk kavgada defol git ayrıl der bence bunu düsünmelilier sevse emin ol seni üzmekten cekinmez bide erkege kaybetme korkusunu dibine kadar erkege yasatıcaksın ki anlasın

Çünkü kadın evlilikte daima kurtarıcı taraf olmuştur ve yuvası dişi kuş kurar.
Bizim kadar ince ve ayrıntılı dusunemezler.
Biz bir adım ötesini bile düşünürken onlar bir yıl sonrasını göremezler .
Ister bunun adı körlük ister odunluk olsun ama tüm özet bu.
Bizim yaradilisimiz gereği duygularımız daha yoğun...

Ne alıyorsan onu vereceksin. Uzman değilim tabiki de bu durum işi daha kötüye götürebilir. Ama ben olsam boyle yapardım.

Can çıkar huy çıkmaz canım benim eşimde aynı her zaman tamam bende seni mutlu edecek seyler yapıcam haklısın diyor ama yine bencil yine bencil tv izlerken bile benim istediğim kanalı açmaz ufak küçük basit seyleri bile yapmaz bende onun için bir şeyler yapmaktan vazgeçtim daha mutluyum. Ne yapsanda değişmez boşuna onun için fedarlık yapma kendi mutluluğuna bak

eee bundan kaybetmissin ama hala neden alttan alıyosun ki yanlıs yoldasın zaten dogru olsa evliligin bu sorunu yasamazdın

Varsa da tanıdığı öyle eminim kp ya çok zengindir ya da babam kadar zor şartlarda para kazanmiyordur.
Kendi babasına da hiç guveni yok.
Aslında esim kendi ailesiyle bile sorunlu herkes ona göre kusurlu...

Biraz ağır olacak belki kusura bakma ama eşin şımarık. Kimse damadına ev araba almıyor, almak zorunda da değil. Babanın mesleği kolay da olabilirdi, masa başında milyarları kazanabilirdi, damadına çalıştığından alın terinden pay ayırmak zorunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…