UYUMSUZ EŞ VE ÇÖZÜMÜ

Eşiniz uyumlu değilse ne yaparsınız ?

• Onu öyle kabul ederim

OY: 14 12,7%
  • Evliliğimiz için yollar ararım

OY: 74 67,3%
  • Ayrilirim

OY: 22 20,0%

• Ankete Katılan
    110
  • Anket Kapalı .
Eşinizin merhamet durumunu değiştiremezsiniz.

Merhamet doğuştan gelen bir özelliktir ve bu özelliği anne pekiştirir...eşinizde bu özellik gelişmediğine göre kv nizde merhametsiz bir insan..

Ayrıca bir erkek hamile olan eşine canının istediğini alamayacak kadar merhametsiz ise senin yapabileceğin hiçbir şey yok.. boşuna kendini yorma...

Artık onu hayatının merkezinden çıkar, sende kendi mutluluğuna odaklan, o birşey istediğinde can'ın istemiyorsa yapma, kabul etme, böylelikle senin yaşadığın hisleri o da yaşasın ve nasıl bir duygu olduğunu yaşayarak anlasın...arada birde açıklama yap, sen benim hiçbir istediğimi yapmıyorsun, bende yoruldum artık, benimde ozverim kalmadı sana karşı diye...

Ayrıca eşiniz uyumsuz değil bencil!!! el üstünde nazlanarak mı büyütülmüş, tek erkek çocuk mu yada tek çocuk mu?

Son düzenleme:
Bir tek size karşı mı böyle eşiniz?
Çocuğunuz birşey isteyince önemser mi,yapar mı yada anne/baba/kardeşi isteyince yapar mı?
Genele karşı böyleyse karakteri bu derim ama ailesinin her işine gocunmadan koşturup size gelince böyle davraniyorsa tabiki haklısınız.
Babanizdan ev araba beklemesi çok ayip zaten. Çok zenginde olsa yapmak zorunda değil,kocaman adam yani neden babaniz alacakmiş çalışsın alsın.

Haddini bildirmeye başlayabilirsin mesela. Milletin kayın babası var dediğin de sen de desene millette ne kayınbaba var gelinine şunları şunları takıyor bizde şans yok diye. Senin istediğini mi yapmadı lafını söyle sen benden birşey bekleme o zaman diye.

Simdiye kadar nasil davrandiysan tam tersi davran.
Bir arkadas da bosanmanin esigindeydi 2 sene once ama kesinlikle istemiyordu, kocasi evi terketti hatta 1 ay kadar. Adam arayip sormaz, ilgisiz, eve gec gelir, ailecek bir sey yapmaz vs. Kadin da surekli adamin pesinde, bir seyler yapalim, vakit gecirelim, beni suraya gotur, bana ilgi goster modunda. Dilimizde tuy bitti boyle olmaz diye diye. En son araba aldi kendine, biraz zayifladi, kendi gezmeye basladi ve kocasini takmamaya basladi. Simdi adam pesinden kosar oldu hatta yakin zamanda ev aldirdi kocasina onlar bayagi toparladi, umarim sizinki de toparlanir.

eşiniz yay burcu mu

Iyi olma. Ariza çıkar. Oyleleri el üstünde tutuluyor.

o sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran erkekler ilgisizliğe fazla gelemez konuşmak isteyecektir eminim.

Bizde de geline ev araba alır kayınpeder de mesela. O umursamaz oldukça siz daha çok umursamaz olun ki bi sorun olduğunu farketsin. Belli etmezseniz devam eder

ben olsam önce bi konuşurum. öyle ne kavga dövüş ne dramatik... alır karşıma iş görüşmesi yapar gibi konuşurum. anlamıyorsa belki bi daha konuşurum. yine anlamıyorsa ipleri yakar nasıl muamele görüyorsam öyle muamele ederim. aileniz de saf olmasın, para yedirmesin.

Bugüne kadar nasıl davrandıysanız tam tersini yapın. Sabırla devam edin. Taviz vermeyin.

Ben olsam cirkeflesirdim öyle bi herife ama olmaması lazım :d çok uzuldum o nasıl bir merhametsizlik hamile kadın bisiy asermis ya.
Derdini anlat. Değişmiyosa terapi alın. Terapi kabul etmiyorsa o adam için uğraşmaya degmez

Benzer şeyleri sen de ona yap

Size deger göstermeyen birinin yaninda neden duruyorsunuz. Neden tepki gostermiyorsunuz. Radyoda şarkımı degistirdi dinliyorum dedim duymuyormusun de geri ac. Milletin kayinpederi ev aliyor mu dedi ic guveysimisin sen ezikmisin karinin babasinin parasini yiyeceksin jigolomusun sen de gec. Incirmi istedin git al minnet etme. Ben bazen burada okudugum konulara hayret ediyorum. Nasil bu kadar ezidiriyorsunuz kendinizi. Caninizin hic mi kiymeti yok.

Evet tüm yorumlardan genel olarak çıkarılan sonuç ben de ona onun gibi davranicam hadi kolay gele bana o zaman. Inşallah becerebilirim.
Şimdi apartman toplantısında gelecek birazdan yemek hazirlicam BENI yonlendirin kızlar ne yapim şimdi. Artık benim aklım bana yetmiyor sizler de bana farklı taktikler öneriyorsunuz yapicam. Inşallah kafası dank eder de silkelenir kendine gelir.

Bazı örneklerde eşiniz haklı bazılaronda siz.

Açıkçası benim eşim tatile gidince tüm sülaleme uğrar trakya ege yayılmış durumda. Daha yola çıkmadan izmirde şunlara uğrarız manisada kahve içeriz balıkesirde şuyuna gideriz vs vs sabahın köründe çıktığımız yola gece yarısı varırız.
Ama o kendi tanıdığı birine uğramak istese ben tanımıyosam gitmek istemem tanıyosamda sevdiğim biri olması lazım.
Müzik konusunda eşiniz haklı birlikte dinlediğinize göre istemeyen taraf varsa kulaklıkla dinleyebilir.

İncir konusunda üzüldüm açıkçası insanlar hamileyim ben psikolojisiyle canları istemesede geceyarısı eşini uyandırıp bişeyler aldırtıyolar

Ev konusuna gelince doğumiçin eşinizin ailesinden yüklü takı isteyin millet gelinlerine neler yapıyo anca anlar

Bu aile sizi küçük görmüş utanmadan dediğine bak sizi aldığı için Nur nimet saymanızı istemiş sizde iyi şımartmışsınız

Bu aile sizi küçük görmüş utanmadan dediğine bak sizi aldığı için Nur nimet saymanızı istemiş sizde iyi şımartmışsınız

Kesinlikle çok dogru bir yorum.. sizi küçümsemişler, sizin mütevazı halleriniz de tuzu biberi olmuş bu küçümsemenin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…