- 19 Aralık 2014
- 6.789
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.440
- 748
- Konu Sahibi mervecaglarr
-
Ha bildiğin uyuşturucu ticareti yapan bir insan bu yani? Tescilli bir sabıkalı?Ya iyi de ben birilerini ihbar etmek için yazmadım ki moralim bozuldu yazdim.. zaten polistede dosyası var kızın buyüzden ne yapabilirim ki?
Bir anne olarak söylüyrm,oğlm hapiste ve ben bittim. Hayattan zevk almak istiyorsan değil zevk almak istemiyorsan iç. Çünkü hayatı sana zehir edecek. Merdiven altlarından toplanacaksın, cildin berbat olacak, hiç bir şeyin anlamı olmayacak. O arkadaşdands uzak dur. O arkadaş değil düşman. Düşünsene bir çocuğun var ve böyle bir öneride bulunan bir arkadaşı var.... Ne düşünürsen kendin içinde ona karar ver. Bir kez den bir şey olmaz diyenler ya mezarda ya hapiste ya da sokaklarda. Aileler ölü gibi.Merhaba şuan çok zor bir dönemden geçiyorum babam hastanede yatıyor kanser hastası doktorlar ömür biçiyor. Bende canlı cenaze gibi geziyorum. Kaç gündür evdeydim yakın bir kız arkadaşımın bize gel açılırsın ısrarına dayanamayarak yanına gittim..
Gittiğimde esrar ve metamfetamin adında uyuşturucu içtiğini gördüm "-bunları neden iciyorsun kendine neden bunu yapıyorsun?" dedim. "-Senin baban alkol sigara uyuştucu içmeyip sağlıklı beslendiği halde kanser oldu neyi savunuyorsun?" dedi. Tamam dedim bişey demiyorum sonra "-sende iç iyi gelir" dedi hayır dedim yarim saat 1 saat aralıklarla bikac defa daha ısrar etti.
"-Şuan bana öldürücü metamfetamin adında bir uyuşturucu kullanmam için ısrar ediyorsun farkında mısın? dedim "-iyi be ne b... yersen ye" dedi. Bende çıktım gittim. Iyiligimi düşündüğünü sandığım beni anladığını düşündüğüm bi arkadaşım o vardı oda böyle yaptı.
Yine saçma, işiniz gücünüz yok kafede uyuşturucu maddeli konu mu açıyorsunuz? Nereden bakarsan bak saçmalık.Internet kafe demedim kafeterya anlamındaki kafeden bahsettim
Kız bak bu bilgiyi verdiğin iyi oldu, dışarıda olduğuna göre suçlu bulunmamış ya da yeterli delil bulunamamış. Biz şikayet edelim komple tıksınlar hapise. Hiçbirşey olmasa bile peşine takarlar sivil polis delil toplarlar. Ülke de bir uyuşturucu tacirinden kurtulur.Ya iyi de ben birilerini ihbar etmek için yazmadım ki moralim bozuldu yazdim.. zaten polistede dosyası var kızın buyüzden ne yapabilirim ki?
Ya hem iyi bir arkadaşımdı, böyle şeyler yaptığını bilmiyordum diyor hem dosyası var diyor.Ha bildiğin uyuşturucu ticareti yapan bir insan bu yani? Tescilli bir sabıkalı?
Bakın demedi demeyin, sizin de başınız yanacak bu kişiyle arkadaşlık etmeye devam ederseniz.
İyi napalim ne istiyosun?Merhaba şuan çok zor bir dönemden geçiyorum babam hastanede yatıyor kanser hastası doktorlar ömür biçiyor. Bende canlı cenaze gibi geziyorum. Kaç gündür evdeydim yakın bir kız arkadaşımın bize gel açılırsın ısrarına dayanamayarak yanına gittim..
Gittiğimde esrar ve metamfetamin adında uyuşturucu içtiğini gördüm "-bunları neden iciyorsun kendine neden bunu yapıyorsun?" dedim. "-Senin baban alkol sigara uyuştucu içmeyip sağlıklı beslendiği halde kanser oldu neyi savunuyorsun?" dedi. Tamam dedim bişey demiyorum sonra "-sende iç iyi gelir" dedi hayır dedim yarim saat 1 saat aralıklarla bikac defa daha ısrar etti.
"-Şuan bana öldürücü metamfetamin adında bir uyuşturucu kullanmam için ısrar ediyorsun farkında mısın? dedim "-iyi be ne b... yersen ye" dedi. Bende çıktım gittim. Iyiligimi düşündüğünü sandığım beni anladığını düşündüğüm bi arkadaşım o vardı oda böyle yaptı.
Yaptığı çıkarıma bakıncaSenin baban alkol sigara uyuştucu içmeyip sağlıklı beslendiği halde kanser oldu neyi savunuyorsun?"
yanlışınız var,burada bir hanım vardı oğlu bağımlıydı mesela. hepimiz destek olduk,1 Allahın kulu da ihbar edeceğim demedi.Şu ihbar edeceğim diyenler bu tür tepkilerinizden dolayı insanlar konu açamayabilirler, söylediklerinizin arkasını düşünün. Bir uyuşturucu bağımlısı yaşadığı bağımlılığı anlatmak için burayı yazmayı düşünüyorsa şu konuyu okuduktan sonra yazmaz.
Ben hayır dediğimde kullanan arkadaşın varmı falan diye Sordu olabilir mi sizce? Az önce de bana iftira atıyorsun falan yazmış wp da.. Önce inkar etti sonrada istediğini düşündüm kafana silah dayamadım falan demiş..Muhtemelen arkadaşın torbacı
Sana bu kadar ısrar ettiğine göre
Kendine yeni ticaret kapısı ariyor
Muhtemelen torbacı. Uzak durun, başınıza bela alırsınız. Yakalanırsa sizin de adınızı ifadesinde zikredebilir, asılsız bir iftira da olsa bir miktar başınız ağrır.Ben hayır dediğimde kullanan arkadaşın varmı falan diye Sordu olabilir mi sizce? Az önce de bana iftira atıyorsun falan yazmış wp da.. Önce inkar etti sonrada istediğini düşündüm kafana silah dayamadım falan demiş..
hanımefendi bakın çok samimi söylüyorum. uyuşturucu gibi pislikler yapışkandır,kullanmasanız bile göz yumduğunuz sürece sizi lekeleme ihtimali hep mevcuttur.Ben hayır dediğimde kullanan arkadaşın varmı falan diye Sordu olabilir mi sizce? Az önce de bana iftira atıyorsun falan yazmış wp da.. Önce inkar etti sonrada istediğini düşündüm kafana silah dayamadım falan demiş..
resmen aynı şeyi yazmışız. aklın yolu bir.Muhtemelen torbacı. Uzak durun, başınıza bela alırsınız. Yakalanırsa sizin de adınızı ifadesinde zikredebilir, asılsız bir iftira da olsa bir miktar başınız ağrır.
Kendisine bu davranışları yakıştıramadıgima dair mesaj attim. Bi ton saydırdı ben sanami güvendim en özelime kadar soktum. Ben arkadaşlarımın kötülüğünü istemem falan yaygara yaptı. Saygisiz falan demiş. Bende engelledim az önce.Muhtemelen torbacı. Uzak durun, başınıza bela alırsınız. Yakalanırsa sizin de adınızı ifadesinde zikredebilir, asılsız bir iftira da olsa bir miktar başınız ağrır.
Merhaba şuan çok zor bir dönemden geçiyorum babam hastanede yatıyor kanser hastası doktorlar ömür biçiyor. Bende canlı cenaze gibi geziyorum. Kaç gündür evdeydim yakın bir kız arkadaşımın bize gel açılırsın ısrarına dayanamayarak yanına gittim..
Uyuşturucu bağımlılığı başka, uyuşturucuyu ısrarla arkadaşa vermek istemek, başkasına temin etmeye çalışmak başka. Ki kızın bundan dosyası varmış, demek ki devlet delil bulamamış serbest bırakmış. Bizde şikayet ediyoruz işte.Şu ihbar edeceğim diyenler bu tür tepkilerinizden dolayı insanlar konu açamayabilirler, söylediklerinizin arkasını düşünün. Bir uyuşturucu bağımlısı yaşadığı bağımlılığı anlatmak için burayı yazmayı düşünüyorsa şu konuyu okuduktan sonra yazmaz.
psikotik atak gecirmek istiyorsaniz kullanin.Merhaba şuan çok zor bir dönemden geçiyorum babam hastanede yatıyor kanser hastası doktorlar ömür biçiyor. Bende canlı cenaze gibi geziyorum. Kaç gündür evdeydim yakın bir kız arkadaşımın bize gel açılırsın ısrarına dayanamayarak yanına gittim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?