- Konu Sahibi derdime derman
-
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...ghWMAw&usg=AFQjCNG34nDFn91sJwWSOhzAItGn3RXCkw oku istersenBir de bi yerde yarım saatten fazla duramiyor sıkılıyorum diyor duramıyor yani bu da belirti olabilir mi
teyzemin oğlu da esrar kullanırken çok zayıftı. yerdi ama kilo almazdı. gözlerinin altı koyuydu. sürekli arkadaşlarıyla takılır, ailesiyle bizle pek muhabbeti olmazdı. ama hoşsohbet ve güler yüzlüydü.Çok sık acıkıyor hep yemek yemek istiyor evet. Esrar mı onu da bilemiyorum. Nasil anlaşilir gozlerden
Sürekli beraberiz aslinda uyku iş dışinda bi kac saati boş. O zaman da o dediğim kisilerin yanina uğruyo illateyzemin oğlu da esrar kullanırken çok zayıftı. yerdi ama kilo almazdı. gözlerinin altı koyuydu. sürekli arkadaşlarıyla takılır, ailesiyle bizle pek muhabbeti olmazdı. ama hoşsohbet ve güler yüzlüydü.
lise arkadaşım da öyleydi. laylaylom biriydi. sevgilisi vardı ama çok aldattı kızı. 15 yıl sonra esrarı bırakıp sevgilisiyle evlendi.
esrar en kolay bulunan madde.Sürekli beraberiz aslinda uyku iş dışinda bi kac saati boş. O zaman da o dediğim kisilerin yanina uğruyo illa
1.5 aydir beraberiz. En çok dikkatimi çeken bunlar. Ani hareketleri var bazen boyle anlattiğim gibi. Ani sinirlenmeler sebepsiz yere. Ya da tam tersi çok uysal uyuyor gibi.
Bu uyuşturucu bağımlılığı aileye ve efendiliği bakmıyor ne yazikki. Bence iyice araştırmadan emin olmadan evlilik düşünmeyin bu kişiyle. Hem kendi hem de çocuğunuzun geleceğini yakarsiniz. Benim de bir arkadaşımın eşi kullanıyormuş. Duyduğumda o kadar sasirmistim ki. Sadece görunusr bakmayın diye söylüyorum. Adam namazında niyazinda birisiydi ve hafızlık eğitimi de almıştı arkadaşın anlattığı kadarıyla.
Esrar nasıl kokar mesela? Tarif edebilirmisiniz.Gözlerde kızarıklık falan ya da üstünde bir koku var mı ? Esrarın kokusu çok berbattır ondan tanırsın en ıyı
Böyle iğrenç bir koku mesela yanık lastik kokusu gibi özellikle gece klüplerinde çok olur o kokuEsrar nasıl kokar mesela? Tarif edebilirmisiniz.
Sürekli beraberiz aslinda uyku iş dışinda bi kac saati boş. O zaman da o dediğim kisilerin yanina uğruyo illa
Konu sahibi NehirAsya cok dogru soylemis. 2 gunluk tatilde falan anlamayabilirsin. Bazi bagimlilar cok sinsi oluyor. Ben de tesadufen ogrenip kurtulanlardanim. Uzun sure farketmemistim. Cok net soyluyorum. Hic hic risk alma. Uzulursun.Canım 7 senelik ilişkimin evliliğe yaklaşan son 1 senesinde aynı sebeple ayakta uyutulmuş bır İnsan olarak söylüyorum bu tarz seyler bir kere denendiyse devamı genelde olur daha çok tazeyken ıyıce kapılmadan bıseyler ıcın geç olmadan yolunu degıstır bu şüphe senı zaten yer bıtırır ayrıca aılesı cevresı muhtemelen zaten bilmiyordur bu durumu onların dediklerini bence geçerli sayma Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın son pişmanlık fayda etmiyor iş işten geçince umarım bir an önce kafanda çözersin bu durumu
Hiç bi şekilde doymuyorsa,gözbebekleri normalden büyükse,aniden olurolmaz şeylere sinirleniyorsa, hiçbişeyden mutlu olmuyorsa,ani çıkışları varsa,kişisel bakımına eskisi kadar özen göstermiyorsa bağımlı olabilir. Ve ne yazıkki esrar bu işlerin ilk basamağıdır o adımı attıysa diğer sentetik maddelere geçme ihtimali de çok yüksekIyi bayramlar hanımlar,
Yeni, guzel ve hızlı giden bir ilişkim var. Eski konularımda da var.
Kafamı kurcalayan bir konu var. Erkek arkadaşım şu an devlette çalışıyo duzgun bir işi var, bir iki görüştügü arkadaşi var yalnizca.
Bir gün bana askerlik anılarını anlatırken, askerde esrar kullandığını söyledi. Askerde bir arkadaşı varmiş o getiriyormuş vs. Çok güzel oluyodu diye anlattı bir de güle güle.ben de övünülcek ya da gülünecek bir sey olmadığını soyledim bir şekilde kapandi konu.
Asıl sorun şu ki erkek arkadaşmdan şuphelenmeye başladım acaba hala içiyor mu diye. 10 gündür izinde. Arkadaşlarının kendi dükkanı var bekar kendi hallerinde tipler biraz sorumsuz insanlar.onlara uğrar sonra beni işten almaya gelir. Bir iki kez acayip sinirli asabi geldi yanima. Gülüyor falan sonra bir anda sinirleniyor. Sebepsiz. Noldu sana diyorum usteledim uyuşturu ictim falan dedi güldü şaka tabi dedi.. geçen gün erkek arkadaşima gittim 1 saat işm çikti geri geldim evine.yine bir tuhaf. Yine sorguladım yine ayni seyi dedi güldü. Şaka dedi. Bir gun
Arkadaşim o ben otururken, arkadaşım dedi ki bir film vardi adam uyuşturucu yapiyordu falan dedi.benimki de durdu uyuşturucu mu dedi imali imali. Ben baktim direkt buna kotu bir şekilde.
Sizce saçmaliyor muyum? Sevgili olduktan sonra kimse tek kotu bir sey demedi ailesi ve onun hakkinda herkes çok efendidir o falan dedi bilemiyorum ya.
Nasıl anlarım naparım bilemiyorum
Burnunu sürekli kaşıması çekmesi sürekli burun akıntısı bunlar esrar değil bonz belirtileriGözlerinde belli bir şey pek yok. Ama burnunu gözünü baya kaşıdığı oluyor. Dikkat çekici şekilde. Cok açıkıyor. Tavırlari evet rahat biri. Arabada çok hız yapıyor son ses müzik açıp öyle davranişları var bazen. Aşırı çılgınlık arayışı oluyordu kaza yaptı duruldu biraz. Bunlar her zaman olmuyor yalniz kullandığinda olan seyler diye düşunüyorum ki kullanıyorsa da keyfine 2 3 gunde bir olabilir.. ve en başta anlattiklarim 1 saat sonra falan normale dönüyor.
Askerden geleli de cok yeni daha 6 ay olmuş. Bence arada içebilir. Ya kendi az dengesiz karakteri boyle ya da baska bir madde kullanıyolar esrar olmasa da. Burun kaşıyor cok fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?