- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Yine de kp e bakmamak için akıllıca davranmış görünüyor.Hayir yanlis anladiniz eltim esinden ayri yasamiyordu onun esi senede en fazla 2 kez gider istanbula.oyle sehir disina falan gitmez hep evinde
Abisi cocuklarini istanbuka gönderiyor ev var duzen var oteki kardesi goturuyor yine duzen var bana sira gelince nedense is var bahane var.ben agir konustum cunku cocuklarima haksizlik yapior burda bir uyeninde dedigi gibi benim deil onun dusunmesi lazimdi malesef ki dusunemedi.son kez direnecem olmazsa artik yoluma bakarim ama ailem onun cocuklari ona veririz diyor bu beni mahvediyor nasil cocuklarimi veririm
Arkadaslar bilet kesmemi soyluyor ama ben onu yapamam bu ortamda dislanirim kocan goturseydi kocan gelseydi kadin basina nasil yaptin diye bahane siralarlar baska bir yolunu bulmalıyım ama ne olabilir
Çocukların kahvaltıda ne sevdiğini, nasıl güldüğünü, neye sinirlenip neye ağladığını bilmeyen adama da verirlerdi zaten çocukları.Bir yol cizene kadar sakin ola ki arama dedim agzima geleni saydım kapattım mesaj atmis gelip seni bosayacam cocuklari alicam diye.bende dosedim mesajlari engelledim.son durum bu iste cnm
Aileniz bu konuda ne diyor. Niçin insanlar karşısındakini yapayalnız sahipsiz zannedip de, canım ne isterse onu sana yaşatırım kafasında olmaya cesaret ediyor? Aileniz kocanıza, ailesine ciddi bi konuşma, bi kendinize gelin konuşması yapamıyor mu?Aslinda kafam karisik oldugu icin yaziyorum.bildiginiz uzere esim daha gelmedi(1.5 yildir istanbulda bizden ayri yasiyor orda calisiyor maddi durumu hizi goturecek derecede iyi neyi bekliyoruz bende anlamadim biz maddi ve manevi asiri zorluk cekiyoruz biz dedesinin evinde kaliyoruz bilmeyenler eski konuma bakabilir) ve ben kizimi okula kaydettim 1.sinifa basladi yine babasi olmadan.Esim 2 abisiyle ortak calisiyor kazançları zararlari kasalari ayni yerden cikiyor.Bir kaynım bu yil evlendi evini oraya kurdu bir kayniminda evi burda kayinpederimin bahcesindeydi kaynımin iside burda yani cocuklariyla ayni şehirde.Dun esi aradi hakkini helal et biz gidiyoruz cocuklarim artik istanbulda okuyacak biz orda yasayacaz dedi..(5 cocuk).bisey diyemedim ama cok içerledim madem bunlarin ailede her isi bir biz burda esim olmadan neyi bekliyoruz babalarinin yaninda 2 cocugun yeri yokmuydu...
Gelisme 11.sayfa
Benim bir meslegim.olsaydi bir sehirde is ayarlardim hic kimseye minnet etmeden cikar giderdim birbirinizi yiyin derdim boynum maddiyattan bukuluyor esimin durumu iyi ama biz magduruz hic birikimimde yokOff annemde hep derdi taaa onun zamaninda bosanma esnasinda gelinin ailesi cocuklari kabul etmezmis, babanin evinden goturmedin geleceksen tek gel derlermis. Demek hala var boyle insanlar. Peki senin calisip cocuklarinla yanliz yasama ihtimalin varmi? Ailenle ayni mahallede olabilir.
Ben ailemin evine donmekten korktugum icin boşamasini istemiyorum oraya dönersem hayatim burdakiyle ayni olacak abi elinin altinda kalirim.keske bir meslegim falan olsaydi inan hic durmazdim birbirinizi yiyin derdim cikar giderdim.esim cok hainmiss ihanetciymis kesinlikle arama bizi dedim gerci surekli bu tavrı koydugum icin belkide etkilenmez zaman geçtikçe ciddi oldugumu geceden beri dusunuyorum bize bu haksizligi esim yapti hickimse yapmadiYine de kp e bakmamak için akıllıca davranmış görünüyor.
Kabahatin büyüğü eşinizde.
Boşama sözü blöftür muhtemelen.
Kanmayın, hakkınızı arayın.
Eğer boşarsa da bilin ki suçunuz yok, mutlaka başkası vardır hayatında.
En güzeli ailenize döner, onların kahrını çekersiniz.
Ailem cocuklarini almayiz diyor bende.cocuklarimi birakamyorumAileniz bu konuda ne diyor. Niçin insanlar karşısındakini yapayalnız sahipsiz zannedip de, canım ne isterse onu sana yaşatırım kafasında olmaya cesaret ediyor? Aileniz kocanıza, ailesine ciddi bi konuşma, bi kendinize gelin konuşması yapamıyor mu?
Ben ailemin evine donmekten korktugum icin boşamasini istemiyorum oraya dönersem hayatim burdakiyle ayni olacak abi elinin altinda kalirim.keske bir meslegim falan olsaydi inan hic durmazdim birbirinizi yiyin derdim cikar giderdim.esim cok hainmiss ihanetciymis kesinlikle arama bizi dedim gerci surekli bu tavrı koydugum icin belkide etkilenmez zaman geçtikçe ciddi oldugumu geceden beri dusunuyorum bize bu haksizligi esim yapti hickimse yapmadi
Katılıyorum.Bu kadar insan o kadar sey yazdi siz hala onu yapamam bunu yapamam diyorsunuz. O zaman beklemeye devam edeceksiniz ya da ayrilacaksiniz. Allah yardimciniz olsun. Cok uzuldum durumunuza insanlar tercihleriyle yasarlar. O onu der bu bunu der diye yasamayin artik bunca zaman zaten baskalari icin yasamissiniz biraz da kendiniz icin birseyler yapin. Baskalarinin sizin hayatiniz hakkinda kararlar verip hayatinizin duzene girmesini bekliyorsaniz beklemeye devam edersiniz.
Eee nedir bu simdi evli olan adami nasil ikna etmenin yolunu ariyan birine ne yazmami beklerdiniz onun sacini basini yolmadigima dua edin.Youcannotsitwithus yazinca aklima geldi benim de eski bir konuya yaptığınız yorumlar. Sizin nasil bir aileniz var ben anlayamadim. Cok marjinal hayatlar yasiyorsunuz. Bir tavsiyede bulunamıyorum.
Evli adama olan duygularını konu yapmak senin haddine bile olamaz.nasilda zoruna gitmis icinde biriktirmissin sanada o zaman soyledim canimi yakiyor sizin bu yakinmaniz diye iste bu durumdan dolayı evet bakin ben yine 5 kez kavga eder bir sonuca baglanirim ya sizz..bos vaatlerle hayatınızı harcayacaksiniz belkide senin gibiler yuzunden bu sorunlari cekiyoruz nasilda zoruna gitmis bir daha konuma yazmaYoucannotsitwithus yazinca aklima geldi benim de eski bir konuya yaptığınız yorumlar. Sizin nasil bir aileniz var ben anlayamadim. Cok marjinal hayatlar yasiyorsunuz. Bir tavsiyede bulunamıyorum.
Bana mı dediniz yoksa alıntı yaptığınız kişiye mi?Evli adama olan duygularını konu yapmak senin haddine bile olamaz.nasilda zoruna gitmis icinde biriktirmissin sanada o zaman soyledim canimi yakiyor sizin bu yakinmaniz diye iste bu durumdan dolayı evet bakin ben yine 5 kez kavga eder bir sonuca baglanirim ya sizz..bos vaatlerle hayatınızı harcayacaksiniz belkide senin gibiler yuzunden bu sorunlari cekiyoruz nasilda zoruna gitmis bir daha konuma yazma
Zoruma gitmis icimde mi biriktirmisim :) Neyse bu hircinligini yasadigin hayatin zorluguna veriyorum. Umarim bi cikis yolu bulursun.Evli adama olan duygularını konu yapmak senin haddine bile olamaz.nasilda zoruna gitmis icinde biriktirmissin sanada o zaman soyledim canimi yakiyor sizin bu yakinmaniz diye iste bu durumdan dolayı evet bakin ben yine 5 kez kavga eder bir sonuca baglanirim ya sizz..bos vaatlerle hayatınızı harcayacaksiniz belkide senin gibiler yuzunden bu sorunlari cekiyoruz nasilda zoruna gitmis bir daha konuma yazma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?