Uyuyamiyorum cunku cikmaza girdim

Ne kadarda beni anliyorsunuz cok sagolun

Siz tatlı dille, gerekirse yalan dolanla İstanbul'a kapağı atın.
Sonra vakti gelince o herife tekmeyi basın.

Onun size bilet kesmesini beklemeyin esi degilmisiniz habersiz evine isyerine gidin surpriz yaptim deyin kacacak yeri kalmaz. Yengeniz mi biri gidiyordu istanbula gerekirse onunla birlikte gidin.

Onun size bilet kesmesini beklemeyin esi degilmisiniz habersiz evine isyerine gidin surpriz yaptim deyin kacacak yeri kalmaz. Yengeniz mi biri gidiyordu istanbula gerekirse onunla birlikte gidin.
O kadar hain biri cikti ki onu hic karıştırmak istemiyorum ama haklisiniz bi sekil gitmeliyim bi doktorla konussam durumumu anlatsam acaba yardimci olur mu

Kardesimin eşi de boyleydi evlenir evlenmez 10 gun sonra gitti 3 ay sonra bir haftaligina gidip 6 ay istanbulda çalışıyordu kardesim daha fazla dayanamadi aileler araya girdi sorunlar cikti en sonda mecbur kalip karisini yanina aldi boyle adamlarin gozu hep dışarıda olur ne yapip edip esinizin yanina tasinin adam alismis bekar hayati yasamaya sorumluluk sahibi olmadan keyif sürmeye eziyeti ceken siz adam keyif catiyo ses cikarin yoksa ömur boyu bu sekil yaşarsınız

Siz tatlı dille, gerekirse yalan dolanla İstanbul'a kapağı atın.
Sonra vakti gelince o herife tekmeyi basın.
Her yolu denedim agladim bagirdim kavga ettim yalvardim ailesini araya soktum uvey annesini araya soktum biz senin çocuklarina bakamayiz dediler yinede bizii buraya birakip gitti ama bi doktorun yanina gitsem anlatsam durumu acaba yardimci olmaz mi

Kardesiniz nasil ikna etti

Arkadaslar bugun resti cektim ya gel yada bizi gotur ikisinden birini yazmzsan bitir dedim oda biraz ters konuşunca kendime hakim olamadim agzima geleni saydim insan bu kadar onursuz olamaz toplum icindeki itibarin aile kurmana bagli baba cok koca cok dedigim gibi cildirdi ama inanin ugradigim haksizlik yetti artık dedirtti simdide agir konusmusum diye bahaneler uretiyor ama ben resti çektim

O kadar hain biri cikti ki onu hic karıştırmak istemiyorum ama haklisiniz bi sekil gitmeliyim bi doktorla konussam durumumu anlatsam acaba yardimci olur mu

Sizin ailenizden veya onun ailesinden hic kimse yok mu size yardimci olacak. Telefonda bagirip cagirmakla cozemezsiniz. O gelmiyorsa siz ne yapip edip gideceksiniz. Adam kendi sucunu kapatmak icin sizi sucluyor telefonda bagirdiniz diye.

Sizin ailenizden veya onun ailesinden hic kimse yok mu size yardimci olacak. Telefonda bagirip cagirmakla cozemezsiniz. O gelmiyorsa siz ne yapip edip gideceksiniz. Adam kendi sucunu kapatmak icin sizi sucluyor telefonda bagirdiniz diye.
Bagirmadim agir konustum evet kendi sucunu bastirmak icin yapiyor ama hic umrumda değil sen ya bizi gotur yada kendin gel ikisinden birini yapmadigin surece arama bizi dedim.kapattim engelleyecektim de sonra durdum

Abisi cocuklarini istanbuka gönderiyor ev var duzen var oteki kardesi goturuyor yine duzen var bana sira gelince nedense is var bahane var.ben agir konustum cunku cocuklarima haksizlik yapior burda bir uyeninde dedigi gibi benim deil onun dusunmesi lazimdi malesef ki dusunemedi.son kez direnecem olmazsa artik yoluma bakarim ama ailem onun cocuklari ona veririz diyor bu beni mahvediyor nasil cocuklarimi veririm

Bagirmadim agir konustum evet kendi sucunu bastirmak icin yapiyor ama hic umrumda değil sen ya bizi gotur yada kendin gel ikisinden birini yapmadigin surece arama bizi dedim.kapattim engelleyecektim de sonra durdum
Yok mu gidecek yerin. Bu sürede ailene gitsen misafir olarak bilsinler. Ama eşinin telini açmamaya devam edersin sana ulaşamaz.

Kardeşim bBamin evine gitti ya gel burda yaşa yada bizi yanina al dedi kavga cikartti sen bilirsin dedi tabi onlar kendilerini hakli çıkartmak için kardeşimi sucladilar gelmeyecez bosanacaz die tehdit ettiler blöf tabi sonra ailenin buyukleri erkek tarafina baski yaptı suçladı haksizsiniz deyince mecnur kaldilar yoksa onlara kalsa kardesime birsuru iftira yalan dolan attılar aile büyükleri araya girdi
Kardesiniz nasil ikna etti

Bu tur insalar bu sekil konusmaktan anlamıyor maleswf ya resti çekip tehdit edeceksin yada susup onlarin dedigini yapacaksin zaten sizin dediginizden anlamis olsaydi bugune kadar esinden cocuklarinda ayri hayat yasamazdu
Sana ihtiyacımız var şeklinde söylemek daha doğru olurdu.

Işte bunlarda ayni o sekil bir aile.iftiralarla olayi çarpıtacaklar benim ailemde cocuklari getirme diyor ben cocuklarimi nasil bırakırım zaten baba duzgun biri degil

Valla canm seni ne gaza getirmek isterim ne şunu yap derim ama bu tur erkekler sorumluluk sahibi olup ayak bagi olsun istemezler gezip tozup bekar gibi tek tabanca yasamak ister bir yandan da esim olsun cocuklarima baksin ben para gonderirim yeterki bana ayak bagi olmasin derler.

Kardeşim cok agir şeyler yasadi resti çekmeden yola gelmezler resti çekip karisina coluguna sahip çıkmıyorsa esten ayri yasamanin ne anlami var ha bosandin ayri yasadin ya evliyken bu sekil ayri yaşadın.

Çocuklarini alip ailene gitsen kapiyi kapatmazlar die düşünüyorum bir zahmet ailende erkek tarafina baski yapsin oyle oturup kiza yuklenmek olmaz cok yalan dolan agir seyler yasayacaksin zor günler seni bekliyor ama birkere herseyi goze alman lazim yoksa bu sekil devam edersin umarim yola gelirde bosanmazsiniz .

Zaten boşanmak isterse size sahip cikmayip ayei yasamasinin nedeni bellidir. Yada zorla tehditle bakacak oluru yok sahip cikacak esine cocuguna sonuna kadar direnir yalan dolan iftira atar karsi taraf hazirlikli olin derim
Işte bunlarda ayni o sekil bir aile.iftiralarla olayi çarpıtacaklar benim ailemde cocuklari getirme diyor ben cocuklarimi nasil bırakırım zaten baba duzgun biri degil

Hiçbir doktor yalana ortak olmaz.
Bir ultrason görüntüsüyle sizin senaryo yazmanız lazım.
Kimse dur bi doktora soralım doğru mu yalan mı demez herhalde.

Ya da yengeyle beraber binin gidin kimseye sormadan.

Muhtemelen aileniz boşanmayın diye çocuksuz gel diyor. Çocukları bırakamayacağınızı biliyorlar.
Siz en iyisi paranız varsa otobüse binin gidin, boşanmaktan ya da çocuklarınızı bırakmaktan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…