- 24 Şubat 2018
- 397
- 190
- 33
- 32
- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Ne kadarda beni anliyorsunuz cok sagolunFarkındayım.
Ancak karısının yani konu sahibinin tek çıkar yolu bu.
Ya memlekette dul kadın gibi kaynana evinde köle gibi yaşayıp ömrünü çürütecek.
Ya da İstanbul'a gidip, çocuklar biraz büyüdüğünde işe girip boşayacak koca müsveddesini.
En azından İstanbul'da istediği hayatı yaşar kimseye hizmetçilik yapmadan.
Siz tatlı dille, gerekirse yalan dolanla İstanbul'a kapağı atın.Semti biliyorum o kadar ama kime sorsam adresi verirler ya ben simdi bile bilet kes geliyoruz dedim biraz agir laflar dedim diye onu bahane ediyor simdide.evet gercekten agir konustum bize sahip cikmazsan cikacak insan cok hatta bazen uvey baba oz babadan daha dostane oluyor senin gibi ihanetci olmaz dedim.ama sizcede hakli degilmiyim
O kadar hain biri cikti ki onu hic karıştırmak istemiyorum ama haklisiniz bi sekil gitmeliyim bi doktorla konussam durumumu anlatsam acaba yardimci olur muOnun size bilet kesmesini beklemeyin esi degilmisiniz habersiz evine isyerine gidin surpriz yaptim deyin kacacak yeri kalmaz. Yengeniz mi biri gidiyordu istanbula gerekirse onunla birlikte gidin.
Her yolu denedim agladim bagirdim kavga ettim yalvardim ailesini araya soktum uvey annesini araya soktum biz senin çocuklarina bakamayiz dediler yinede bizii buraya birakip gitti ama bi doktorun yanina gitsem anlatsam durumu acaba yardimci olmaz miSiz tatlı dille, gerekirse yalan dolanla İstanbul'a kapağı atın.
Sonra vakti gelince o herife tekmeyi basın.
Kardesiniz nasil ikna ettiKardesimin eşi de boyleydi evlenir evlenmez 10 gun sonra gitti 3 ay sonra bir haftaligina gidip 6 ay istanbulda çalışıyordu kardesim daha fazla dayanamadi aileler araya girdi sorunlar cikti en sonda mecbur kalip karisini yanina aldi boyle adamlarin gozu hep dışarıda olur ne yapip edip esinizin yanina tasinin adam alismis bekar hayati yasamaya sorumluluk sahibi olmadan keyif sürmeye eziyeti ceken siz adam keyif catiyo ses cikarin yoksa ömur boyu bu sekil yaşarsınız
O kadar hain biri cikti ki onu hic karıştırmak istemiyorum ama haklisiniz bi sekil gitmeliyim bi doktorla konussam durumumu anlatsam acaba yardimci olur mu
Bagirmadim agir konustum evet kendi sucunu bastirmak icin yapiyor ama hic umrumda değil sen ya bizi gotur yada kendin gel ikisinden birini yapmadigin surece arama bizi dedim.kapattim engelleyecektim de sonra durdumSizin ailenizden veya onun ailesinden hic kimse yok mu size yardimci olacak. Telefonda bagirip cagirmakla cozemezsiniz. O gelmiyorsa siz ne yapip edip gideceksiniz. Adam kendi sucunu kapatmak icin sizi sucluyor telefonda bagirdiniz diye.
Yok mu gidecek yerin. Bu sürede ailene gitsen misafir olarak bilsinler. Ama eşinin telini açmamaya devam edersin sana ulaşamaz.Bagirmadim agir konustum evet kendi sucunu bastirmak icin yapiyor ama hic umrumda değil sen ya bizi gotur yada kendin gel ikisinden birini yapmadigin surece arama bizi dedim.kapattim engelleyecektim de sonra durdum
Kardesiniz nasil ikna etti
soylemezmiyim hergun arayip agladim gel bizi birakma.diye...Sana ihtiyacımız var şeklinde söylemek daha doğru olurdu.
Sana ihtiyacımız var şeklinde söylemek daha doğru olurdu.
Işte bunlarda ayni o sekil bir aile.iftiralarla olayi çarpıtacaklar benim ailemde cocuklari getirme diyor ben cocuklarimi nasil bırakırım zaten baba duzgun biri degilKardeşim bBamin evine gitti ya gel burda yaşa yada bizi yanina al dedi kavga cikartti sen bilirsin dedi tabi onlar kendilerini hakli çıkartmak için kardeşimi sucladilar gelmeyecez bosanacaz die tehdit ettiler blöf tabi sonra ailenin buyukleri erkek tarafina baski yaptı suçladı haksizsiniz deyince mecnur kaldilar yoksa onlara kalsa kardesime birsuru iftira yalan dolan attılar aile büyükleri araya girdi
Işte bunlarda ayni o sekil bir aile.iftiralarla olayi çarpıtacaklar benim ailemde cocuklari getirme diyor ben cocuklarimi nasil bırakırım zaten baba duzgun biri degil
Hiçbir doktor yalana ortak olmaz.Her yolu denedim agladim bagirdim kavga ettim yalvardim ailesini araya soktum uvey annesini araya soktum biz senin çocuklarina bakamayiz dediler yinede bizii buraya birakip gitti ama bi doktorun yanina gitsem anlatsam durumu acaba yardimci olmaz mi
Muhtemelen aileniz boşanmayın diye çocuksuz gel diyor. Çocukları bırakamayacağınızı biliyorlar.Abisi cocuklarini istanbuka gönderiyor ev var duzen var oteki kardesi goturuyor yine duzen var bana sira gelince nedense is var bahane var.ben agir konustum cunku cocuklarima haksizlik yapior burda bir uyeninde dedigi gibi benim deil onun dusunmesi lazimdi malesef ki dusunemedi.son kez direnecem olmazsa artik yoluma bakarim ama ailem onun cocuklari ona veririz diyor bu beni mahvediyor nasil cocuklarimi veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?