- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Defalarca yazdim aldatmiyor demedim o evde birinin yasamadigindan eminimim dedim
Katılıyorum size ne aci bisey insani esinin care olamamasiBen önceki konularınızı bilmiyordum
Şimdi göz gezdirdim
Sahip çıkanınız yok, maddi özgürlüğünüz yok,
Bir arkadaş daha yazmış ben de aynı görüşü savunacağım ailenizi ikna edin sizi eşinizin yanına onlar götürsün
Eşinizin sizi yanına almaması pek beyan ettiği gibi değil bu belli
Tek çıkış yolunuz aileniz eşiniz değil
Inan bana oyle kolay degil oraya gitmem evet bir bilete bakiyor.ama onun gönlü olmadan cikip gitmem bir sonuca vardirmaz beni.ama butun iletisimimi kestimMuhtemelen aileniz boşanmayın diye çocuksuz gel diyor. Çocukları bırakamayacağınızı biliyorlar.
Siz en iyisi paranız varsa otobüse binin gidin, boşanmaktan ya da çocuklarınızı bırakmaktan iyidir.
Zaten gönlü yok hiçbir şeye.Inan bana oyle kolay degil oraya gitmem evet bir bilete bakiyor.ama onun gönlü olmadan cikip gitmem bir sonuca vardirmaz beni.ama butun iletisimimi kestim
Inan bana oyle kolay degil oraya gitmem evet bir bilete bakiyor.ama onun gönlü olmadan cikip gitmem bir sonuca vardirmaz beni.ama butun iletisimimi kestim
Inan bana oyle kolay degil oraya gitmem evet bir bilete bakiyor.ama onun gönlü olmadan cikip gitmem bir sonuca vardirmaz beni.ama butun iletisimimi kestim
Bundan asla emin olamazsın.Hayır oyle bir durum olmadigindan eminim
Arkadaslar bilet kesmemi soyluyor ama ben onu yapamam bu ortamda dislanirim kocan goturseydi kocan gelseydi kadin basina nasil yaptin diye bahane siralarlar baska bir yolunu bulmalıyım ama ne olabilirÇok haklısın ama bütün bunları bir yana bırakıp çocukların için güçlü olmalısın
Aileni ikna etme şansın var mı nasıl yaparsın buna odaklanmalısın
Ama artık birşeyler yapmalısın böyle bekleyip eşinden bir adım bekleyerek hiçbirşey değişmeyecek
Burada sana bir sürü tavsiye veriliyor illaki biri şartlarına sana çok aykırı gelmeyen bir çözüm olacak
Eşin seni konuşup konuşup susup oturacağını biliyor artık farklı bir yol denemelisin
Eltim o kadar hain bir insanmis ki esim orda bize ev alacakmis once benim evim gidecek diye sorun çıkartmış kocasida esime alma diye engel olmus.burda öyle abi baba ne derse o oluyorZaten gönlü yok hiçbir şeye.
Gitseniz sizi çocuklarla sokakta mı bırakır, ele güne muhtaç mı eder, şiddet mi uygular?
Yani en kötü ihtimal nedir?
Siz ondan belki senelerce adım beklersiniz ama gelmez. Çünkü acizsiniz, mecbursunuz diye düşünüyor.
Ya yine susup katlanacaksınız ya da her şeyi göze alıp eltilerinizde 3-5 ay misafir olacaksınız.
Zor mu çok zor?
Ancak şu anda yaşadıklarınız, size yaşatılanlar, katlandıklarınız da hiç kolay şeyler değil.
Siz hala ordamisiniz aciklamistim bunu sadece kaldigi evde kimse yok anlaminda demistimBundan asla emin olamazsın.
ASLA.
Demek ki karını çocuklarını yanına alma dedikleri için sizi yanınıza almıyor. Sürekli bahaneler üretiyor.Eltim o kadar hain bir insanmis ki esim orda bize ev alacakmis once benim evim gidecek diye sorun çıkartmış kocasida esime alma diye engel olmus.burda öyle abi baba ne derse o oluyor
Biz oraya yerlesseydik onlar burda kalmak zorunda kalacakti kayinpeerim hasta yasli oldugu icin eltim benim evim gitsin onlarda burda yasasin diyordu ama bu esimede bagli tabiki.2 yildir ordaydi benden once onun dusunmesi lazimdi cok ihanetciymis simdide soyledigim laflari bahane ediyordu off allahim nasil bir belaya dustum ben..Demek ki karını çocuklarını yanına alma dedikleri için sizi yanınıza almıyor. Sürekli bahaneler üretiyor.
Farkındaysanız eşiniz orada gününü gün ediyor, sizi oyalıyor. Sizi özlese, sevse, düşünse çoktan yanına alırdı.
Eltileriniz kocalarının yanına giderken sizi niye alıkoysunlar ki?
Mantıklı mı sizce?
Eşiniz ev alırken abiler de çalışıp birikim yapıyordur illa ki. Neden eşinize köstek olsunlar ki?
Her şey bir yana. Elti çirkefse siz de olun, gidin kocanızın yanına.
Madem ev alacak parası varmış, gidin aldırın. Çocuklarınızın rızkını yedirmeyin.
Yoo.Biz oraya yerlesseydik onlar burda kalmak zorunda kalacakti kayinpeerim hasta yasli oldugu icin eltim benim evim gitsin onlarda burda yasasin diyordu ama bu esimede bagli tabiki.2 yildir ordaydi benden once onun dusunmesi lazimdi cok ihanetciymis simdide soyledigim laflari bahane ediyordu off allahim nasil bir belaya dustum ben..
Hayir yanlis anladiniz eltim esinden ayri yasamiyordu onun esi senede en fazla 2 kez gider istanbula.oyle sehir disina falan gitmez hep evindeYoo.
Eltiniz haklı.
Ben de olsam kp bakmak ve kocamdan ayrı kalmak istemem.
Bunun için her yolu denerim.
Hala çareler bitmiş değil.
Siz de ne yapın edin, eşinizin yanına gidin. Kp İstanbul'a gelsin, sırayla bakın.
Bu hayata mecbur değilsiniz.
Ayrilmak cozum degil diyorsunuz ama ayrilma noktasina gelinmeden hallolmuyor elimden geleni yaptim cunku
- Kırmızı kafa;hiçbir şekilde bişey olmamış gibi ;
- Bilet al yanına git( kolay degil evet ama kendine güven ve git)
- Çoçukları eşinin önüne koy bunların babayada ihtiyaçı var ( sen işadamlıgından önce bir babasın dersin)
- Herkes İSTANBULa sığıyorda sizmi sığmıyorsunuz.
- Kararlı olun. Ayrılmak çözüm değildir. Sadece inatçı ve hırslı olun eşinizide çevirebilirsiniz.
- Siz aile olmak için evlendiniz . Anne baba dede bakmak için değil ( hasta olurlarsa tabiki bakıcaz)
- Rabbim yardımcınız olsun güç sabır versin
Son durum ben resti cektim oda kotu konuşunca bende kotu konustum bi kaç zoruna gidecek agir cumle kullandim gelip beni bosayacakmis o laflardan sonra biz bisey hakketmiyormusuzSon durum nedir acaba umarım hallolmuştur
Evet konunuzu okumaya çalıştım . Telefonla degilde karşılıklı konuşun. Tabii ki biraz ayrılık düşünmek için iyi olurAyrilmak cozum degil diyorsunuz ama ayrilma noktasina gelinmeden hallolmuyor elimden geleni yaptim cunku
Düzeleceğini düşünüyorum ama bence siz doğrusunu yaptınız yani üsttede yazıldığı gibi bi tek siz mi sığmıyosunuz o şehre. Alttan almadıktan sonra eşiniz bişeylerin farkına varır diye düşünüyorum erkekler iş bu noktaya gelmeden olayın ciddiyetini farketmiyor çoğu zamanSon durum ben resti cektim oda kotu konuşunca bende kotu konustum bi kaç zoruna gidecek agir cumle kullandim gelip beni bosayacakmis o laflardan sonra biz bisey hakketmiyormusuz
Bir yol cizene kadar sakin ola ki arama dedim agzima geleni saydım kapattım mesaj atmis gelip seni bosayacam cocuklari alicam diye.bende dosedim mesajlari engelledim.son durum bu iste cnmDüzeleceğini düşünüyorum ama bence siz doğrusunu yaptınız yani üsttede yazıldığı gibi bi tek siz mi sığmıyosunuz o şehre. Alttan almadıktan sonra eşiniz bişeylerin farkına varır diye düşünüyorum erkekler iş bu noktaya gelmeden olayın ciddiyetini farketmiyor çoğu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?