- Konu Sahibi UyuyanGuzel
-
merak ediyorum doktorun seni şişlikler konusunda uyarmadı mı? en az 1 sene tam olarak burnum böyle iyi ya da kötü oldu diyemezsin. burnumu yaptırıcam bende inşallah böyle erkenden pes etmem. çünkü yakın arkadaşlarımın ilk aylarını biliyorum insanın psikolojisi bozuluyo aylarca dışarı çıkmayanlar var.
tatlım çok haklısın seni çok iyi anlıyorum. en yakın arkadaşımdan biliyorum gittiğimiz her yerde burnuna bakar her gün şikayet ederdi. fakat inan ilk günler burun delikleri havadaydı kesin böle kalacak diyordu ben üzülmesin diye susuyordum kesin böle kalır herhalde diyordum içimden çünü aksi olması için burun ucunun inmesi lazımdı. şu an seneler geçti tabi ama 1 yıl sonra burnu bambaşkaydı. fotoğraflar arasındaki farklara inanamıyoruz hala. o yüzden ne olursa olsun anladımki biraz sabır gerekiyor. psikolojik olarak evet yıpratıcı bir süreç. daha yeni seninde şimdiden moralini bozma, ümitsizliğe kapılma. gayet güzel görünüyor şimdiden şiş oldukları bariz belli sakin ol, sabır diyorum :)
canim albumden resimlerine bakamadim burdan baktim burdanda kucuk gorunuyor fakat gordugum kadariyla hicte yapay durmuyor aksine dogal duruyor kalkikligida cok hos keske benimki oyle olsa. sen simdi eski burnunu gormeye alismistin birden kalkik burun gorunce tuhaf gelmistir sana albumden gorebilseydim bide fotolarini, ordan giremiyorum sayfa linki degisti felan yaziyor. ama burdan guzel gorunuyor
profilindekileri göremedim ama buraya eklediklerin olabilecek en doğal burun bence, gayet hoş olmuş. yapay görüntü benim de en çok korktuğum şey ama sende bundan eser yok.
Ama daha o kadar yeni ki ameliyatın... Şu an şiş ve evet biraz yapay göründüğü doğru. Ama asıl şeklini 1 sene sonra alacak unutma... Bi bekle bakalım 3 ay olsun... Bozma moralini canım...
çokkkkkkkkkkk sevindim bak 2 ay sonrada burda burnum indiiiiiiiiii diyeee mızmızlanmayasın :))))))))) ama incektir mutlakaaa imkansız geliyo burun okadar şişcekte o burun inmicek :)
Kızzzzzzzz zaten güzellll ufuk bilkayın yaptıı burunları inceliyorum gerçekten iddalı burunlar bi problemde duymadm şuana kadr sankiii
mesajı okuduğumda şaşırdım çünkü daha sadece 2 hafta önce ameliyat geçirmiş biri burnum estetikli gibi duruyor demesi yanlış.Şuan tabiki öyle gözükür ameliyatın lezyonları devam ediyor....ayrıca diğer insanlarla ameliyat sonrası iyileşme süresini kıyaslamamak lazım.bekle zamana bırak...
daha şimdiden revizyon filan bunları aklına getirme....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?