• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzak mesafe ilişkisi yaşayanlar???

lunatic

inanç başladığında endişe biter...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
1.232
302
103
35
Evet askerlik bitti geldi yanıma, ailesine gitmeden bana geldi 4 gün doya doya geçti. Bu süre içinde ailemle de tanıştı. Ama gitti yine :( bu şafak saymalar hiç bitmeyecek mi? Özlüyorum çok özlüyorum daha bir hafta olmadı gideli ama buradayken akşamdan sabaha kadar özlüyordum.
Sorum şu uzak mesafede ilişki yürütenler nasıl dayanıyorsunuz. Bi de Burda yazılan olumsuz evlilikler,nişanlılıklar, sevgililikler bazen karamsar oluyorum. Üzülüyorum sevenlerin acı çekmesine. Bu sefer de bir korku kaplıyor içimi. Bilmiyorum yine sıkıntılardayım...

3 yil 5 aydir birlikteyiz bizde ulke farkida var gorusmelerimiz cok zor oluyor ama her bulusma masal gibi geciyor...
Yalniz uzaklik mi yordu yoksa benimki odunluktan kalasliga mi terfi edesi geldi suanda okadar bezmisim ki ayrildim ayrilicam o durumdayim yanii...
Uzaktan iliski yurutmek her zaman cok zordur yan yanaykende kavga ettigimiz oluyor ama yanibasimda oldugu icin kusluk en fazla yarim saat suruyor zaten gulme krizine giriyoruz nedense birbirimize bagirmaya baslayinca :))) ama iliski sadece telefondan surdurulunce kuslukler gunlere bile yayiliyor dezavantaji mesela bu ve cok yoruyor insani off cok dertliyim bu konudada neyse uzatmim fazla .. Allah mutlu mesut yuva kurmamizi nasip etsin cumlemize

Son düzenleme:
Ben yasadim.
Evet ozlemek zor ve yorucu.
Ama surekli konusurduk.
Bi gun o zamanlarki nisanlima simdiki esime ozlemek bazen zor geliyor, dedim.
Gorev yaptigi ilde yeni evli bi asker vefat etmisti.
Asker esi hanimsa her gun agliyormus.
Sukret, birbirimizi duyuyoruz, geldigimde goru(su)yoruz, sana yaklastiracak ayaklarim va, ellerim var sana dokunacak, yani nefes aliyoruz bendeuyeolcam nefes aliyoruz dedi.
Hakliydi.
Evlenecegimiz gun umuduyla bekler dururken ozleyebilecegim yasayan bi nisanlim oldugu icin sukrettim.

3 yil 5 aydir birlikteyiz bizde ulke farkida var gorusmelerimiz cok zor oluyor ama her bulusma masal gibi geciyor...
Yalniz uzaklik mi yordu yoksa benimki odunluktan kalasliga mi terfi edesi geldi suanda okadar bezmisim ki ayrildim ayrilicam o durumdayim yanii...
Uzaktan iliski yurutmek her zaman cok zordur yan yanaykende kavga ettigimiz oluyor ama yanibasimda oldugu icin kusluk en fazla yarim saat suruyor zaten gulme krizine giriyoruz nedense birbirimize bagirmaya baslayinca :))) ama iliski sadece telefondan surdurulunce kuslukler gunlere bile yayiliyor dezavantaji mesela bu ve cok yoruyor insani off cok dertliyim bu konudada neyse uzatmim fazla .. Allah mutlu mesut yuva kurmamizi nasip etsin cumlemize

Amin kuzum gerçekten aradaki mesafe yıpratıyor insanı. Çok şükür bi sorunumuz yok ama özlemek zor birşey beni en iyi sen anlayabilirsin bu konuda. Allah tamamına erdirsin sizin ilişkinizi de inşallah

Ben yasadim.
Evet ozlemek zor ve yorucu.
Ama surekli konusurduk.
Bi gun o zamanlarki nisanlima simdiki esime ozlemek bazen zor geliyor, dedim.
Gorev yaptigi ilde yeni evli bi asker vefat etmisti.
Asker esi hanimsa her gun agliyormus.
Sukret, birbirimizi duyuyoruz, geldigimde goru(su)yoruz, sana yaklastiracak ayaklarim va, ellerim var sana dokunacak, yani nefes aliyoruz bendeuyeolcam nefes aliyoruz dedi.
Hakliydi.
Evlenecegimiz gun umuduyla bekler dururken ozleyebilecegim yasayan bi nisanlim oldugu icin sukrettim.

İnşallah bizim sonumuz da sizinki gibi mutlu olur :) doğru uzakta da olsa sevdiğim bir insan var hayatta konuşuyoruz aslında bununda kıymetini bilmek gerekir.

ne kadar sürede bir birbirinizi görebileceksiniz

Askerden yeni geldi yanımdan gideli daha bit hafta olmadı. Benim okul işleri var onun yaşadığı şehirde önümüzdeki ay ben gideceğim sonra o gelir yanıma ama ne sıklıkta bilmiyorum :(

zor..
Biri var görüşmek yok..görmek yok..
ülkeler arası daha zor..

Amin kuzum gerçekten aradaki mesafe yıpratıyor insanı. Çok şükür bi sorunumuz yok ama özlemek zor birşey beni en iyi sen anlayabilirsin bu konuda. Allah tamamına erdirsin sizin ilişkinizi de inşallah

Saol canim benim Allah razi olsun amin insAllah...
Valla zor yaa hele ozlem bambaska ama napalim basa gelen cekilir sonu kavusmak olsunda gerisine takilma ki benim ailem damat adayini ailesini istemiyo bile dusun artik okadar hasretin arasinda birde nelerle ugrasicam :((

Saol canim benim Allah razi olsun amin insAllah...
Valla zor yaa hele ozlem bambaska ama napalim basa gelen cekilir sonu kavusmak olsunda gerisine takilma ki benim ailem damat adayini ailesini istemiyo bile dusun artik okadar hasretin arasinda birde nelerle ugrasicam :((

Damat adayını bizimkilerde istemiyordu tanışınca sevdiler çok şükür :) kesinlikle haklısın gönüller bit olsun aradaki mesafenin önemi yok. Tabi bu özlem bir başka Rabbim yardımcımız olsun.

Çok zorlandım zamanında.
Başladığımızda aynı şehirdeydik. Bir ay sonra o üniversiteye başka şehre gitti. Tatillerde geliyordu.
Bir sene sonra da biz başka şehre taşındık.
Ondan sonra senede bir kez, bir gün görüşmeye başladık. (şarkıdaki gibi :) )
Her gün konuşarak özlem gidermeye çalıştık.
Güvenim sarsılmasa devam da ederdim. Kısmet değilmiş.

bizde yıllardır farklı şehirlerdeydik.şimdide yurt dışında.seneye inş evlenicez.(babam sorun çıkarmaya devam etmezse)birbirinizle hep ilgileniyoruz.sürekli msj laşırız.nekadar çok sevdiğimizi özlediğimizi söyleriz.uzaktan yürütmek zor belki ama daha çok kıymetimizi bilioruz birbirimizin.bazen yoruluorum bu uzaklıktan ama sonunda güzel şeyler olacagını düşünüp motive ediorum kendimi.hepimize sabırlar:))

Son düzenleme:
biz de 4 yıldır uzaktan ilişki yürütenlerdeniz
3 yıl yurt dışındaydı konuşmak sesini duyabilmek bile çok büyük bir şeydi bizim için
sonra askere gitti bir ay sonra kavuşacağız inşallah
çok zor oldu bizim için çok tartışırdık çok üzüldüğüm günler olurdu ama hepsinin bitip kavuşacağımız günü düşünerek sabrederdim
hala da öyle sabrediyorum
çok yoruluyorum bazen ama birbirimize duyduğumuz sevgi sabırlı olmamızı sağlıyor
kısmetse 1 yıl sonra düğünümüz var :16:
işallah Allahım hepimizin sevdiğimizle mutlu mesut yaşamasını nasip eder

Çok zorlandım zamanında.
Başladığımızda aynı şehirdeydik. Bir ay sonra o üniversiteye başka şehre gitti. Tatillerde geliyordu.
Bir sene sonra da biz başka şehre taşındık.
Ondan sonra senede bir kez, bir gün görüşmeye başladık. (şarkıdaki gibi :) )
Her gün konuşarak özlem gidermeye çalıştık.
Güvenim sarsılmasa devam da ederdim. Kısmet değilmiş.

Böyle olumsuz sonlar beni üzüyor. Birazda buna takılıyorum sanırım insanlar yan yana bi ilişkiyi zor yürütüyor uzaktan ilişki nasıl yürüsün diyorum. Sonra bu düşüncelere kafamı çok takıp canım sıkılıyor. Sonra hiç bişeyin önemi yok seviyoruz birbirimizi
Bizim ilişkimizin sonu mutluluk olacak evleneceğiz diyorum. İşte insanoğlu kafayı takacak bişey buluyor. Şuan hayatında biri varsa inşallah çok mutlu olursunuz. Yoksa Rabbim en kısa zamanda karşına sevip sevileceğin birini çıkarır.

bizde yıllardır farklı şehirlerdeydik.şimdide yurt dışında.seneye inş evlenicez.(babam sorun çıkarmaya devam etmezse)birbirinizle hep ilgileniyoruz.sürekli msj laşırız.nekadar çok sevdiğimizi özlediğimizi söyleriz.uzaktan yürütmek zor belki ama daha çok kıymetimizi bilioruz birbirimizin.bazen yoruluorum bu uzaklıktan ama sonunda güzel şeyler olacagını düşünüp motive ediorum kendimi.hepimize sabırlar:))

Ayy inşallah canım seneye sevdiğiyle evlenenler kervanında görmek isterim seni :) evet özlemek çok zorluyor
Yoksa uzak olmak iyi aslında özlüyorsun, o özlemle yanyana gelmenin tadı çok farklı oluyor:)

biz de 4 yıldır uzaktan ilişki yürütenlerdeniz
3 yıl yurt dışındaydı konuşmak sesini duyabilmek bile çok büyük bir şeydi bizim için
sonra askere gitti bir ay sonra kavuşacağız inşallah
çok zor oldu bizim için çok tartışırdık çok üzüldüğüm günler olurdu ama hepsinin bitip kavuşacağımız günü düşünerek sabrederdim
hala da öyle sabrediyorum
çok yoruluyorum bazen ama birbirimize duyduğumuz sevgi sabırlı olmamızı sağlıyor
kısmetse 1 yıl sonra düğünümüz var :16:
işallah Allahım hepimizin sevdiğimizle mutlu mesut yaşamasını nasip eder

Askerlik en zor kısım kuzum. Çok şükür şimdi uzak olsakta tartışmamız olmuyor. Askerdeyken en ufak şeye takardı. Allah kavuştursun bebeim inşallah. Rabbim ömür boyu birbirine bağlı kullarından eylesin sizi.

Böyle olumsuz sonlar beni üzüyor. Birazda buna takılıyorum sanırım insanlar yan yana bi ilişkiyi zor yürütüyor uzaktan ilişki nasıl yürüsün diyorum. Sonra bu düşüncelere kafamı çok takıp canım sıkılıyor. Sonra hiç bişeyin önemi yok seviyoruz birbirimizi
Bizim ilişkimizin sonu mutluluk olacak evleneceğiz diyorum. İşte insanoğlu kafayı takacak bişey buluyor. Şuan hayatında biri varsa inşallah çok mutlu olursunuz. Yoksa Rabbim en kısa zamanda karşına sevip sevileceğin birini çıkarır.

Böyle mutsuz sonlar olduğu kadar, mutlu sonlarda var hiç üzülme :)
3 yıllık ilişkimizde en fazla 10 kere görüşmüşüzdür. Ki bu görüşmelerde başlarda oluyordu. Son 2 senede 2 gün falan görmüşümdür.
Mesafeler bir tek özlemi artırdığı için sorun bence. Onun dışında gerçekten sevdikten sonra, her türlü yürür o ilişki.
Sevgi de sorun varken dizinin dibindeyken de yürütemiyor insan zaten.

İyi dileklerin için çok sağ ol.
Mutlu bir ilişkiniz var belli, Allah daim etsin mutluluğunuzu
Maşallah, nazar değmesin :nazar: :nazar: :)

Üniversiteyi başka bir şehirde okudum. Orada bir sevgilim vardı. Okul bitti ben döndüm. 7 ay dayandık. Sözde çok seviyorduk, evlenecektik. Yaşlarda daha 20 / 21. Ben zaten görmeye gidemezdim. O da gelemedi hem okuyup hem çalıştığı için. Sonunda ister istemez kopukluk oldu. Ayrıldık. Sizin ilişkinizi bilmem ama uzaktan uzağa çok çok zor oluyor.

Evet askerlik bitti geldi yanıma, ailesine gitmeden bana geldi 4 gün doya doya geçti. Bu süre içinde ailemle de tanıştı. Ama gitti yine :( bu şafak saymalar hiç bitmeyecek mi? Özlüyorum çok özlüyorum daha bir hafta olmadı gideli ama buradayken akşamdan sabaha kadar özlüyordum.
Sorum şu uzak mesafede ilişki yürütenler nasıl dayanıyorsunuz. Bi de Burda yazılan olumsuz evlilikler,nişanlılıklar, sevgililikler bazen karamsar oluyorum. Üzülüyorum sevenlerin acı çekmesine. Bu sefer de bir korku kaplıyor içimi. Bilmiyorum yine sıkıntılardayım...

Uzak ilişki yaşamak zordur biz 7 8 aylık ilişki sonrasında ben farklı bir ile gittim 1 buçuk yıl o ilde kaldım sonra oradan daha uzak bir ile gittim 6 ay orada kaldım sonra erkek arkadaşımın olduğu ile geri döndüm bu seferde o askere gitti :) Çok şanssız ilişkimiz oldu ama bana verdiği değeri benim için yaptığı fedakarlıkları görme fırsatım oldu. Belkide bunlar birbirimize bağladı bizi ben hiç o saydıklarından korkmadım asla yapmaz benim sevgilim kafasında olmadım yaparsa da kendi bilir düşüncesindeydim. Hani hep derler ya hayatta yaşadığın olumsuzluklar seni olgunlaştırır büyütür diye bence ilişkide mesafenin girmesi zorlukların olması karşı tarafın diğer yüzünü görmeni kolaylaştırır iyi günde mutlu olmak zorunsuz yaşamak kolaydır zor zamanlarda ne olur onu görmüş olursun. Biz kendimiz için bizim ilişki sınanmış ilişki diye dalga geçeriz :)

Ben şanslıydım ne zaman özledim gel desem gelirdi sizin içinde gelip gitmesi porblem değilse zamanla alışıyorsun :/

Son düzenleme:
Böyle mutsuz sonlar olduğu kadar, mutlu sonlarda var hiç üzülme :)
3 yıllık ilişkimizde en fazla 10 kere görüşmüşüzdür. Ki bu görüşmelerde başlarda oluyordu. Son 2 senede 2 gün falan görmüşümdür.
Mesafeler bir tek özlemi artırdığı için sorun bence. Onun dışında gerçekten sevdikten sonra, her türlü yürür o ilişki.
Sevgi de sorun varken dizinin dibindeyken de yürütemiyor insan zaten.

İyi dileklerin için çok sağ ol.
Mutlu bir ilişkiniz var belli, Allah daim etsin mutluluğunuzu
Maşallah, nazar değmesin :nazar: :nazar: :)

2 sene de 2 gün kuzum gerçekten hayran kaldım şuan. Ben hep uzakta özlem olursa soğur mu acaba sevgisi daim olur mu diye düşünüyorum. Ama gerçekten şu yorumun içimi çok rahatlattı. Teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah dediğin gibi, istediğim gibi , istediğin gibi olur :):)

Üniversiteyi başka bir şehirde okudum. Orada bir sevgilim vardı. Okul bitti ben döndüm. 7 ay dayandık. Sözde çok seviyorduk, evlenecektik. Yaşlarda daha 20 / 21. Ben zaten görmeye gidemezdim. O da gelemedi hem okuyup hem çalıştığı için. Sonunda ister istemez kopukluk oldu. Ayrıldık. Sizin ilişkinizi bilmem ama uzaktan uzağa çok çok zor oluyor.

İnşallah karşına istediğin gibi çok sevip çok sevileceğin biri çıkar.

Back
X