- 13 Ocak 2014
- 1.232
- 302
- 103
- 35
Uzak ilişki yaşamak zordur biz 7 8 aylık ilişki sonrasında ben farklı bir ile gittim 1 buçuk yıl o ilde kaldım sonra oradan daha uzak bir ile gittim 6 ay orada kaldım sonra erkek arkadaşımın olduğu ile geri döndüm bu seferde o askere gitti :) Çok şanssız ilişkimiz oldu ama bana verdiği değeri benim için yaptığı fedakarlıkları görme fırsatım oldu. Belkide bunlar birbirimize bağladı bizi ben hiç o saydıklarından korkmadım asla yapmaz benim sevgilim kafasında olmadım yaparsa da kendi bilir düşüncesindeydim. Hani hep derler ya hayatta yaşadığın olumsuzluklar seni olgunlaştırır büyütür diye bence ilişkide mesafenin girmesi zorlukların olması karşı tarafın diğer yüzünü görmeni kolaylaştırır iyi günde mutlu olmak zorunsuz yaşamak kolaydır zor zamanlarda ne olur onu görmüş olursun. Biz kendimiz için bizim ilişki sınanmış ilişki diye dalga geçeriz :)
Ben şanslıydım ne zaman özledim gel desem gelirdi sizin içinde gelip gitmesi porblem değilse zamanla alışıyorsun :/
Ayy bebeim Allah kavuştursun hakikaten sizin ilişki sınanmış ama güçlü bir ilişki. İnşallah askerden gelince bir daha hiç ayrılmazsınız hep yan yana, göz göze olur, çooook mutlu
Olursunuz.