• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzak mesafe ilişkisi yaşayanlar???

Uzak ilişki yaşamak zordur biz 7 8 aylık ilişki sonrasında ben farklı bir ile gittim 1 buçuk yıl o ilde kaldım sonra oradan daha uzak bir ile gittim 6 ay orada kaldım sonra erkek arkadaşımın olduğu ile geri döndüm bu seferde o askere gitti :) Çok şanssız ilişkimiz oldu ama bana verdiği değeri benim için yaptığı fedakarlıkları görme fırsatım oldu. Belkide bunlar birbirimize bağladı bizi ben hiç o saydıklarından korkmadım asla yapmaz benim sevgilim kafasında olmadım yaparsa da kendi bilir düşüncesindeydim. Hani hep derler ya hayatta yaşadığın olumsuzluklar seni olgunlaştırır büyütür diye bence ilişkide mesafenin girmesi zorlukların olması karşı tarafın diğer yüzünü görmeni kolaylaştırır iyi günde mutlu olmak zorunsuz yaşamak kolaydır zor zamanlarda ne olur onu görmüş olursun. Biz kendimiz için bizim ilişki sınanmış ilişki diye dalga geçeriz :)

Ben şanslıydım ne zaman özledim gel desem gelirdi sizin içinde gelip gitmesi porblem değilse zamanla alışıyorsun :/

Ayy bebeim Allah kavuştursun hakikaten sizin ilişki sınanmış ama güçlü bir ilişki. İnşallah askerden gelince bir daha hiç ayrılmazsınız hep yan yana, göz göze olur, çooook mutlu
Olursunuz.

Uzaktan ilişki yaşadım bende çok zor br durum seni iyi anlıyorum.
Ama içimde ona karşı öyle kcoaman bir sevgi vardı ki sıcaklığını taa yüreğimde hissederdim.
Eğer ortada bi aşk varsa o ilişki bal gibi de yürür.
Belki engebeli bir yola zaman zaman girip çıkarsınızz ama asla kopamazsınız.
Mesafeler asla bahane değildir.
Belki her özlediğinde, ona her ihtiyacın olan dönemde sarılıp öpebileceğin kadar yakınında olmaz ama onu hissedersin ..
Yanında olup seni üzüldüğün birşey için teselli eden onca insana karşı onun 1 dk arayıp seni dinlemesi çok daha rahatlatabilir seni ..
Belki bir sorununuz olduğunda aynı şehirde olan çiftler gibi yüz yüze görüşüp tatlıya bağlayamazsınız dargınlığınız biraz daha uzayabilir ama ortada bir sevgi varsa herşeyin üstesinden gelirsiniz.
Allahım tez zamanda kavuşturur inşallah sevdiğine ..

Ayy bebeim Allah kavuştursun hakikaten sizin ilişki sınanmış ama güçlü bir ilişki. İnşallah askerden gelince bir daha hiç ayrılmazsınız hep yan yana, göz göze olur, çooook mutlu
Olursunuz.

Sağol canım benim inşallah :)

Aşkınızdan eminseniz yürür canım hiç korkma iyi yanı da yok değil özlem olduğunda yan yana geldiğimizde o mutluluk tarif edilemez oluyor :) Bu kadar zorluğa kadar ayrılık lafı bile geçmedi öyle büyük tartışmalarımız olmadı. Aklımda ona karşı sevgisine karşı her şey net bunlar iyi yönleri :)

Bende ilişkisini uzaktan yürütenlerdenDİm..
Üç sene sürdü ve bu üç senede 3-4 kere buluşma imkanımız oldu.Kendisi doğuda öğretmenlik yapıyo ha deyince gelebilcek kadar yakınında değildim malesef.
Ya da ben kendimi böyle avutuyodum:) İlk zamanlar her şey çok güzeldi bana evlenmek için baskı yapan zorla annesiyle tanıştıran bi adam vardı karşımda.Düşün ki bi erkek evlenmek için sana baskı yapıyo :)..
Sonra ne olduysa son sene biz evlilik hayalleri kurarken ondan iki yaş küçük olan erkek kardeşi birden evlilik kararıyla karşımıza çıktı.
Film zaten orda koptu..Hem bize mani oldu hemde bu çok büyük bi düşüncesizlikti hala hazmedemiyorum bu anlamsız çıkışını..
Ona bağlamak belki saçma ama nedense o evlilikten sonra kavgalar hem de büyük kavgalar başladı aramızda.Onlr yüzünden ertelendi çünkü birlikteliğimiz mutluluğumuza gölge düşürdüler resmen :(
Lakayık lakayık konuşmalar,yüze telefon kapamalar,durduk yere terslemeler vs.
Gittikçe soğudu benden,uzaklaştı.Maçın m sini bilmeyen adam kendini maça verdi asosyalim diye ağlayan ki alakası yok:) kendini sohbetlere,toplantılara verdi.Yani maksat benden uzak olmak nefes almak olsun da ne tür bi faaliyete katıldığının bi önemi yoktu artık onun için:)
Öyledir böyledir en son buluşmamızda burnumdan getirdi.Sürekli kavga nedeni yarattı (3 gün kaldı öğretmen evinde) ve o üç günü bana zehir etti hala unutmam:50:
Yani meseleyi uzatmamak lazım sen ayrı kalırsan o insan zaten bedenen senin yokluğuna kendini alıştırıyo.Sen zaten yoksun ki yanında yokluğun acıtsın onu..
Hayırlı işleri uzatmamk lazım cidden illa ki bi mani çıkıyo.Şuan zamanı geri alabilsem kesinlikle tanıdığımdan emin olduğum an evlilik içn bi adım atardım.İş uzadıkça pürüzler de artıyo sabır kalmıyo çünkü artık araya giren üçüncü şahısları saymıyorum bile:)
Neyse sonuç olarak benim ki hüsranla sonuçlandı umarım sen mutlu olursun canım..

Evet askerlik bitti geldi yanıma, ailesine gitmeden bana geldi 4 gün doya doya geçti. Bu süre içinde ailemle de tanıştı. Ama gitti yine :( bu şafak saymalar hiç bitmeyecek mi? Özlüyorum çok özlüyorum daha bir hafta olmadı gideli ama buradayken akşamdan sabaha kadar özlüyordum.
Sorum şu uzak mesafede ilişki yürütenler nasıl dayanıyorsunuz. Bi de Burda yazılan olumsuz evlilikler,nişanlılıklar, sevgililikler bazen karamsar oluyorum. Üzülüyorum sevenlerin acı çekmesine. Bu sefer de bir korku kaplıyor içimi. Bilmiyorum yine sıkıntılardayım...

Sorunun cevabını bilmiyorum.
Sevgilimle uzak ilişkiden sıkılınca evlendim.
Ama yine de önce iş dolayısıyla şimdi de askerlik yüzünden ayrıyız.
Askerden dönünce iş yüzünden muhtemelen kısa bir süre sonra yine ayrılacağız.
Eşimi çalıştırtmayıp evde oturtasım var!
Bıktım gerçekten. :ssz:

İlişkimizin başlangıcından beri 8.5 seneden fazla zaman geçti.
Bu süre toplamı içinde aynı evde 1 sene ancak geçirdik.
Onun dışında hep farklı şehirlerdeydik.
Hayatım onu özlemekle geçiyor.

Son düzenleme:
Dayanmak mi? bazen aci cekiyorum resmen..
Bizim aramizda birkac Ülke ve tami tamina 3.600 km var.
En son Agustosta görüstük ve cok özlüyorum onu.
Ve bir süre sonra (3 sene filan oldu) artik ya kavusayim yada bitsin diyorsun, cünkü özlem e dayanamiyorsun artik.
Telefonlarda bitmeyen tartismalar hakaretler, görüsünce herseyi unutuyorsun.
Mesafeler tartismaya meyilli yapiyor insani.
Uzuuuuun uzuuun senelerce uzak iliski yasayip evlenenleri hep taktir etmisimdir.
Ama gercekten zor.
yada ben Hasret Adami degilim.
Gelemiyorum böyle seylere oda olabilir :54:
Belkide yanlis adam ile birlikteyim:44:

Neyse Rabbim sizi kavustursun insallah, araniz hic bozulmasin..:16:

uzaklik..hasret..ozlem..2,5yil her telefonda ozledik diye diye kah agladik kah dalga gectik kah kavga ettik derkeen yaklasik 2yil once kavustuk artik:)sanki hic zaman gecmeyecek zannediyorduk ve evleneli kac yil oldu ve cok mutluyuz cok sukur:)sevgisinden eminsen zaman geciyor her dk ozlemle sevgiyle..allah kavustursun

Askerlik en zor kısım kuzum. Çok şükür şimdi uzak olsakta tartışmamız olmuyor. Askerdeyken en ufak şeye takardı. Allah kavuştursun bebeim inşallah. Rabbim ömür boyu birbirine bağlı kullarından eylesin sizi.[/QUOTE]

Evet en zor kısmı askerlik en zorlayan şey de herşeye kafasını takması. Amiin inşallah sağ salim kavuştursun Rabbim bizi. Allahım inşallah sizi de hiç ayırmasın birbirinizden

Bizim de sevgilimle aramızda şehirler var malesef 😔 1 yıldır birlikteyiz. Evet zor oluyor, yoruyor, yıpratıyor ama benim yanıma geldiğinde geçirdiğimiz o birkaç gün hepsini alıp götürüyor. Olumsuz örneklere hiç kafanı takma, yanyana olup da yürütemeyenler diğer çiftlere olumsuz örnek oluyor mu, hayır :) Biz küs kalmıyoruz böyle bir karar aldık. Küsmek yerine sinirlendiğimizde içimizi döküyoruz karşılıklı ( tabi telefonda :D ) rahatlıyoruz. Benim sevgilim ayda 1 gelir yanıma 2-3 gün kalır döner. İkimiz de öğrenciyiz ve önümüzde daha uzun yıllar var. Allahım nasip ederse mezun olduktan sonra hep birlikte olacağız. Bu günlerin hayaliyle dişimizi sıkıyoruz bakalım :)
Ayrıca olumlu yönlerine de bak makyaj derdin yok süslenme derdin yok arkadaşlarına zaman ayır istediğin gibi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Uzaktan ilişki yaşadım bende çok zor br durum seni iyi anlıyorum.
Ama içimde ona karşı öyle kcoaman bir sevgi vardı ki sıcaklığını taa yüreğimde hissederdim.
Eğer ortada bi aşk varsa o ilişki bal gibi de yürür.
Belki engebeli bir yola zaman zaman girip çıkarsınızz ama asla kopamazsınız.
Mesafeler asla bahane değildir.
Belki her özlediğinde, ona her ihtiyacın olan dönemde sarılıp öpebileceğin kadar yakınında olmaz ama onu hissedersin ..
Yanında olup seni üzüldüğün birşey için teselli eden onca insana karşı onun 1 dk arayıp seni dinlemesi çok daha rahatlatabilir seni ..
Belki bir sorununuz olduğunda aynı şehirde olan çiftler gibi yüz yüze görüşüp tatlıya bağlayamazsınız dargınlığınız biraz daha uzayabilir ama ortada bir sevgi varsa herşeyin üstesinden gelirsiniz.
Allahım tez zamanda kavuşturur inşallah sevdiğine ..

Amin canım teşekkür ederim yorumun için. Mesafe sevgiye asla engel diil. İşte bayanlar bazen olumsuz düşüncelere dalıp kendini üzecek bişeyler buluyorlar. Senin ilişkin devam ediyorsa Allah tamamına erdirsin inşallah.

Sağol canım benim inşallah :)

Aşkınızdan eminseniz yürür canım hiç korkma iyi yanı da yok değil özlem olduğunda yan yana geldiğimizde o mutluluk tarif edilemez oluyor :) Bu kadar zorluğa kadar ayrılık lafı bile geçmedi öyle büyük tartışmalarımız olmadı. Aklımda ona karşı sevgisine karşı her şey net bunlar iyi yönleri :)

Askerdeyken ufak tartışmalarımız sürekli oluyordu. Kendine güveni kalmamıştı o kadar kıskançtıki bazen yeter artık diye bağırmak istiyordum. Ama sabrettim sevgisine inanıyorum çünkü. Hatta bir kere çok büyük bir tartışmamız olmuştu o zaman bile ayrılık kelimesini duymadım. Rabbim o kelimeyi duyurmsın bizlere inşallah. Siz de çok mutlu olacaksınız gibi hissettim biran nedense :)

Bende ilişkisini uzaktan yürütenlerdenDİm..
Üç sene sürdü ve bu üç senede 3-4 kere buluşma imkanımız oldu.Kendisi doğuda öğretmenlik yapıyo ha deyince gelebilcek kadar yakınında değildim malesef.
Ya da ben kendimi böyle avutuyodum:) İlk zamanlar her şey çok güzeldi bana evlenmek için baskı yapan zorla annesiyle tanıştıran bi adam vardı karşımda.Düşün ki bi erkek evlenmek için sana baskı yapıyo :)..
Sonra ne olduysa son sene biz evlilik hayalleri kurarken ondan iki yaş küçük olan erkek kardeşi birden evlilik kararıyla karşımıza çıktı.
Film zaten orda koptu..Hem bize mani oldu hemde bu çok büyük bi düşüncesizlikti hala hazmedemiyorum bu anlamsız çıkışını..
Ona bağlamak belki saçma ama nedense o evlilikten sonra kavgalar hem de büyük kavgalar başladı aramızda.Onlr yüzünden ertelendi çünkü birlikteliğimiz mutluluğumuza gölge düşürdüler resmen :(
Lakayık lakayık konuşmalar,yüze telefon kapamalar,durduk yere terslemeler vs.
Gittikçe soğudu benden,uzaklaştı.Maçın m sini bilmeyen adam kendini maça verdi asosyalim diye ağlayan ki alakası yok:) kendini sohbetlere,toplantılara verdi.Yani maksat benden uzak olmak nefes almak olsun da ne tür bi faaliyete katıldığının bi önemi yoktu artık onun için:)
Öyledir böyledir en son buluşmamızda burnumdan getirdi.Sürekli kavga nedeni yarattı (3 gün kaldı öğretmen evinde) ve o üç günü bana zehir etti hala unutmam:50:
Yani meseleyi uzatmamak lazım sen ayrı kalırsan o insan zaten bedenen senin yokluğuna kendini alıştırıyo.Sen zaten yoksun ki yanında yokluğun acıtsın onu..
Hayırlı işleri uzatmamk lazım cidden illa ki bi mani çıkıyo.Şuan zamanı geri alabilsem kesinlikle tanıdığımdan emin olduğum an evlilik içn bi adım atardım.İş uzadıkça pürüzler de artıyo sabır kalmıyo çünkü artık araya giren üçüncü şahısları saymıyorum bile:)
Neyse sonuç olarak benim ki hüsranla sonuçlandı umarım sen mutlu olursun canım..

Üzüldüm canım Allah hayırlısını versin inşallah. Karşına çok sevip sevileceğin biri çıkar inşallah. Benimki şimdi işe bakıyor evlilik konuşuyoruz tabi iş bulduktan sonra düşünüyor bişeyler bakalım kısmet. İnşallah hayırlısı o olur benim için çünkü gerçekten seviyorum.

Sorunun cevabını bilmiyorum.
Sevgilimle uzak ilişkiden sıkılınca evlendim.
Ama yine de önce iş dolayısıyla şimdi de askerlik yüzünden ayrıyız.
Askerden dönünce iş yüzünden muhtemelen kısa bir süre sonra yine ayrılacağız.
Eşimi çalıştırtmayıp evde oturtasım var!
Bıktım gerçekten. :ssz:

İlişkimizin başlangıcından beri 8.5 seneden fazla zaman geçti.
Bu süre toplamı içinde aynı evde 1 sene ancak geçirdik.
Onun dışında hep farklı şehirlerdeydik.
Hayatım onu özlemekle geçiyor.

Çok zor ben sevgiliyken yanımdan ayrılsın istemiyorum ki siz evlisiniz. 9 yıla yakın ayrı şehirlerde olmak düşüncesi bile ürkütücü. Evliliğe nasıl ikna ettin peki :) benimki iş bulacak kendini toparlayacak en az 2 yılımız var. Ama ben çok sabırsızım hemen olsun istiyorum.

Dayanmak mi? bazen aci cekiyorum resmen..
Bizim aramizda birkac Ülke ve tami tamina 3.600 km var.
En son Agustosta görüstük ve cok özlüyorum onu.
Ve bir süre sonra (3 sene filan oldu) artik ya kavusayim yada bitsin diyorsun, cünkü özlem e dayanamiyorsun artik.
Telefonlarda bitmeyen tartismalar hakaretler, görüsünce herseyi unutuyorsun.
Mesafeler tartismaya meyilli yapiyor insani.
Uzuuuuun uzuuun senelerce uzak iliski yasayip evlenenleri hep taktir etmisimdir.
Ama gercekten zor.
yada ben Hasret Adami degilim.
Gelemiyorum böyle seylere oda olabilir :54:
Belkide yanlis adam ile birlikteyim:44:

Neyse Rabbim sizi kavustursun insallah, araniz hic bozulmasin..:16:

Rabbim sizi de kavuştursun inşallah. En yakın zamanda kk ya ben evleniyorum diye bi bşlık atar bizlere örnek olursun inşallah.

uzaklik..hasret..ozlem..2,5yil her telefonda ozledik diye diye kah agladik kah dalga gectik kah kavga ettik derkeen yaklasik 2yil once kavustuk artik:)sanki hic zaman gecmeyecek zannediyorduk ve evleneli kac yil oldu ve cok mutluyuz cok sukur:)sevgisinden eminsen zaman geciyor her dk ozlemle sevgiyle..allah kavustursun

İşte duymak istediğim şeyler :) Allah mutluluğunuzu daim etsin. Bizlere de sevdiklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah :)

Askerlik en zor kısım kuzum. Çok şükür şimdi uzak olsakta tartışmamız olmuyor. Askerdeyken en ufak şeye takardı. Allah kavuştursun bebeim inşallah. Rabbim ömür boyu birbirine bağlı kullarından eylesin sizi.

Evet en zor kısmı askerlik en zorlayan şey de herşeye kafasını takması. Amiin inşallah sağ salim kavuştursun Rabbim bizi. Allahım inşallah sizi de hiç ayırmasın birbirinizden[/QUOTE

Askerdeyken en zor görev senin psikolojileri gerçekten altüst oluyor. Askerlikle ilgili konuşmak bile canlarını sıkıyor alttan al. Ona kızsan bile belli etme ben 400 sayflık defter doldurdum ona kızdığımda ya da tartışma anında hep alttan aldım ama o deftere herşeyi yazdım ona kızdığımı kırıldığını o yüzden fazla sorun yaşamadık çok şükür. Defter şimdi onda okuyor hala :) hayırlı teskereler Rabbim sağ salim kavuştursun sevdiğinle seni. Iy dileklerin için gönülden bir aminnnnnn

3.5 sene bu sekilde yuruttuk... 3.5 senede 3 kez gelebildi yanima ben gidemezdim. O kadar zamanda 13gun ellerini tutabildim sadeceeeee. 15ay gelemedigi oldu.. Cok zordu ama surekli webcamdsn gorusurduk smslesirdik. Benim bi amacim vardi universiteye onun sehrine gitmek. Belki bu amac ugruna dayandim. Vee sonunda amacima ulastim onun sehrini kazandim 1.5 yil hergun gorustuk simdi askerde yime ayrilik yime ozlem. 15ay gormeyen ben simdi 70 gun gecer mi diye kara kara dusunuyorum. Uzaktan iliski zordur sabir ister ama imkansiz degildir kisilerle alakalidir :) 5 sene 4 ay bitti cogunu ayri sehirlerde gecirdik malesef :)

Bizim de sevgilimle aramızda şehirler var malesef 😔 1 yıldır birlikteyiz. Evet zor oluyor, yoruyor, yıpratıyor ama benim yanıma geldiğinde geçirdiğimiz o birkaç gün hepsini alıp götürüyor. Olumsuz örneklere hiç kafanı takma, yanyana olup da yürütemeyenler diğer çiftlere olumsuz örnek oluyor mu, hayır :) Biz küs kalmıyoruz böyle bir karar aldık. Küsmek yerine sinirlendiğimizde içimizi döküyoruz karşılıklı ( tabi telefonda :D ) rahatlıyoruz. Benim sevgilim ayda 1 gelir yanıma 2-3 gün kalır döner. İkimiz de öğrenciyiz ve önümüzde daha uzun yıllar var. Allahım nasip ederse mezun olduktan sonra hep birlikte olacağız. Bu günlerin hayaliyle dişimizi sıkıyoruz bakalım :)
Ayrıca olumlu yönlerine de bak makyaj derdin yok süslenme derdin yok arkadaşlarına zaman ayır istediğin gibi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Süpersin makyaj süslemek yok:) benim pek arkadaşım yok maalesef :( evdeyim belki evde olduğum için bu kadar kuruyorum. Ama dediğinde haklısın özleyip özleyip kavuşmak herşeyi unutturuyor. Canım benim inşallah herşey gönlünüzce olur.

3.5 sene bu sekilde yuruttuk... 3.5 senede 3 kez gelebildi yanima ben gidemezdim. O kadar zamanda 13gun ellerini tutabildim sadeceeeee. 15ay gelemedigi oldu.. Cok zordu ama surekli webcamdsn gorusurduk smslesirdik. Benim bi amacim vardi universiteye onun sehrine gitmek. Belki bu amac ugruna dayandim. Vee sonunda amacima ulastim onun sehrini kazandim 1.5 yil hergun gorustuk simdi askerde yime ayrilik yime ozlem. 15ay gormeyen ben simdi 70 gun gecer mi diye kara kara dusunuyorum. Uzaktan iliski zordur sabir ister ama imkansiz degildir kisilerle alakalidir :) 5 sene 4 ay bitti cogunu ayri sehirlerde gecirdik malesef :)

Allah kavuştursun canım benim 70 gün şimdi geçmiyor gibi geliyor. Ama inan göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Maşallah diyorum ( nazar boncuklu ) ifade eklemeyi bilmiyorum da :)

Allah kavuştursun canım benim 70 gün şimdi geçmiyor gibi geliyor. Ama inan göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Maşallah diyorum ( nazar boncuklu ) ifade eklemeyi bilmiyorum da :)

Temmuz karanlik temmuz coooook uzak geliyor :)
Amiiin sagol siz bu kismi atlatmissiniz ama sizide allah kavustursun :) anladim ben o ifadeyi :)

Back
X