bende uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum malesef, üstelik beterin beteri var

benim hikayemi anlatayım :
bundan 8 ay kadar önce sevgili olduk, fakat sevgili olduktan sonra birbirimizi hiç göremedik, çünkü o yurt dışına gitti

sonradan konuştuk falan sevgili olduk, ve önümüzdeki 4 ay içinde gelecek ve biz söz veya nişan yapmayı düşünüyoruz, ama o yine gidecek

yani belki bir kaç hafta aynı şehirde olacagız sadece...ve duruma göre 2015 çıkmadan evlilik düşünüyoruz...
işin içine yurt dışı karışınca, telefondada istedigimiz kadar konuşamıyoruz, oda yeni işe girdi bende, ve ikimizinde para biriktirmesi açısından, ayda 3 veya 4 saat (en fazla) konuşabiliyoruz ama mesajlaşıyoruz hep, 10 dakikada olsa onun sesini duymak çok iyi geliyor, bazen bunalıyorum saçma sapan nedenlerden kavga çıkarıyoruz ama telefonda konuşunca unutup sakinleşiyoruz...çok ama çok zor gerçekten
bu yıl böyle hasret çektik, önümüzdeki yıl yani evlenene kadar yılda en fazla iki kere görüşürüz diye düşünüyoruz, sevgilisi yanında olan arkadaşlarıma çok imreniyorum, hatta kendime kızsamda bazen kıskanıyorum, ne olacak sonumuz bilmiyorum ama artık bıktım

Allah bizlere sabir versinnnn