• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzak mesafe ilişkisi yaşayanlar???

Süpersin makyaj süslemek yok:) benim pek arkadaşım yok maalesef :( evdeyim belki evde olduğum için bu kadar kuruyorum. Ama dediğinde haklısın özleyip özleyip kavuşmak herşeyi unutturuyor. Canım benim inşallah herşey gönlünüzce olur.

Amın canımm Allah hepimiz için hayırlısını versin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Süpersin makyaj süslemek yok:) benim pek arkadaşım yok maalesef :( evdeyim belki evde olduğum için bu kadar kuruyorum. Ama dediğinde haklısın özleyip özleyip kavuşmak herşeyi unutturuyor. Canım benim inşallah herşey gönlünüzce olur.

canım mesaj kutun dolu ordan ulaşamıyorum sana bızım topıgı takıp edıyormusun mesajı gorunce bır ırtıbat kuralım mecbur buraya yazdım artık kusura bakma :(

Askerdeyken ufak tartışmalarımız sürekli oluyordu. Kendine güveni kalmamıştı o kadar kıskançtıki bazen yeter artık diye bağırmak istiyordum. Ama sabrettim sevgisine inanıyorum çünkü. Hatta bir kere çok büyük bir tartışmamız olmuştu o zaman bile ayrılık kelimesini duymadım. Rabbim o kelimeyi duyurmsın bizlere inşallah. Siz de çok mutlu olacaksınız gibi hissettim biran nedense :)

İnşallah canım :16: Ailenlede tanışmış söz nişan düşünmüyor musnuz ? :)

Evet cok zor canim.. Ben Almanyada yasiyorum Erkek Arkadasim ise Türkiyede oda bugün Askere gitti.. Gercekten cok zor bir durum ama insan sevince herseye katlaniyor..

Askerden yeni geldi yanımdan gideli daha bit hafta olmadı. Benim okul işleri var onun yaşadığı şehirde önümüzdeki ay ben gideceğim sonra o gelir yanıma ama ne sıklıkta bilmiyorum :(
Bizdede durum ayni cnm 3 senedir cikiyoruz universite okurken burda tanismistik 1 sene burda beraberdik sora mezun oldu gitti ailesinin yanina 1 sene calisti orda sonra askere gitti iste 1 zenede askerde ama sık sık gorustuk biz ben gittim istanbula o trabzona geldi .Askerdeyken daha sık gorustuk 2 ayda bir hemen hemen gorustuk.Haftayada gelecek insaAllah sora bida askerligi bitincw gelicek ve ordan yone istanbula gidicek.Ben yine burada kalicam.Benimde canimi cok yakiyor ama tek tesellim.Ona kavusacagim zamanin hayaliii.

Evet en zor kısmı askerlik en zorlayan şey de herşeye kafasını takması. Amiin inşallah sağ salim kavuştursun Rabbim bizi. Allahım inşallah sizi de hiç ayırmasın birbirinizden[/QUOTE

Askerdeyken en zor görev senin psikolojileri gerçekten altüst oluyor. Askerlikle ilgili konuşmak bile canlarını sıkıyor alttan al. Ona kızsan bile belli etme ben 400 sayflık defter doldurdum ona kızdığımda ya da tartışma anında hep alttan aldım ama o deftere herşeyi yazdım ona kızdığımı kırıldığını o yüzden fazla sorun yaşamadık çok şükür. Defter şimdi onda okuyor hala :) hayırlı teskereler Rabbim sağ salim kavuştursun sevdiğinle seni. Iy dileklerin için gönülden bir aminnnnnn

Hissettiğin herşeyi yazma çok işe yarıyor. Canımız sıkıldığında o da ben de yazıyoruz birbirimize yansıtmayalım diye ama işte benim ki normal hayatında da çok ayrıntılara takılan biri olunca işler karışıyor :) Aminn canım şu son bir ay da geçse de artık kavuşsam rahat bir nefes alsam :)

Canim mrb ben yabanciyim esim ise turk esimle ayni universiteyi benim ulkemde bitirdik birbirimizi tam 4 sene bekledik sonra nisan dugun simdi evliyiz yani her isin basi da sonuda sabir ve nasip insallah cok guzel olur hepimiz icin

bende uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum malesef, üstelik beterin beteri var :( benim hikayemi anlatayım :

bundan 8 ay kadar önce sevgili olduk, fakat sevgili olduktan sonra birbirimizi hiç göremedik, çünkü o yurt dışına gitti :( sonradan konuştuk falan sevgili olduk, ve önümüzdeki 4 ay içinde gelecek ve biz söz veya nişan yapmayı düşünüyoruz, ama o yine gidecek :( yani belki bir kaç hafta aynı şehirde olacagız sadece...ve duruma göre 2015 çıkmadan evlilik düşünüyoruz...
işin içine yurt dışı karışınca, telefondada istedigimiz kadar konuşamıyoruz, oda yeni işe girdi bende, ve ikimizinde para biriktirmesi açısından, ayda 3 veya 4 saat (en fazla) konuşabiliyoruz ama mesajlaşıyoruz hep, 10 dakikada olsa onun sesini duymak çok iyi geliyor, bazen bunalıyorum saçma sapan nedenlerden kavga çıkarıyoruz ama telefonda konuşunca unutup sakinleşiyoruz...çok ama çok zor gerçekten

bu yıl böyle hasret çektik, önümüzdeki yıl yani evlenene kadar yılda en fazla iki kere görüşürüz diye düşünüyoruz, sevgilisi yanında olan arkadaşlarıma çok imreniyorum, hatta kendime kızsamda bazen kıskanıyorum, ne olacak sonumuz bilmiyorum ama artık bıktım :( Allah bizlere sabir versinnnn

uzak mesafeden ilişki yürütmek iki taraf içinde fazlasıyla 'olgunluk' gerektiren bi durum bence..
bende 1 sene boyunca uzak mesafeden ilişki yürüttüm.. uzak dediğime bakmayın 1 saatlik mesafede başka şehirdeydi :1:
sürekli telde konuşp mesejlaşırdık her an
ama yinede istediğimiz zaman yan yana olamıyorduk işte.. haftada 4 kere görüştüğümüz bile oluyodu ama genel olarak haftada 1 modundaydı..
yine de yürütemedik ben kendimde bu olgunluğu göremedim..
çok daha zor durumlarda yürütenler var elbet mutlulukları daim olsun :16:

Evet askerlik bitti geldi yanıma, ailesine gitmeden bana geldi 4 gün doya doya geçti. Bu süre içinde ailemle de tanıştı. Ama gitti yine :( bu şafak saymalar hiç bitmeyecek mi? Özlüyorum çok özlüyorum daha bir hafta olmadı gideli ama buradayken akşamdan sabaha kadar özlüyordum.
Sorum şu uzak mesafede ilişki yürütenler nasıl dayanıyorsunuz. Bi de Burda yazılan olumsuz evlilikler,nişanlılıklar, sevgililikler bazen karamsar oluyorum. Üzülüyorum sevenlerin acı çekmesine. Bu sefer de bir korku kaplıyor içimi. Bilmiyorum yine sıkıntılardayım...

Allah sabır versin, 4 yıldır bu tecrübeyi yaşayan biri olarak şunu diyebilirim; olumsuz düşünme. evet kavgalar tartışmalar olacaktır ancak tatlıya bağlamayı bil. zaten normalde iyi anlaşıyorsanız bu devam edecektir merak etme.

İnşallah canım :16: Ailenlede tanışmış söz nişan düşünmüyor musnuz ? :)

inşallah kuzum düşünüyoruz ama iş olayları var bakalım kısmet . inşallah en yakın zamanda olur :)

Evet cok zor canim.. Ben Almanyada yasiyorum Erkek Arkadasim ise Türkiyede oda bugün Askere gitti.. Gercekten cok zor bir durum ama insan sevince herseye katlaniyor..

Allah kavuştursun canım kesinlikle çok zor :(

Bizdede durum ayni cnm 3 senedir cikiyoruz universite okurken burda tanismistik 1 sene burda beraberdik sora mezun oldu gitti ailesinin yanina 1 sene calisti orda sonra askere gitti iste 1 zenede askerde ama sık sık gorustuk biz ben gittim istanbula o trabzona geldi .Askerdeyken daha sık gorustuk 2 ayda bir hemen hemen gorustuk.Haftayada gelecek insaAllah sora bida askerligi bitincw gelicek ve ordan yone istanbula gidicek.Ben yine burada kalicam.Benimde canimi cok yakiyor ama tek tesellim.Ona kavusacagim zamanin hayaliii.

Allah kavuştursun kuzum inşallah askerden gelince hemen söz nişan olur hayırlısıyla. Rabbim bir ömür mutlu etsin :nazar:

Hissettiğin herşeyi yazma çok işe yarıyor. Canımız sıkıldığında o da ben de yazıyoruz birbirimize yansıtmayalım diye ama işte benim ki normal hayatında da çok ayrıntılara takılan biri olunca işler karışıyor :) Aminn canım şu son bir ay da geçse de artık kavuşsam rahat bir nefes alsam :)

haha kuzum nedense su yazımda kendimi gördüm. ben yazardım hep bişi belli etmezdim ona da dedim bak herşeyi yaz tartışmayalım gelince okuruz dedim. tamam dedi ama yazmaya gelmedi hiç en ince ayrıntılara takılan bi insandan da yazması beklenemezdi :):)

Canim mrb ben yabanciyim esim ise turk esimle ayni universiteyi benim ulkemde bitirdik birbirimizi tam 4 sene bekledik sonra nisan dugun simdi evliyiz yani her isin basi da sonuda sabir ve nasip insallah cok guzel olur hepimiz icin

Allah mesut etsin işte böyle sabırla bekleyip sonu evlilik olanlara gerçekten çok seviniyorum:nazar::nazar: inşallah canım bizde düğün günümüzü görürürz.

bende uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum malesef, üstelik beterin beteri var :( benim hikayemi anlatayım :

bundan 8 ay kadar önce sevgili olduk, fakat sevgili olduktan sonra birbirimizi hiç göremedik, çünkü o yurt dışına gitti :( sonradan konuştuk falan sevgili olduk, ve önümüzdeki 4 ay içinde gelecek ve biz söz veya nişan yapmayı düşünüyoruz, ama o yine gidecek :( yani belki bir kaç hafta aynı şehirde olacagız sadece...ve duruma göre 2015 çıkmadan evlilik düşünüyoruz...
işin içine yurt dışı karışınca, telefondada istedigimiz kadar konuşamıyoruz, oda yeni işe girdi bende, ve ikimizinde para biriktirmesi açısından, ayda 3 veya 4 saat (en fazla) konuşabiliyoruz ama mesajlaşıyoruz hep, 10 dakikada olsa onun sesini duymak çok iyi geliyor, bazen bunalıyorum saçma sapan nedenlerden kavga çıkarıyoruz ama telefonda konuşunca unutup sakinleşiyoruz...çok ama çok zor gerçekten

bu yıl böyle hasret çektik, önümüzdeki yıl yani evlenene kadar yılda en fazla iki kere görüşürüz diye düşünüyoruz, sevgilisi yanında olan arkadaşlarıma çok imreniyorum, hatta kendime kızsamda bazen kıskanıyorum, ne olacak sonumuz bilmiyorum ama artık bıktım :( Allah bizlere sabir versinnnn

amin bebeğim Allah sabır versin gerçekten. sizin ilişkinizide Allah tamamına erdirsin inşallah herşey gönlünüzce olur. seneye ne güzel düğün düşünüyorsunuz biz daha o kadar detaylı konusmadık :)

uzak mesafeden ilişki yürütmek iki taraf içinde fazlasıyla 'olgunluk' gerektiren bi durum bence..
bende 1 sene boyunca uzak mesafeden ilişki yürüttüm.. uzak dediğime bakmayın 1 saatlik mesafede başka şehirdeydi :1:
sürekli telde konuşp mesejlaşırdık her an
ama yinede istediğimiz zaman yan yana olamıyorduk işte.. haftada 4 kere görüştüğümüz bile oluyodu ama genel olarak haftada 1 modundaydı..
yine de yürütemedik ben kendimde bu olgunluğu göremedim..
çok daha zor durumlarda yürütenler var elbet mutlulukları daim olsun :16:

kısmet tabi inşallah herkes mutlu olsun . ama dediğin gibi olgunluk gerektiren bişey uzak mesafede ilişki çok şükür biz de o olgunluk var. keşke sende sabretseydin ne güzel hafta da bir de olsun görüşüyormuşdunuz. neyse hayırlısı olsun karşına daha hayırlı biri çıkar inşallah.

Allah sabır versin, 4 yıldır bu tecrübeyi yaşayan biri olarak şunu diyebilirim; olumsuz düşünme. evet kavgalar tartışmalar olacaktır ancak tatlıya bağlamayı bil. zaten normalde iyi anlaşıyorsanız bu devam edecektir merak etme.

inşallah kuzum yapıcı bi yönüm var bişey olduğunda alttan alıyorum tabi bu karşılıklı inşallah Allah gönlümüzdekileri hayırlıya cevirir. 4 yıl uzun bi süre yakın zamanda evlilik haberini okumak isterim:)

inşallah kuzum yapıcı bi yönüm var bişey olduğunda alttan alıyorum tabi bu karşılıklı inşallah Allah gönlümüzdekileri hayırlıya cevirir. 4 yıl uzun bi süre yakın zamanda evlilik haberini okumak isterim:)

kuzum inşallah sonuçlanacak :34: benim de tek isteğim sizin gibi mutlu insanların kalplerindeki mutluluğun hayatlarına yansıması, inşallah bu uzaklık aranızdaki bağları çok daha güçlendirir ve mutlu haberlerinizi okurum :54:

Canim benim cok tesekkurler RABBIM HEPIMIZI MUTLU MESUT ETSIN INSALLAH.sevgiliyken ki sevgililik bile yasamadim sevgililik bizim icin uzakdan ozlem oldu bizimciM UZAKDAN ILISKI ZOR KAVGALARDA NORMAL TARTISMALARDA ARADA MESAFE VAR SABIR SABIR AMA EN BASDA NASIP HAYIRLISI OLSUN DIYE BOLBOL DUA ET CANIM ben hep oyle dua etdim hep

Back
X