• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzak mesafe ilişkisi yaşayanlar???

Uzak mesafede ilişki gerçekten zordur.

Sabır ve olgunluk gerektirir. Bazen özlemden küçücük şeyler bile gereksizce büyüyebilir. Sırf özlediğinizden ona saçma sapan tirpler atabilirsiniz . Kaldırmak zordur her seviyorum diyebilenin yürütebilceği birşey asla değildir.
Çok fazla güven ve sabır gerektirir. Ama öenmli olan sizi bir arada tutan bağlardır. Gerçek bir sevgi varsa eğer ortada aşamıcagı hiç birşey yoktur :31: Bu geçen süreçte birbirirnizi çok yıpratmamaya gayret edin :34:

Evet askerlik bitti geldi yanıma, ailesine gitmeden bana geldi 4 gün doya doya geçti. Bu süre içinde ailemle de tanıştı. Ama gitti yine :( bu şafak saymalar hiç bitmeyecek mi? Özlüyorum çok özlüyorum daha bir hafta olmadı gideli ama buradayken akşamdan sabaha kadar özlüyordum.
Sorum şu uzak mesafede ilişki yürütenler nasıl dayanıyorsunuz. Bi de Burda yazılan olumsuz evlilikler,nişanlılıklar, sevgililikler bazen karamsar oluyorum. Üzülüyorum sevenlerin acı çekmesine. Bu sefer de bir korku kaplıyor içimi. Bilmiyorum yine sıkıntılardayım...

burada yazan hiçbir ilişki senin ilişkin değil ki canım onlarla kıyaslama kendini..

onlar kadar uzakta olupta sonunda mutlu ve huzurlu bir yuva kuran bir sürü evlilik var...

bende uzaktan yürütüyorum ilişkimi birimiz giresun diğeri istanbul...

ama yürüyor özlem oluyor iki tarfta anlayışlı olunca Allahta nsip ederse yürüyor :16:

Canim benim cok tesekkurler RABBIM HEPIMIZI MUTLU MESUT ETSIN INSALLAH.sevgiliyken ki sevgililik bile yasamadim sevgililik bizim icin uzakdan ozlem oldu bizimciM UZAKDAN ILISKI ZOR KAVGALARDA NORMAL TARTISMALARDA ARADA MESAFE VAR SABIR SABIR AMA EN BASDA NASIP HAYIRLISI OLSUN DIYE BOLBOL DUA ET CANIM ben hep oyle dua etdim hep

tabiki önce hayırlısı kuzum bunu diliyorum hep. kısmet

haha kuzum nedense su yazımda kendimi gördüm. ben yazardım hep bişi belli etmezdim ona da dedim bak herşeyi yaz tartışmayalım gelince okuruz dedim. tamam dedi ama yazmaya gelmedi hiç en ince ayrıntılara takılan bi insandan da yazması beklenemezdi :):)

benimki yazıyor da yazdığının yüz katını kafasına takıyor :) :) bizde çok tartışma olmuyor da tüm konuşmamız onun kafasına taktıklarını anlatmasıyla geçiyor :) :) telefonda terapi yapıyorum sürekli :1::1:

benimki yazıyor da yazdığının yüz katını kafasına takıyor :) :) bizde çok tartışma olmuyor da tüm konuşmamız onun kafasına taktıklarını anlatmasıyla geçiyor :) :) telefonda terapi yapıyorum sürekli :1::1:

erkekler neden böyle :) takıntılarla dolular bide kesinlikle askerde psikolojileri bozuluyor çok şükür benimki şimdi iyi :)senin işin var bebeim sürekli trip sürekli bi nazlanma :D:22: Allah yardımcın olsun inşallah

erkekler neden böyle :) takıntılarla dolular bide kesinlikle askerde psikolojileri bozuluyor çok şükür benimki şimdi iyi :)senin işin var bebeim sürekli trip sürekli bi nazlanma :D:22: Allah yardımcın olsun inşallah

ilk gittiğinde çok nazlanıyordu çok şikayet ediyordu ama şimdi artık sonlara geldik ya alıştı artık nazlanmıyor :1: şikayet edeceği varsa da seni üzmek istemiyorum ama şöyle şöyle oldu diye başlıyor cümleye :9::9: Amin bebeğim cümlemizin Allah yardımcısı olsun

Back
X