Uzak mesafe ilişkisi

beyondcitylights

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
34
9
1
Merhaba arkadaşlar. 6 yıllık bir ilişkim var. Okullarımız yüzünden yaklaşık 4 yıldır farklı yerlerdeyiz ve çok sık görüşme imkanımız olamıyor bu yüzden. Mesafelere artık dayanamaz hale geldim. Ama yıllardır emek verdiğim ilişkimi harcamak da istemiyorum.

Son düzenleme:
Artık bir hayat çizmeye başlıyorsunuz, bir hayat telaşına düşmüşsünüz bu çok normal.. Ancak uzaktan yürütmek zor burada haklısın. Senin isteklerin, hayatın farklı olmaya başlamış onun yönü de farklı. Ortak hayalleriniz olsaydı mesela aynı ülkede bulunup yine de kariyer yapabilirdiniz.

Müsait olduğu bir zaman yüz yüze görüşüp açık açık konuşmalısınız. Ayrılacaksan da lütfen mesajda ayrılma canım bu çok saçma olur yıllanmış bir ilişki.

İçinizde bulunduğunuz psikolojiye sığınmışsınız, bunun adı uzak mesafe..
Yine 4 yıl ayrı iyi sürdürmüşsünüz, tabi o zamanlar bu sürenin geçince birlikteliğimize inancınız vardı, şimdilerde hayalleriniz bile farklı.
İlk önce birbirinizi anlamaya yönelik olun, farklı ülkeyi sorgulayamam fakat neden farklı şehirlerde kariyer planlarınız oluştu?

İçinizde bulunduğunuz psikolojiye sığınmışsınız, bunun adı uzak mesafe..
Yine 4 yıl ayrı iyi sürdürmüşsünüz, tabi o zamanlar bu sürenin geçince birlikteliğimize inancınız vardı, şimdilerde hayalleriniz bile farklı.
İlk önce birbirinizi anlamaya yönelik olun, farklı ülkeyi sorgulayamam fakat neden farklı şehirlerde kariyer planlarınız oluştu?

Şuan erkek arkadaşımın part time çalıştığı bir yer var, mezun olduktan sonra bir süre daha orda devam etmeyi düşünüyor. Ben de iyi bir şirkette staj fırsatı yakaladım, işe girme imkanım olabilir. O yüzden farklı şehirlerde kalacağız gibi.

Şuan erkek arkadaşımın part time çalıştığı bir yer var, mezun olduktan sonra bir süre daha orda devam etmeyi düşünüyor. Ben de iyi bir şirkette staj fırsatı yakaladım, işe girme imkanım olabilir. O yüzden farklı şehirlerde kalacağız gibi.
Eğer gelecek planlarınız varsa yani ciddi anlamda evet hayatımın erkeği/kadını bu diyorsanız sanırım biriniz fedakarlık yapmak durumunda. Yok ben kariyerimi düşünmeliyim diyorsanız da mantığınızın hislerinizi kontrol edebiliyor olduğunu görürüz, bu da sizi birbirinizden uzaklaştırmaya yeter.
Tabi bu fedakarlık konusunu ciddiye alın, biriniz diğeriniz için kariyerini bırakacaksa bunu sonraki zamanlarda dillendirmesin, hem geçmişinde bıraktıklarına hemde o zamana gelene kadar harcadığı emeğe yazık olur..

biz 5 yıl farklı şehirlerdeydik üniversite yüzünden... hem de ben kendi yaşadığımız şehri kazandım, o puanı yetmediği için 850 km uzaklıkta başka bir şehre gitti. bambaşka bir dünyada yaşadı.
çok zor zamanlarımız geçti bir dönem ayrılık bile yaşadık, baka biri dahi girdi o dönemde...
aylarca birbirimiz görmeden devam etti ilişkimiz... bir defasında tam 4 ay görmedik. o an ki sarılmayı asla unutmam.
ama birbirimize hep değer verdik, fedakarlık gösterdik. ilişkimiz 8.yıla yaklaştığında nişanlandık.
hala evlenemedik 1,5 yıldır nişanlıyız :) aynı şehre döndük ama ne olacağımız belli değil hala... bizim en büyük avantajımız ikimizde aynı bölüm mezunuyuz. ortak bir kariyer planı çizebiliyoruz.
pop şarkı hiç dinlemeyen biri olarak o yıllarımın şarkısıdır "ben özledim galiba seni, o yüzden bu kadar sitemlerim" :)
açıkçası ortak bir hayat çizebilecek kadar güveniyorsanız uzaklığa sabretmek yerinde bir davranış olur. aynı şehirde yaşamaya başladığınız ilk dönem çok zorlanacaksınız ama sanki gidecekmiş gibi olacak ama gitmeyecek güzel bir duygu olacak... :)

Back
X