uzaklık

Uzaktan ilişki çok zor, yanyanayken konuşulunca kolaylıkla aşılan problemler telefonla konuşulamıyor bile, en azından benim için öyle.. Hiç konuşmamayı tercih ediyorum çok zaman.. Kendi içime kapandım, herşeyden mana çıkarır hale geldim. Biz 4 senedir birlikteyiz ama 1 seneye yaklaştı ayrı şehirlerdeyiz. bazen çok özlüyorum, bazen çok kızıyorum.Çok seviyorum ama bazen sevgimi sorguluyorum. 2 aydır hiç görmüyorum,görüştüğümüz zaman bizden mutlusu yok.Tekrar o kadar mutlu olabilme umuduyla devam ediyor hayat.

evet gercekten cok zor merak edıyorum hep acaba yurutenler nasıl yürütüp evlenmişler diye ben beceremiyorum bu işi

bende sevgılımle 3.yılımı yaşıyorum
1 senedır ayrıyız

biz çok rahatız ortalama 2 ayda bır görüştük çok sıkta görüşemedik

ama genelde rahat bızım ilişkimiz her şeyi çok rahat konuşuruz birbirimizi dinleriz
birbirimizi rahat bırakırız çünkü yaptığımız her şeyi biliyoruz bir günümüz nasıl geçiyor hep haberimiz var

en yakın arkadaşım o oldu en kızsal konularımı bıle paylaşabılıyorum

burada kı en önemlı unsur güven

güvendikten sonra herşey kolay arada sadece çok fazla özlem oluyor ona da bır süre sonra alışıyorsun...

Bizim de evlilik planlarımız var olmasına var ama korkularım da çok aslına bakarsan, yine de sanırım herşeye rağmen onu hayatımda,yanımda istiyorum. Siz ne zamandır birliktesiniz? ve ne kadar uzaktasınız?

biz 4.5 yıldır birlikteyiz... 3 seneye yakın zamandır ayrı şehirlerdeyiz üniversite dolayısıyla... 11 saat mesafemiz var.. ama görüşmek hiç problem olmuyor bizim için.. ayda bir bazen 15 günde bir görüşüyoruz hr gün telefonda görüşüyoruz...ilk başlarda çok özledim ağladım alışamadım ama bir süre sonra aılışıyorsun.. şimdi sadece özlem var.... çok da kavga etmiyoruz artık o da sorun olmuyor... 1.5 yıl sonra falan sözlenmeyi düşünüyoruz zaten.. onun okulu bitmek üzere... biz atlatmak üzereyiz allaha şükür...

Aman nazar değmesin.. Her anımızı biz de paylaşıyoruz ama mesaj yoluyla, mesajdansa her zaman her anlam çıkabiliyor insanın ruh haline göre. Ve ben artık "telefonum ve ben" oldum gerçek dünyadan koptum gibi. Sürekli ne yaptık ne ettik haber veriyoruz bu da beni bunaltıyor bazen çünkü karşımda çok kıskanç aşırı sahiplenen bir insan var, güvenmediğinden değil,hayatta en çok güvendiği insanım yani bunu söylüyor.Ama çevreye güvenmiyor,sanki yeni yetmeyiz ve bu konudaki sıkıntımı telefonla konuşabilmem imkansız

bizde sevgilimle yaklaşık 3 yıldır beraberiz ve en başından beri ayrı şehirlerdeyiz. o ısparta ben istanbul. gerçi şuan urfada çünkü askerlik yapıyo. bu zamana kadar her sene yılın 1 ayını falan beraber geçirdik. bu sene nasıl olcak oda belli değil. ama gerçekten çok zor ayrı şehirler. telefona yapışık geziyosun resmen ben bazı zamanlar tuvalate bile telefonla gidiyorum o derece yanii

ama hiç bi zaman pişman olmadım bu ilişkiye başladığım için. tabiki korkular oluyo. kavgalar yaşanıyo ama bi şekilde geçiyo. ama insan bir süre sonra sabretmeyi öğreniyo. sevdiğinin değerini daha çok anlıyo.

allah her daim mutlu etsin sizleri inşalah malesef ben uzaklıktaki ilişkimi yürütemedim ve bitti ne güzel yürüyormus hep mutlu olun sevdiklerinizle

allah her daim mutlu etsin sizleri inşalah malesef ben uzaklıktaki ilişkimi yürütemedim ve bitti ne güzel yürüyormus hep mutlu olun sevdiklerinizle

canım yürütmek tabiki çok zor. biz o kadar çok ayrılığın eşiğinden döndük ki. düşünüyorumda sayısını bile unuttum. hala da oluyo böyle kavgalar.

siz neden ayrıldınız peki ne kadar sürdü ilişkiniz??:44:

7 ay falan surdu gelmek zor geldı pek gelmeye nıyeti yok gibiydi uzakta olunca malum anlasamıyorsun bide ben keske yakın olsaydın dedigimde madem ordan bırını bulup mutlu ol elımden bişey gelmiyor dedi hazırmıs madem ole hoscakal dedim hiç bişey demeden cektı gıttı acaba düşünüyorumda sevilmemişmiyim

merhaba kızlar bizde sevgililiğimizi en başından bu yana ayrı geçiren çiftlerdeniz 4. yılımızı bitiriyoruz internet sağolsun hergün netten gördük birbirimizi tek bir günümüzü birbirimizi görmeden geçirmedik ben Edirnedeyim nişanlım izmirde öğretmen ve bu kocaman mesafe artık son buluyor 27 gün sonra evleniyoruz darısı tüm sevenlerin başına biraz sabır biraz fedakarlık sayesinde her şey sonuna tamamlanıyor

Arabayla 5 - 10 dk mesafede oturuyor. Ama simdi ben iki ayligina dunyanin obur ucuna gidiyorum. bakalim nasil olacak :18:

canım birşey demediğine göre demekki zamanını boşa harcamışsın onun için.

ne güzel canım şimdiden mutluluklar diliyorumm darısı benim başıma inş

evlendikten sonra hangi şehirde yaşıcaksınız peki?

Arabayla 5 - 10 dk mesafede oturuyor. Ama simdi ben iki ayligina dunyanin obur ucuna gidiyorum. bakalim nasil olacak :18:

canım benim belkide çok daha iyi olucak, değerini daha iyi anlayacak, senin yokluğunun zorluğunu görecek, özlemin, aşkın değerini çok daha iyi anlama şansınız olucak, ve gün sayıcaksınız birlikte kavuşmamıza bu kadar kaldı ellerini tutmama az kaldı gibilerinden mutluluklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…