bende sevgılımle 3.yılımı yaşıyorum
1 senedır ayrıyız
biz çok rahatız ortalama 2 ayda bır görüştük çok sıkta görüşemedik
ama genelde rahat bızım ilişkimiz her şeyi çok rahat konuşuruz birbirimizi dinleriz
birbirimizi rahat bırakırız çünkü yaptığımız her şeyi biliyoruz bir günümüz nasıl geçiyor hep haberimiz var
en yakın arkadaşım o oldu en kızsal konularımı bıle paylaşabılıyorum
burada kı en önemlı unsur güven
güvendikten sonra herşey kolay arada sadece çok fazla özlem oluyor ona da bır süre sonra alışıyorsun...
allah her daim mutlu etsin sizleri inşalah malesef ben uzaklıktaki ilişkimi yürütemedim ve bitti ne güzel yürüyormus hep mutlu olun sevdiklerinizle
kızlar meraba ben yeni üye oldum sevgililerinizle aranızdaki uzaklık uzaktan nasıl ilişki yürütüyorsunuz ne kadar uzaklıktasınız merak ediyorum
7 ay falan surdu gelmek zor geldı pek gelmeye nıyeti yok gibiydi uzakta olunca malum anlasamıyorsun bide ben keske yakın olsaydın dedigimde madem ordan bırını bulup mutlu ol elımden bişey gelmiyor dedi hazırmıs madem ole hoscakal dedim hiç bişey demeden cektı gıttı acaba düşünüyorumda sevilmemişmiyim
evet haklısınız yürümüyor ama bakıyorum bazılarıda cok sanslı evlenip yuva kuruyor
merhaba kızlar bizde sevgililiğimizi en başından bu yana ayrı geçiren çiftlerdeniz4. yılımızı bitiriyoruz internet sağolsun hergün netten gördük birbirimizi tek bir günümüzü birbirimizi görmeden geçirmedik ben Edirnedeyim nişanlım izmirde öğretmen ve bu kocaman mesafe artık son buluyor 27 gün sonra evleniyoruz darısı tüm sevenlerin başına biraz sabır biraz fedakarlık sayesinde her şey sonuna tamamlanıyor
Arabayla 5 - 10 dk mesafede oturuyor. Ama simdi ben iki ayligina dunyanin obur ucuna gidiyorum. bakalim nasil olacak :18:
canım birşey demediğine göre demekki zamanını boşa harcamışsın onun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?