Uzaktaki es/sevgili icin gün sayanlar hayde toplanalimmm

öncelikle annen icin gecmis olsun canim :teselli: . Rabbim sifalar versin. Insallah sykintilarinizda en kisa zamanda sona erer sizde muradiniza erersiniz :1hug:
sorma okadar koyuyoki senağlama cok ariyorum onu moralim bozuk oldugunda keske diyorum keske yanimda olsa beni teselli etse doya doya gezsek.. ama yok.. mutluluklari acilari huzunleri herseyi uzaktan yasiyoruz.. senağlama
cok sukur ki 1 ay onca kavusuyoruz onca zaman sonra. 10 ocak 2008de gormustum en son oda 1 saat bile degil :1no2: dayimin vefatindan dolayi cenaze icin gitmistik tr'ye ozaman cok az bi gorusme firsatim olmustu.
aynen dedigin gibi doya doya cikaricam keyfini onun yaninda olmanin insallah..
Rabbim bizim gibi hasretlik cekenlere insallah bi gun ömur boyu ayrilmamayi herseyi beraber yasamayi nasip eder :Saruboceq:

Amin bitanem aminn :Saruboceq:
cok sagol canim, Allah tüm hastalarimiza acil sifalar versin :Saruboceq:
insallah bizde o günleri görcez tatlim, o zaman bu günlerin acisini cikarcaz insallah, ama var ya özlemekte cok güzel, bak biz subatta kavustugumuzda (nikah icin gitmistim) havaalaninda bi sarilmamiz vardi dakikalarca sürdü etrafdakiler nasil bakiyordu ama umrumuzda degildi onlar cekmediki bu hasreti öyle degilmi, o kavusma ani o kadar güzel oluyorki gözlerim dolmustu vallahi mafoldumben
oo sen bir seneden fazladir görmemissin sevdigini kuzum kiyamam :teselli: bu bir ay cok cok cabuk gecer insallah muradiniza erersiniz :Saruboceq:

sizin söz veya nisan oldumu veya olcakmi canim?

evet özlemek ve özlenmekte cok guzel bi duygu.. ne güzel sanki o ani ben yasamisim gibi icim titredi onca hasretten sonra o kavusma ani.. bi ömür beklemeye deger..
biz kendi aramizda yuzuk taktik. onun ailesi biliyor benimki henuz bilmiyor. o bu yaz nisan veya söz yapalim istiyordu ama ben okuyorum ve babam/ailem icin benim okumam cok önemli onlar okurken nisanlanmaya veya sozlenmeye pek sicak bakmazlar. o yuzden nasipse 2 sene sonra istemeye gelecekler nisan yapicaz. ondan sonraki senede dügün insallah

canim cikmam gerek yarin devam edelim olurmu öptüm iyi geceler :1hug:

belki bu hafta diner özlemim belkide hiç gelmez ne büyük bir soru işareti bu allahım özledim yahuuuuuuumafoldumben

ah ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sevgilimle kavuşmak yine hayal oldu ay sonuna kaldık yine neydi o sarlı seneden bir gün senede bir günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

BENDE VARIM KIZLAR YENı GÖRDÜM BU TOPıĞı
AHH AHH BENDE BEKLıYORUM KOCıŞıMıN YOLUNU. EYLÜL DE GELECEK ıNŞALLAH. EŞıM UZAKYOL KAPTANI VE ŞUAN SEFERDE. GıDELı BUGUN 21 GÜN OLDU. OFF OFF DAHA ÇOK VAR EYLÜLE.
SıZı DE KAVUŞTURSUN TEZ ZAMANDA ıNŞALLAH RABBıM...DARISI BEN,ıM DE BAŞIMA turkbayragi

ah canım benim senin işinde zor kaptan yolu bekliyorsun benim kardeşimde kaptan bu sene bitirdi okulu bilirim yanikaydirigubbakcemile5allah tezelden kavuşturur inşallah

Ayyy kızlar bende sizdenimmmmm. Canımı tam 8 buçuk aydır görmüyorum ki biz bir gün bile görüşmeden duramazdık.... çok özledim onu çooooooook

siz neden ayrısınız bu kada r zamndır tatlım farlı şehirlermisenağlama

iyilik tatlım nasıl gidiyor bakalım anlat konuşalım dertlaşelim sen çalışoyormusun

Merhaba kizlar.. nasilsiniz?

konu dikkatimi cekti, cünkü bundan yaklasik bir sene öncesine kadar bende coooooook hasret cektim..

ama simdi birlikteyiz ve anne & baba bile olduk kaydirigubbakcemile3 zemuszemus

ben almanyada esim türkiyedeydi.. mafoldumben

Allah hepinize sabir ve kuvvet versin..

hepinizide öptüm !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…