oyy kiyamam kuzum :teselli:
bende ayni sen gibiyim canim, hele bide havalar sicak oldu ya sevgilisine koluna takan disari cikiyor onlari görünce bi hüzün kapliyor beni anlatamam mafoldumben
biseye seviniyorum askim yanimda degil, moralim bozuk yine yanimda degil, omzuna yaslanip aglamayi bile özlüyorum bu derece mafoldumben
siz yine kavusuyorsunuz bir ay sonra ne mutlu sana doya doya saril sevdigine günlerinizin keyfini cikarin bol bol,
bizim ne zaman kavuscagimiz belli degil, ekimde dügünümüz olcakti malesef olmadi hem maddi yönden hemde annem ameliyat olcak erteledik bizde, simdi öyle bekliyoruz tarihimiz kesin olsada bu belirsizlik bitse :çok üzgünüm:
öncelikle annen icin gecmis olsun canim :teselli: . Rabbim sifalar versin. Insallah sykintilarinizda en kisa zamanda sona erer sizde muradiniza erersiniz :1hug:
sorma okadar koyuyoki senağlama cok ariyorum onu moralim bozuk oldugunda keske diyorum keske yanimda olsa beni teselli etse doya doya gezsek.. ama yok.. mutluluklari acilari huzunleri herseyi uzaktan yasiyoruz.. senağlama
cok sukur ki 1 ay onca kavusuyoruz onca zaman sonra. 10 ocak 2008de gormustum en son oda 1 saat bile degil :1no2: dayimin vefatindan dolayi cenaze icin gitmistik tr'ye ozaman cok az bi gorusme firsatim olmustu.
aynen dedigin gibi doya doya cikaricam keyfini onun yaninda olmanin insallah..
Rabbim bizim gibi hasretlik cekenlere insallah bi gun ömur boyu ayrilmamayi herseyi beraber yasamayi nasip eder :Saruboceq:
Allah kavUstursunnnnn :)
BENDE VARIM KIZLAR YENİ GÖRDÜM BU TOPİĞİ
AHH AHH BENDE BEKLİYORUM KOCİŞİMİN YOLUNU. EYLÜL DE GELECEK İNŞALLAH. EŞİM UZAKYOL KAPTANI VE ŞUAN SEFERDE. GİDELİ BUGUN 21 GÜN OLDU. OFF OFF DAHA ÇOK VAR EYLÜLE.
SİZİ DE KAVUŞTURSUN TEZ ZAMANDA İNŞALLAH RABBİM...DARISI BEN,İM DE BAŞIMA turkbayragi
ah canım benim senin işinde zor kaptan yolu bekliyorsun benim kardeşimde kaptan bu sene bitirdi okulu bilirim yanikaydirigubbakcemile5allah tezelden kavuşturur inşallah
AMİN CANIM İNŞALLAH. EŞİM DAHA YENİ SÜVARİ OLDU. turkbayragi
AMİN CANIM İNŞALLAH. EŞİM DAHA YENİ SÜVARİ OLDU. turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?