Uzaktaki es/sevgili icin gün sayanlar hayde toplanalimmm

ay kıslar bazılarınıza üzüldüm ne çok uzun zamandır bekliyorsunuz yada bekliceksiniz Rabbim tez zamanda kavuştursun hepimizi sevdiklerimize bende cocamı çok özledimmmm inşallah 15 gün sonra yanımızda olacak kısa bi süre içinde olsa 3-4 gün özlem gidericez ve yine uçup gidecek aşkım ama olsun sonunda vuzlat zamanı gelecek ya onada varım allah onu yanıbaşımdan ve hayatımdan eksik etmesinnn

Benim de son 35 saatim.. Dayanamıyorum artık o kadar gün geçti saatler geçmiyor şimdi..

CORNELıA CANIM ALLAH KAVUŞTURSUN....DARISI BAŞIMIZA ıNŞALLAHopuyorumnanaktan
OFF OFFF BENıM DAHA ÇOK VARmirmirmirmir

bazen tatlı geliyor özlemek ama bazen de çok acı veriyor bana canımı yakıyor,
şu anda olduğu gibi, ooff offf aşkımı çok özledim yine yine ve yine :çok üzgünüm:
bi an önce gelsede kavuşsam bitaneme vakit geçirsem saatlerce, sarılsam boynuna öpsem doyasıya aaahh aahhh mafoldumben

benimki doğum günümde gelicekmiş 22 haizrana kocamn bir hediye oldu benim içindelikafaduldenallahtan bir sorun çıkmasa bari çok özledim yahu mafoldumben

denizim ne zamn geliyor tatlişim seninki ya nerdeyse 1 sene oldu canımcım ya kıyamam sana :çok üzgünüm:

süüüppppppeeeerrrrrrr müthiiişşş bi haber bu yaaa cok sevindim canım benim :1hug:

denizim ne zamn geliyor tatlişim seninki ya nerdeyse 1 sene oldu canımcım ya kıyamam sana :çok üzgünüm:
çok az kaldı cicim yıllık iznini bi koparsın hemen gelicek aşkım bu ay yada en gec önümüzdeki ay burda olucak 1-2 haftalığına gelicek, doyasıya vakit gecirecez düşünseeennneeeeee opuyorumnanaktan
4-5 temmuzda da ben istanbula gidecem inşallah. arkadaşımın düğünü var. Ailem inşallah izin verir yaaa :Saruboceq:. bi ara konuyu actım yok olmaz dediler. oofff ona çok canım sıkkın zaten :çok üzgünüm:

hiç olmazsa aşkını görücen doyasıya yaşa sengözlerimebaksanabhiç moralini bozma :dancelurmu girebilirsen özelden konuşalım bekliyom bacım

nasılsın süvari eşi senin günlerin nasıl geçiyoryerimseniben

İİDİR CANIM NASIL OLSUN YAAA... BAHREYN DE ŞİMDİ EŞİM. DİŞİ ÇOK AĞRIYORDU İKİ GÜNDÜR DOKTORA GİTMİŞ BUGUN... ÇARŞAMBA ÇEKTİRMEK İÇİN RANDEVU VERMİŞ DR AMA ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR İNŞALLAH LİMANDAN KALKMAZLARRRmafoldumbenSEN NASILSIN?

benimki doğum günümde gelicekmiş 22 haizrana kocamn bir hediye oldu benim içindelikafaduldenallahtan bir sorun çıkmasa bari çok özledim yahu mafoldumben

canımmm çok sevindimmm. ne güzel bir doğum günü hediyesi olmuş.
opuyorumnanaktan benim eşim hiçbirdoğum günümde yanımda yoktu. bakalım bu sene ne olacak. eylül 28 doğum günüm. eşim de eylül de gelecek ama deniz bu belli olmuyormafoldumben

iyiyim tatlım inşallah ikimizinkide gelirde çifte bayram yaparızopuyorumnanaktanbelki bu senekine yetişir he neden olmasın:teytey::teytey::teytey:

hiç olmazsa aşkını görücen doyasıya yaşa sengözlerimebaksanabhiç moralini bozma :dancelurmu girebilirsen özelden konuşalım bekliyom bacım
tamam cicim :1hug:. gellliiyyoorruuummmm hemen sohbet edelim özledim seni a.s.

günaydın bayanlar
günaydın tatlıımmmm opuyorumnanaktan
bu arada yeni ismini çok beğendim cicim hayırlı olsuunnn hihoyyyt

tamam cicim :1hug:. gellliiyyoorruuummmm hemen sohbet edelim özledim seni a.s.

günaydın tatlıımmmm opuyorumnanaktan
bu arada yeni ismini çok beğendim cicim hayırlı olsuunnn hihoyyyt

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa denizim yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvv kaçırdım seni yav girince haber et dönüşüm muhteşem olacak anacımşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…