Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Allah aşkına saç dibine oryal de ne demek, direkt deriye değdirilmez. Uzun süre bekletilmez saçta inananıyorum. Zaten boyalı bir saçı iyice mahvetmiş. Önüne gelen kuaför oluyor. Çok geçmiş olsun.

Tesekkur ederim kulak memesi hizasinda kestirdim uzatip uzatip sarilardan kuttulcam iste

OTE="laylaynilay, post: 39006616, member: 652510"]geçmiş olsun kolaylıklar diliyorum size.[/QUOTE]
Cok Sagolun

15 tatildee HIC bakim yapmadim sacima dinlensin biraz istedim 21 ocak 8 Subat

3 haftalik aranin ardindan kendi hazirladigim hande polat sac bakim yagini diplere boylara ise karisik bakim yagi uyguladim

off yaa cok gecmis olsunn gercii bende platin sac kurbaniyimm ama benn koyu kahveye boyadimm surekliid uzenli bakim ve kesjmlee temizledimm uclari egri egri ama napimm birazdaha uzasin bendee ilk baharda duzgun bi kesimle seklini toparlatirim artik ama cok sukur benyaniklardan kurtuldumm ama 1.5 ayda dort kez kestim saclarimi suan 26 cm olmus ense sacimin boyuu ve belimdeydiii oncedenn

dun yağ bakımı yaptım diplere hande polat boylara karışık bakım yagı uyguladım

Bugunku yag bakimi dax hint corekotu keten badem yagini sicak bir sekilde uygulayip 3 saat bekletcem hatta uyguluyorum su an:))

Ben de aynı dertten muzdariptim, 1,5 yıldır saçıma hiçbir kimyasal değdirmedim ve açılmış, boyanmış bütün kısımları kestirdim. Şuan saçım kısa ama en azından kendi doğal renginde, kırıkları az. En mantıklısı kestirmek çünkü o sorunlu kısımları ne yaparsam yapayım canlandıramadım veya eski haline döndüremedim.

Aynen canim eski haline donmuyor bende uzatip uzatip kestirerek sarilardan yaniklardan kurtulmaya calisiyorum o kadar bakim ve profesyonel urunlerle bile sacim hala lastik gibi

Bugunku yag bqkimim diplere hande polat yag bakimi boylara dax supergro

Canim nasil gidiyor bakimlarr sarilardan kurtulmana az kaldii sanirimm bi ara resmini eklesene saclarininn son halinii merak ediyorumm

Canim nasil gidiyor bakimlarr sarilardan kurtulmana az kaldii sanirimm bi ara resmini eklesene saclarininn son halinii merak ediyorumm
şimdilik iyi gidiyor canım bu ay biraz daha kestircem aralık 18 inde kestirmiştim o zaman hiç toplanmıyordu şimdi sağdan soldan çıkmadan rahat toplanıyor bu hafta eklerim bir resim

geçmiş olsun ya bi daha böyle bişey gelmez inş başına üzüldüm

OTE="birsen-tut, post: 39572416, member: 662065"]geçmiş olsun ya bi daha böyle bişey gelmez inş başına üzüldüm[/QUOTE]
Cok Tesekkur ederim oryale tovbeettim bir daha insallah yasamam boyle bir durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…