- 28 Haziran 2011
- 511
- 161
- 123
- Konu Sahibi pitircikkiz
-
Ediyorum da insan yinede bekliyor işte kuzumValla uzen bu dunyada uzulurmu bilemem ama ote tarafta epeyy bir uzulecek..merak etme allaha havale et sen..
inşallah ve bunuda ben görürüm çok dua ediyorumBulur bulur merak etme beddua etme allaha birak enguzelini allah veriyor ben mesela icimde ne iistediysem gordum kotulük dilemem ama pismanlik anlamasi icin vicdan azabi cekmesi yeter
aslında benden bulsa çok daha memnun olurum en azından içime su serpilirÜzen üzülür tabi, senden bulmasının pek önemi yok.
yağmuru bilmiyordum ama yağmurdada çok ağladığım oldu.Her ezanda Allah'ım bildiğin gibi yap diyorum ve kandil gününde kıldığım namaz sonrasındada yine aynı dua.ezanda ve yağmurda edilen dualar kabul olurmuş sende beddua et için soğuyacaksa ama eğer mazlumsan allah yanına koymz zaten
AMİNÜzülsün. Âmin diyin kızlar.
Sadece zaman canim rappim okadr büyükki sadece ona birak herkezin bir sinavdan gecer uzende uzulür hemde yanina kalmaz heleki icinin yandigi birseyse hic kalmazinşallah ve bunuda ben görürüm çok dua ediyorum
aminÜzülsün. Âmin diyin kızlar.
Allah var yalan söylemiycem ilk üzdüğünde üzmek için bende karşı atakta bulundum ama zararlı ben çıktım ama hep üzülen ben oldum ve onu o kadar masum sevdimki gezerken bile başımı önüme eğip öyle geziyordum uzaktık bir kere bile başkasına bakmadım ya da lafını etmedim bekledim hep.sürekli dua ettim hayırsızsada hayırlı eyle Allah ım diyeSen üzmek için hamle yaparsan onla aynı duruma düşmüş olursun. Ne kin, ne kötülük peşinde koş. Şahsım adına kalbimi acıtanların sadece acıttıkları konuda değil, aynı duyguyu hissedecekleri durumları bizzat yaşatmaktansa, duymayı tercih ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?