üzen üzülür mü

pitircikkiz

Dalgalan sende şafaklar gibi ey şanlı hilal !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
511
161
123
Merhaba ablalarım kardeşlerim sizlere bir sorum olacaktı tecrübeliler vardır mutlaka.Üzen üzülür mü? bu konuda örnek yaşamış olanlar varsa anlatabilir mi? üzüldüm ve rahatlamak istiyorum bu konularda.Birde ne tarz bir dua etmem lazım bu konuda.Ben Allah'a havale ediyorum diyorum ama benden bulsun beni üzen istiyorum

Bulur bulur merak etme beddua etme allaha birak enguzelini allah veriyor ben mesela icimde ne iistediysem gordum kotulük dilemem ama pismanlik anlamasi icin vicdan azabi cekmesi yeter

Bulur bulur merak etme beddua etme allaha birak enguzelini allah veriyor ben mesela icimde ne iistediysem gordum kotulük dilemem ama pismanlik anlamasi icin vicdan azabi cekmesi yeter
inşallah ve bunuda ben görürüm çok dua ediyorum

ezanda ve yağmurda edilen dualar kabul olurmuş sende beddua et için soğuyacaksa ama eğer mazlumsan allah yanına koymz zaten

Sen üzmek için hamle yaparsan onla aynı duruma düşmüş olursun. Ne kin, ne kötülük peşinde koş. Şahsım adına kalbimi acıtanların sadece acıttıkları konuda değil, aynı duyguyu hissedecekleri durumları bizzat yaşatmaktansa, duymayı tercih ederim.

ezanda ve yağmurda edilen dualar kabul olurmuş sende beddua et için soğuyacaksa ama eğer mazlumsan allah yanına koymz zaten
yağmuru bilmiyordum ama yağmurdada çok ağladığım oldu.Her ezanda Allah'ım bildiğin gibi yap diyorum ve kandil gününde kıldığım namaz sonrasındada yine aynı dua.

Allah var yalan söylemiycem ilk üzdüğünde üzmek için bende karşı atakta bulundum ama zararlı ben çıktım ama hep üzülen ben oldum ve onu o kadar masum sevdimki gezerken bile başımı önüme eğip öyle geziyordum uzaktık bir kere bile başkasına bakmadım ya da lafını etmedim bekledim hep.sürekli dua ettim hayırsızsada hayırlı eyle Allah ım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…