- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.147
- 298
- Konu Sahibi pitircikkiz
-
Onun gibileri anlamaz zaten uzulsun yeter birseylerden huzur bulmaz gercekten haksizsa üzmüşsebana diyorki birde seneler sonra beni hatırlarsın keşke dersinüzdüğü yetmiyormuş gibi
içimi rahatlattın Allah razı olsun.üzülcek diyorsun yaniHayatimda iki kisi cok yakti canimi. cok dua ettim pismanim diyip onume kapansin ama oyle bi zamanda gelsin ki acaba bi daha denemeli miyim diye dusunmeyim diye. bi tanesi gerceklesti. digerinde hala beklemedeyim.
Daha o kadar net degilim sanirim digeriyle alakali. geri dönse hissiz kalamam.
inşallah canımOnun gibileri anlamaz zaten uzulsun yeter birseylerden huzur bulmaz gercekten haksizsa üzmüşse
olay bu değil bana seni seviyorum diyip evlilik vaad eden kişinin umrunda olmamam benimle oynadı yapmadığını bırakmadı çok üzüldüm çok ağladımYanı sana bi haksızlık ettiyse elbet karşılığını bulur amauzen üzülür diye bir kaide yok bence. Mesela seni sevmiyorsa sen bundan dolayı uzulduysen onun suçu ne ki. Bunun için o da uzulcek diye bise yok bence. Bir de insanlar inşallah üzülür falan demiş tanimadiklari kişi için böyle bir dua etmeyi pek doğru bulamadım ben ya.
haklısınız üzülüyr insan amabu dünyani adaleti eksik .öteki dünya da bulurlar.yoksa vicdanı olan insan gönül incitmenin ayıbını iki cihanda da veremeyecegini bilir.herkes ne kadar iyiyse o kadar iyi yaşasın.üzülmeyin ömür hakikaten ucuz insanlarla uğraşmak icin cok kısa.
inşallah bende bekliyorumBeddua etme bence.. Allah a havale et.. benim çok canımı yakanların hep çok canları yandı. Nasıl içim acıdıysa,Rabbim de o duruma düşürdü ve bunı yüzlerine söyledim,sessiz kaldılar.. canının yanması geçmeyecek elbette ama hatalarını anlayp başkalarına yapmamaları için neden başlarına bunun geldiğini anladılar
bi tanesinin yandi cani hem de beni nasil kaybettigini dusundukce yandi bu da beni cok rahatlatti. daha da cok vurur kafasini duvarlara.içimi rahatlattın Allah razı olsun.üzülcek diyorsun yani
inşallah canım bende bekliyorumbi tanesinin yandi cani hem de beni nasil kaybettigini dusundukce yandi bu da beni cok rahatlatti. daha da cok vurur kafasini duvarlara.
digeriyle iletisimimiz yok uc sene sonunda ilk defa bana ulasmisti belki konusacakti ama ben istemedim durum uygun degildi uc dort kez daha denedi yine engelledim. iletisimimiz yok ama insallah yanmistir cani cayir cayir.
Allah bunun zamanini cok iyi hazirliyor canim. Onun cani yandiginda senin oh demediğin, ya da aciyip geri donmeyi dusunmedigin zamani bekliyor. sen sikma canini. eden ettigini bulur.inşallah canım bende bekliyorum
Amin inşallah çok sağol canımAllah bunun zamanini cok iyi hazirliyor canim. Onun cani yandiginda senin oh demediğin, ya da aciyip geri donmeyi dusunmedigin zamani bekliyor. sen sikma canini. eden ettigini bulur.
Ne diyim Allah dogru insanlari cikarir insallahkarsiniza bundan sonrapitircikkiz .!.:olay bu değil bana seni seviyorum diyip evlilik vaad eden kişinin umrunda olmamam benimle oynadı yapmadığını bırakmadı çok üzüldüm çok ağladım
Merhaba ablalarım kardeşlerim sizlere bir sorum olacaktı tecrübeliler vardır mutlaka.Üzen üzülür mü? bu konuda örnek yaşamış olanlar varsa anlatabilir mi? üzüldüm ve rahatlamak istiyorum bu konularda.Birde ne tarz bir dua etmem lazım bu konuda.Ben Allah'a havale ediyorum diyorum ama benden bulsun beni üzen istiyorum
amin inşallah canımNe diyim Allah dogru insanlari cikarir insallahkarsiniza bundan sonra
tavsiye için teşekkür ederim ama inanın çok canımı yaktıİlahi adalet illaki tecelli eder ama yerini zamanını bilemeyiz.
Belki bu dünyada sıkıntı çekecek o kişi, belki de hesabını diğer tarafta verecek.
Nefsinizle düşünüyorsunuz, bana ettiğini benden çeksin istiyorsunuz. Peki diyelim sizden çekti ettiklerini. Bu sefer siz o'nun şu andaki konumuna geçmiş oldunuz. Bu sefer de o hakkını isteyecek. Bunun altından kalkabilecek misiniz?
Allah'a havale ettim demeniz yeterli. İş bedduaya girerse ucu size de dokunur çünkü.
Üzüntünü samimi bi şekilde Rabbimize aç ve gerisini O'na bırakMerhaba ablalarım kardeşlerim sizlere bir sorum olacaktı tecrübeliler vardır mutlaka.Üzen üzülür mü? bu konuda örnek yaşamış olanlar varsa anlatabilir mi? üzüldüm ve rahatlamak istiyorum bu konularda.Birde ne tarz bir dua etmem lazım bu konuda.Ben Allah'a havale ediyorum diyorum ama benden bulsun beni üzen istiyorum
tavsiye için teşekkür ederim ama inanın çok canımı yaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?