üzen üzülür mü

Beni uzenlerin hepsi musmutlu malesef o yuzden bu konuda pek bisi diyemicem

beddua etme sakın sen Rabbime havale et o en güzelini yapar.yarına bırakır ama yanına bırkmaz buna emin ol içini ferah tut

Canı Yanan Sabretsin, Canı Yakan, Canının Yanacağı Günü Beklesin... [H.z Muhammed (S.a.v)]

Sorunun cevabı :)

Bunu ben de yazmıştım fakat bu hadis değildir. Bu sözü çok sevdiğim için gerçekten hadis mi diye araştırmıştım. Ancak, bunun manası, çok değişik ayet ve hadislerde olduğu için kuvvetli bir ihtimalle, onlardan esinlenerek söylenmiş bir söz olduğunu öğrendim.

öyle bir üzülür kiiii elinde patlar oradan olmasa başka taraftan... sen elini kana bulama allah öyle bir denk getirir ki gözünün önünde konuşacak mecali kalmaz mahçubiyetten ... Raabbiiimm göstersin inşaallaahhhh....

Çok teşekkür ederim gerçekten büyük moral oldu Allah razı olsun

Aminnnnn Allah'ım inşallah gösterirde bende görürüm o güzel günleri 2 senedir etmediğini bırakmadı bana

beddua etme sakın sen Rabbime havale et o en güzelini yapar.yarına bırakır ama yanına bırkmaz buna emin ol içini ferah tut
Çok teşekkür ederim inşallah bende görürüm ilahi adaleti çok dua ediyorum rabbime

kesinlikle eden buluyo er yada geç. öz kuzenim yıllar önce bana iftira atmıştı ve o gün ona hiçbişey demedim sadece Allaha havale ediyorum dedim. sonra olanları yıllar içinde kendim izledim. için rahat olsun :)

Çok teşekkür ederim inşallah bende görürüm ilahi adaleti çok dua ediyorum rabbime

benim de başımdan akıl almicak bi durum geçti, ödetmek istedim aslında imkanım da var bunu yaparım. ama hayatı tecrübe etmiş tüm büyük yakınlarım 'eden bulur' dedi. ihtimal şeklinde söylemiyolar 'kesin' emin şekilde söylüyorlar. eden bulur biz de izleriz inşaAllah..

Amin inşallah bunu sabırsızlıkla bekliyorum hala olayların hatalısı beni gösteriyor vicdanını rahatlatıyor olsa gerek

Amin canım inşallah bende bekliyorum

Amin inşallah bunu sabırsızlıkla bekliyorum hala olayların hatalısı beni gösteriyor vicdanını rahatlatıyor olsa gerek

Bu dünyadaki en güzel şey sen gece yattığın zaman başını koyduğun yastığın, rahat bi vicdandan daha güzel hiçbişey olamaz. sen o vicdana sahip olduğun sürece de güzellikler seni bulur inşaAllah,
bugün tekrar böyle bir konu geçti o sebepten içini ferah tut. kimsenin yaptığı yanına kalmaz.

sen güzel zamanlara yelken açarken Allah senin intikamını başkalarının eliyle sessizce alır.. herkes ne ekerse onu biçer duayı da bırakma..

Çok teşekkür ederim canım duayı asla bırakmıyorum 2.yıla girdik mayısta Rabbim'e dualarım hiç eksilmedi.İnşallah yaptığını bulacak ve bende görücem ve inşallah benim tarafımdan görür diyorum yine de çünkü benim canımı çok yaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…