- 28 Haziran 2011
- 511
- 161
- 123
- Konu Sahibi pitircikkiz
-
temennim üzülmesi yönünde canımbence üzülmez. neden üzülsün zaten taş kalpliymiş ki bile isteye seni üzmüş
inşallahMerhaba ablalarım kardeşlerim sizlere bir sorum olacaktı tecrübeliler vardır mutlaka.Üzen üzülür mü? bu konuda örnek yaşamış olanlar varsa anlatabilir mi? üzüldüm ve rahatlamak istiyorum bu konularda.Birde ne tarz bir dua etmem lazım bu konuda.Ben Allah'a havale ediyorum diyorum ama benden bulsun beni üzen istiyorum
umarım üzülür ve kıymetimi anlarÜzen üzmenin ne demek olduğunu anlayabilse zaten üzmez .Üzülse bile anlayabileceğini zannetmiyorum .
bana diyorki birde seneler sonra beni hatırlarsın keşke dersinSadece zaman canim rappim okadr büyükki sadece ona birak herkezin bir sinavdan gecer uzende uzulür hemde yanina kalmaz heleki icinin yandigi birseyse hic kalmaz
haklı olduğumu söyle düşünüyorum en ufak onu rencide edicek bir şey yapmadım gururunu kırmadım ona maddi manevi zarar vermedim tek suçum çok sevmiş olmamdı ve çok fedakarlık yapmış olmamEğer gerçekten haklıysan, haksız yere seni üzmesinin bedelini ödeyeceğine inanıyorum ben.
Senden bulmasa da ettiğini bulur ve neydi günahım diye düşünürken sana ettiğini hatırlar.
Buna inanmasam hayat çok zor olurdu
bende onu denedim ama daha çok üzüldüm seni sallamayan insanı nasıl üzersinki hem?Uzen uzulur, sahsen ben beni uzeni uzerim kadere birakamam.
bende onu denedim ama daha çok üzüldüm seni sallamayan insanı nasıl üzersinki hem?
bunları zaten yapıyorum ama benım canım yanıyo onun değil ki canımsen de onu sallamayacaksin. mesaj arama bulusma vs olmayacak. kendi hayatina bakacaksin o da senin kendi basina ayakta durdugunu eglendigini yasadigini gorecek.
sen de onu sallamayarak.bende onu denedim ama daha çok üzüldüm seni sallamayan insanı nasıl üzersinki hem?
valla onuda denedim ama tık yok insan hiç mi umursamaz ben onu bu kadar severkensen de onu sallamayarak.
çok güzel söyledin canım teşekkür ederim yorum içinBazen üzülüyor. Üzülmeyeni de görmedim değil. Üzülme ne olacak ki. Önemli olan Allah katında ki yeri bence. Burada Üzülmez diğer tarafta muhakkak ettiğini bulur. Bence sen onun mutsuzluğunu bırak, kendi mutluluğunun için dua et. Böyle feraha kavuşursun. Biliyorum canın acıyor ama unut ve önüne bak.
Kime ne olacağını Allah bilir ama emin ol, üzülse bile bu seni mutlu etmeyecek.Merhaba ablalarım kardeşlerim sizlere bir sorum olacaktı tecrübeliler vardır mutlaka.Üzen üzülür mü? bu konuda örnek yaşamış olanlar varsa anlatabilir mi? üzüldüm ve rahatlamak istiyorum bu konularda.Birde ne tarz bir dua etmem lazım bu konuda.Ben Allah'a havale ediyorum diyorum ama benden bulsun beni üzen istiyorum
çok teşekkür ederim canım inşşallah bende görürümbenim şuana kadar kim canımı yaktıysa haksızlığa uğradıysam o kişi elbet bir gün cezasını çekmiştir. beddua ediyorum yalan yok. şuan bi iki kişi daha var. inşallah onları da görürüm pişman olduklarını. Allaha havale et cnm o her seyi görüyo. bol bol da dua et.
neden mutlu etmeyecek canımKime ne olacağını Allah bilir ama emin ol, üzülse bile bu seni mutlu etmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?