üzen üzülür mü

inşallah

Sadece zaman canim rappim okadr büyükki sadece ona birak herkezin bir sinavdan gecer uzende uzulür hemde yanina kalmaz heleki icinin yandigi birseyse hic kalmaz
bana diyorki birde seneler sonra beni hatırlarsın keşke dersin üzdüğü yetmiyormuş gibi

Eğer gerçekten haklıysan, haksız yere seni üzmesinin bedelini ödeyeceğine inanıyorum ben.
Senden bulmasa da ettiğini bulur ve neydi günahım diye düşünürken sana ettiğini hatırlar.

Buna inanmasam hayat çok zor olurdu

haklı olduğumu söyle düşünüyorum en ufak onu rencide edicek bir şey yapmadım gururunu kırmadım ona maddi manevi zarar vermedim tek suçum çok sevmiş olmamdı ve çok fedakarlık yapmış olmam

Bazen üzülüyor. Üzülmeyeni de görmedim değil. Üzülme ne olacak ki. Önemli olan Allah katında ki yeri bence. Burada Üzülmez diğer tarafta muhakkak ettiğini bulur. Bence sen onun mutsuzluğunu bırak, kendi mutluluğunun için dua et. Böyle feraha kavuşursun. Biliyorum canın acıyor ama unut ve önüne bak.

çok güzel söyledin canım teşekkür ederim yorum için

benim şuana kadar kim canımı yaktıysa haksızlığa uğradıysam o kişi elbet bir gün cezasını çekmiştir. beddua ediyorum yalan yok. şuan bi iki kişi daha var. inşallah onları da görürüm pişman olduklarını. Allaha havale et cnm o her seyi görüyo. bol bol da dua et.

Kime ne olacağını Allah bilir ama emin ol, üzülse bile bu seni mutlu etmeyecek.

çok teşekkür ederim canım inşşallah bende görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…