Aynen lafi dolandırdım ben gelme desem bile olurmu ben gelirim demesini bekledimEşiniz geliyim demiş yok demişsin. Bi yakınınız varsa size eşlik edecek onunla gidin yalnız gitmeyin. Bide karı koca ilişkisinde gönlüne kusmeyeceksin neyse derdin açıkça söyleyeceksin erkekler lafı dolandirinca anlamıyor..
Düşünse nolacak aldgi para belli elimize kalan para belliGelip gitme yol parasini bir zahmet esiniz dusunseydi.
Adam geleyim demis,burda sknti sizde.
Isin icinde anestezi var ama mrdan çıkmam anesteziden uyanmam kac saat surecek kacta cikacagim belli degil . Babasinin mide fesadı gecirmesinden daha onemli benceameliyat olmuyorsunuz, acil bir durumunuz yok. ne istiyorsunuz tam olarak? saat 8 gec degil ki gayet gidip donulebilir.
Tamam iste gelse geri gidemezdi ozaman.Düşünse nolacak aldgi para belli elimize kalan para belli
Evet bayılıyorum bi suredirGeçmiş olsun, hastaliginizdan dolayi mi calismiyorsunuz?
Üzülmeni anlıyorum canım. Ama erkekler bizim gibi değil maalesef. Odunlar çoğunlukla. Kısa süreli anestezilerde çabuk uyanılıyor. Hiç endişe etme. Ben rahim filmine tek gitmiştim. Arabamla gittiğim için çıkınca da biraz bekledim trafikte sorun olmasın diye. Çabucak kendime geldimAynen lafi dolandırdım ben gelme desem bile olurmu ben gelirim demesini bekledim
Anlayışın icin sagol umarim yarin iyi olurumÜzülmeni anlıyorum canım. Ama erkekler bizim gibi değil maalesef. Odunlar çoğunlukla. Kısa süreli anestezilerde çabuk uyanılıyor. Hiç endişe etme. Ben rahim filmine tek gitmiştim. Arabamla gittiğim için çıkınca da biraz bekledim trafikte sorun olmasın diye. Çabucak kendime geldim
Emin ol giderdi ne pahasina olursa olsun dilenir gene giderdiTamam iste gelse geri gidemezdi ozaman.
Hamilelik hormonlarınız tavan yapmış sanirimRegl döneminiz de falan mısınız ? Merak ettim sadece ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?