Üzgün kırgın bir hic gibi hissediyorum

Babam benden 3 saat uzakta. Basina birsey gelse arasalar ben de X tane daha kardesim daha var onlar gitsin denem, giderim. Kaldi ki geliyim demis siz yok demissiniz. Esinizde ben bir kusur goremedim.
Gecmis olsun bu arada. Annenizi ya da varsa kardesinizi cagiramaz misiniz?

Isin icinde anestezi var ama mrdan çıkmam anesteziden uyanmam kac saat surecek kacta cikacagim belli degil . Babasinin mide fesadı gecirmesinden daha onemli bence
Tam saatinde girerseniz mr a tam beyin mr ı anladığım kadarıyla, 15-20 dakika sürer en fazla anestezide ameliyat anestezisi değil büyütmeyin gözünüzde sedasyondur o hastanede bi yarım saat oturup çıkabilirsiniz. Büyütülecek bişey değil ama sebepsiz ve durup dururken bayılıyorsanız sizin hastaneye değil yanlız hiç biryere çıkmamanız gerekiyor. Eğer kayınpederinizim söylediğiniz gibi problemi mide fesatıysa iki üç gün yatmaz hastanede diye düşünüyorum bence abartıyorsunuz kendinize dert arıyorsunuz

Tabikide babasina gitmeli ama bence burdaki sorun,size yeterince deger vermedigini dusunmeniz maddi sıkıntilarda olunca gidisi gozunuze batmis.

Icinde yara olacak. Esiniz sizin aciklamanizi mantikli bulmus ve gelmekten vazgecmis. Gelmesini söyleyin sizin esiniz o cesaret edemediginizi söyleyin. Belki tekrar geri gitmez maddi durumunuz yetersiz ise.

Hayır , geleyim diyen adama gelme diyip nişana gidicem demişsiniz , acaba fazla mı alıngan döneminizdesiniz
Gelme desem de bu adam bilmiyormu baygın olacağımı demiyordu bu kadin ne yapacak hastanede tek basina diye nisana gitmende ne gibi bir mahsur var a

Icinde yara olacak. Esiniz sizin aciklamanizi mantikli bulmus ve gelmekten vazgecmis. Gelmesini söyleyin sizin esiniz o cesaret edemediginizi söyleyin. Belki tekrar geri gitmez maddi durumunuz yetersiz ise.
Emin olun geri gider nasil olsa herturlu maddi zorluga dayanan ben varim ac bile kalacagimo gene birsey istemeyeceğimi bilir

Bu şehirde kimsem yok Allasen ne babasının durumu mu daha onemli benimki mi afam ölmüyor mide fesadi geçiriyor ayrica diyemezmi esimin yaninda olmam gerekiyor biraz babama refakatçi olun diye az yeseymis

Haksızsınız. Gereksiz alınganlık yapıp tribe girmişsiniz . 5 kardeşi olabilir ama o adam eşinizin babası. Olgun düşünmüyor ve olgun davranmıyorsunuz
Esimin babasi fakat ciddi bir saglik sorunu yok cok yemis ve hastanelii olmus ama benim olur olmadık yerde bagilma gibi bor sorunum var bu adam demiyordu baba senin durumun iyi esim yolda hastanede otobuste bayılabilir onunla hastanye gitmem gerek diye

Cok yemekte sekeri tansiyonu cikar sa 3 gunde yatat 5 gunde

Hahaha tovbe tovbee yaa nasil insanlar var. Adama sasirmaktan sizin konuya konsantrasyonumu toparlayamadim
Ay sorma ya kv zararli olan yemekleri yapmiyor kalkip kendi yapip yiyor . Göbek fıtığı var doktor dikis tutmaz amca cok yaglisin diye ertelemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…