Neden bana sinirlendin anlamadim. Esin MR i unutmadigini soylemis. Gelecegini de soylemis. Sen gerek yok demissin. Biz ne yapalim simdi? Akil istiyorsun. Ben nereden biliyim senin o sehirde yalniz oldugunu? Ailenden yardim alamaz misin diye sordum. Bana niye dellendin simdi? Adama mide fesati ben mi gecirttim? Hayret birsey ya.Bu şehirde kimsem yok Allasen ne babasının durumu mu daha onemli benimki mi afam ölmüyor mide fesadi geçiriyor ayrica diyemezmi esimin yaninda olmam gerekiyor biraz babama refakatçi olun diye az yeseymis
Uhuu sakin ol sampiyon sinirlenmedimNeden bana sinirlendin anlamadim. Esin MR i unutmadigini soylemis. Gelecegini de soylemis. Sen gerek yok demissin. Biz ne yapalim simdi? Akil istiyorsun. Ben nereden biliyim senin o sehirde yalniz oldugunu? Ailenden yardim alamaz misin diye sordum. Bana niye dellendin simdi? Adama mide fesati ben mi gecirttim? Hayret birsey ya.
Sukur beni anlayan biri ciktiMillet ne kadar anlayışlı valla helal olsun. Gel dedikten sonra gelen kocanın ne kıymeti var ki böyle bi durumda.
Gelmesini istiyorsan gel de , Gelme diyip bir de mantıklı şeyler söylemiş üstelik arkadaş .. gelme diyip bırakmamış ki açıklama yapmış, adam da mantıklı bulmuş ki ilk okuduğum da bana da mantıklı geldi ... alicengiz oyunlarına girip niye kendinizi strese sokuyorsunuz ... açıkca konuşulmuş olsaydı hiç böyle sorunlar olmazdı benceMillet ne kadar anlayışlı valla helal olsun. Gel dedikten sonra gelen kocanın ne kıymeti var ki böyle bi durumda.
Cok yemis istifar etms sekeri tansiyonu yükselince yatırmışlarMide fesatı için hastaneye yatırılıyor mu ki? Belki ciddi bir durumdur?
Kendimi dolduruyorum seker ve tansiyonu yukselmis cok yeyinceÖnemsız bır durum olsa hastaneye tatırırlar mı? Gecen yaz karnı 20 lt su dolöuş hastamıxı yatırtamadık kan sonuuçları normal dıye. Kendini doldurma.
Aynen lafi dolandırdım ben gelme desem bile olurmu ben gelirim demesini bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?