Üzgün kırgın bir hic gibi hissediyorum

Ben de sizi haklı bulanlardanımGel dedikten sonra 40 kat yabancı bile geliyor yardım etmeye eşin bariz önemsememiş bile yoksa kendisi demeliydi saçmalama geleceğim sen tek naparsın diye.Ha ama şunu da söyleyeyim arkadaşım ben evlilikten şunu anladım el oğlu kavramı çookk doğru bir söylemKendi annen baban ve arkadaşların gibisi yok aranı kesinlikle onlarla iyi tut eş dediğin işte böyle yollar 50 lirayı napıcam ben bu parayla desen bir de seni nankör ilan eder geçer anasının babasının dizinin dibine çayını içer emin ol.Bir tavsiyem de lütfen tedavini bir an önce ol ve çalışmaya başla hayatta maddi yönden kimseye minnet etme şimdiden geçmiş olsun

Cok haklisin 50 tl yetmezse ne yapacağım dedim 25 de sende var 75 yeter dedi yaziklar olsun diyorum

Babasının durumu düzelmiş ve başkaları da bakabilir babaya bence eşin gelmeli yanına böyle saçma şey mi olur otobüste bayılsan ne olacak? Tekrar ara gelmesini söyle
Gecen ay hastanede yattim esim beni hastanede tek basimi birakip hic bir sebep yokken ailesinin yanina gitti . Aslinda bence o ailesini sevmis ben onun aile degilim

Mr dan korkmuyorum anestezi verecek olmaklari beni korkutuyor sanirim sizin gibi basimin çaresine bakmayi öğrenmeliyim

Artik gelse bile istemiyorum yanimda olmasin boşverdim

Gecen ay hastanede yattim esim beni hastanede tek basimi birakip hic bir sebep yokken ailesinin yanina gitti . Aslinda bence o ailesini sevmis ben onun aile degilim

ilk mesajda yazdığınız değil asıl sorun bu mesajdaki bence. neden sinirli olduğunuz bu mesajdan sonra anlaşılıyor. eşiniz yontulmamış o belli. böyle adamlardan incelik beklenmez, ne istiyorsanız direkt söyleyeceksiniz. söyledikten sonra ne anlamı var diyorsanız mal belli, böyle ömür geçmez diyebiliriz anca. geçmiş olsun

olay olup bitmiş ama bende eşimi yanımda isterdim, sedasyon deyip geçmeyelim sonrasında onun da etkileri oluyor ben ruh gibiydim, zar zor kendime geldim ve yanımda hem eşim hem annem vardı mesela o gün arabaya nasıl gittim yola nasıl çıktım hatırlamıyorum ve çok baş ağrısı yaptı.

bende gelme deyip gelmesini beklerdim, ben gel dedikten sonra gelmesinin ne anlamı var? babasının önemli bir sağlık sorunu olur anlarım ama adam yemek yemekten hastanelik olmuş zaten 1-2 gün durmuş gelsin bi zahmet

Adam sanki ölüm döşeğinde, gitmiş iyi olduğunu görmüş, tekrar dönüp gelebilir.Babasi orada yalnız değil ama siz burada yalnizsiniz.

Eşin öküzün önde gideni
Boşver sağlığına bak sen
Yanında gelebilecek biri var mı lütfen yalnız gitme

Ben anestezi alacagim benim kocam tikinan babasinin basini bekleyecek bir de bana pasa gonlum oyle istiyor kir dizini evde otur diyecek heralde 3 ay hastanede yatmasini gerektirecek yaralar acardim vucudunda. 40 gun 40 gece kendine gelemezdi.

Ben 22 gıbı bile cocugumla dısardayım ve burası öyle tekın yer degıl. Deli cesaretı var sende dıolar ama hıc takmıyorum cok şükür basımada bısı gelmedı. Korkma bişi olmaz. Olacagı varsada onune gecemezsın. Tek gıt gel korkuyorsanda annen gelsın madem

Ben anestezi alacagim benim kocam tikinan babasinin basini bekleyecek bir de bana pasa gonlum oyle istiyor kir dizini evde otur diyecek heralde 3 ay hastanede yatmasini gerektirecek yaralar acardim vucudunda. 40 gun 40 gece kendine gelemezdi.

Siz bir bireysiniz. İstediğiniz her şeyi tek başınıza yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…