Annem baska bir sehirde yasiyor. 5 kardesj varHaklısınız, babası iyimiş, görüp geri dönebilirdi sizin de böyle bir durumunuz varken. Ayrıca kaç tane kardeşi daha varmış. Anneniz nerede yaşıyor? O sizle gelse?
Cok haklisin 50 tl yetmezse ne yapacağım dedim 25 de sende var 75 yeter dedi yaziklar olsun diyorumBen de sizi haklı bulanlardanımGel dedikten sonra 40 kat yabancı bile geliyor yardım etmeye eşin bariz önemsememiş bile yoksa kendisi demeliydi saçmalama geleceğim sen tek naparsın diye.Ha ama şunu da söyleyeyim arkadaşım ben evlilikten şunu anladım el oğlu kavramı çookk doğru bir söylem Kendi annen baban ve arkadaşların gibisi yok aranı kesinlikle onlarla iyi tut eş dediğin işte böyle yollar 50 lirayı napıcam ben bu parayla desen bir de seni nankör ilan eder geçer anasının babasının dizinin dibine çayını içer emin ol.Bir tavsiyem de lütfen tedavini bir an önce ol ve çalışmaya başla hayatta maddi yönden kimseye minnet etme şimdiden geçmiş olsun
Gecen ay hastanede yattim esim beni hastanede tek basimi birakip hic bir sebep yokken ailesinin yanina gitti . Aslinda bence o ailesini sevmis ben onun aile degilimBabasının durumu düzelmiş ve başkaları da bakabilir babaya bence eşin gelmeli yanına böyle saçma şey mi olur otobüste bayılsan ne olacak? Tekrar ara gelmesini söyle
Mr dan korkmuyorum anestezi verecek olmaklari beni korkutuyor sanirim sizin gibi basimin çaresine bakmayi öğrenmeliyimYani bence gidip gelebilirsiniz, alti ustu mr degil mi ?
Ben doguma yalniz gitmek zorunda kalmistim
Gurbetteyim bikac arkadas disinda kimsem yok burda, oglumu okula birakmistim, esim gorevdeydi, o gun kontrolum vardi, atladim otobuse hastane yolunda sancilanmaya basladim,37 haftalik hamileydim.
Hastaneye girdim hemen musadeye aldilar.
Esimi aradi doktorum gel dogum basliyor diye, esim gorev yerini terkedemem suan gelmem imkansiz dedi
Benim cok umrumda olmamisti canimla ugrasiyordum ama doktorum cok kizmisti esime, iyi de bi fircalamisti
Oglumu okuldan arkadasim aldi derken dogum oldu,sancilar uzun surdugu icin esim yetismisti gec de olsa..
Artik gelse bile istemiyorum yanimda olmasin boşverdimGecenin bi vakti yalnız dönmenize nasıl izin verir? Bazen saçma şekilde anneci babacı oluyorlar, ciddi birşey yokmuş üstelik. Lafı dolandırmadan düşündüğünüzü söyleyin erkekler bazen dandan yüzlerine vurunca anlıyorlar
Gecen ay hastanede yattim esim beni hastanede tek basimi birakip hic bir sebep yokken ailesinin yanina gitti . Aslinda bence o ailesini sevmis ben onun aile degilim
Merhabalar esim dun aksam bie haber aldi babasini hastaneye kaldirmislar apar topar gitti tabiki hakli gitmeli gitsinde 2 saatlik mesafe kpnin yasadigi sehir esim baska bir sehire gitti yani. Ama benim yarin mr cekilmem gerekiyor panik atagim oldugu ici anestezi verecekler otobusle aksam saat 8de gidecegim uyutulacagim sonra mr cekilip anesteziden uyaninca bi basima dolmusa binip gecenin bir yarisi tek basima eve geleceğim. Babasinin durumu iyiymis agzindan kacirdi cok yemek yemis fenalasmis mide fesadı geçiriyor sanirim esimi aradim yarin dedim kelimemi tamamlayamadim bile yarin benim mr im var diyecektim diyemedim evet yarin dedi yok bisey dedim kapattık telefonu . Sonra mesaj atmis merak etme mr i unutmadim diye sonra aradı napsak ben geliym seni hastaneye goturuyum tekrar babamin yanina döneyim diye bende gerek yok zaten paramiz yok ordan buraya gol parasi vereceksin zaten işede gitmiyorsun maaşını bile yarim alacaksin ekstra bosuna para harcama dedim . Arkadslar inanin ay sonuna dogru ekmek parasını bile yetistiremiyoruz kendime hic birsey alamiyorum aclik sinirinda yasiyoruz resmen . Ben gelmene gerek yok deyince babam hastanede o evde iyi oluncaya kadar gelemem dedi anneme anlattim annem o onun babasi tabi gidecek vs dedi gitsin gitsin ama ben tek basina nasil gecenin bir yarisi eve donecegim benim hic mi hatrim yok baban iyi iste cok yemis hastaneluk olmus senden haric 5 tane daha kardesin var onlar beklesin. Hastanede haksızmıyım bunaldim artik beni hiç düşünmüyor arkadaşımın nisani var pazar günü ona gideyim sen yoksun nasil olsa dedim gitmeyeceksjn dedi bende neden bi sebep göster dedjm canim oyle istiyor dedi bende senin hastanede sinirin bozulmus benimde sinirimi bozmaya aramissin senin caninin istedigine gore davranmak zorunda degilim beni arama dedim . Hastanede lazim olur diye para gönder demistim param yok diye 50 tl göndermiş saka gibi
Calismıyorum bazi saglik problemlerinden dolayi ama düşünüyorum su sorularimi halledeymyorumları okuyamadım da siz çalışıyor musunuz ?
Yalniz gittim suan evdeyim iyiyim sukur korktuğum gibi olmadiEşin öküzün önde gideni
Boşver sağlığına bak sen
Yanında gelebilecek biri var mı lütfen yalnız gitme
Geçmiş olsun :)Yalniz gittim suan evdeyim iyiyim sukur korktuğum gibi olmadi
Sagol :)Geçmiş olsun :)
Ben anestezi alacagim benim kocam tikinan babasinin basini bekleyecek bir de bana pasa gonlum oyle istiyor kir dizini evde otur diyecek heralde 3 ay hastanede yatmasini gerektirecek yaralar acardim vucudunda. 40 gun 40 gece kendine gelemezdi.
İyi olmana sevindim. Merak ediyordum. Eşin sordu mu ne yaptın diye?Yalniz gittim suan evdeyim iyiyim sukur korktuğum gibi olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?