Üzgünüm çünkü :(

Zamanee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2020
83
8
3
Dun bebegin cinsiyetini öğrendik sabah da ruya gordum bebegin adini . Esime anlattım rüyamı saygi göstermedi karsi cikti.en basta bebegi istemediğini söyleyen adam simdi de ben koycam isim diyor yahu bisey demedim ki ben bu ismi gördüm rüyamda zaten senin soyisiminj tasyacak dedim . Adim gibi eminim sirf ailesi isim koysun diye yaptı bunu. Napcam cok uzgunum ilk bebeğim bu siizn beebege kim isim koydu yeridme olsaniz ne yaparsınız?

diretmeyin bence isim konusu acıldı mı ben emın değilim içime sinmiyor bilemiyorum falan deyin

Ya aslinda isteyerek oldu bebek ama bazdn kavga edince bebegi fakan istmyom demişti

İsmini ben koyacağım mı diyor? Eee verin 9 ay karnında o taşısın o zaman. Bu kocalarınıza bu kadar hödük olma cesaretini kim veriyor, bir düşünmek lazım. Bana saygı göstermeyen adama ben hiç göstermem. Siz de ben koyacağım diye ısrar edin bakalım ne oluyor?

Kızlarımın isimleri için ben liste yapmıştım, sonra eşimle onlar üstünden ortak bir karara vardık. Öyle aile büyüklerini işe karıştırmak ne alaka? Çok istiyorlarsa yeniden bir tane doğurup, ona isim koyabilirler.

İyi çok biliosan al 9 ay taşı deseydiniz. Tamam kendi fikrini de söylemek isteyebilir ama bu üslup nedir yahu Allahın öküzü. Sanki yarın gidip kimlik çıkaracaksınız.

Yani istemediğim bi isim olmasına izin vermezdim çocuk ikimizin sonuçta . Ben hamile kaldığımda kız olursa ben erkek olursa eşim koyacak dedik erkek oldu ama koyulan isme ben de onay verdim istemesem koymazdı eşim

biz ortak kararlaştırdık. hatta ben 3-4 isim önerdim eşim içinden birini seçti. o seçtiği zaten benim de en çok hoşuma gidendi. sıkıntı olmadı.
zaten bu tip şeylerde de ortak karar verilir bence. bazen erkekler karışmak istemezse anne koyar ismi. ama şöyle bir durum da var. anne doğum yapınca nufus çıkarma işi babada olur. o ara kafasına göre takılır mı bilemem. yani öyle kötü süprizler yapan bir eşin varsa geçmiş olsun

Iste kim
vaa
valla bebek 4 aylik daha eger doguma kadar islerse beynine bu isim umarim degsmez nüfusa gidince :) ama ne bileyim ya canm skkn aglamak istyorum

Zitlastigimda i da zitlasan bir tip huyuna gtmek lazim

Bir isim ben bir isim eşim koydu.
Eşim kendi dilinde ben kendi dilimdr isimler koyduk.
Sonuç olarak herkes mutlu.

Tamam oyle yapayim, ailesini falan görünce de deyim mi isim gordum ruyamda

Niye rüya diyorsun ki? Kendi bebegine isim koymak için bir bahane, bir kilif mi gerekli?

Ailesine hiçbirsey deme. Onlar zaten söz sahibi degil. Sadece esin ile konusabilirsin bu konuyu. Bir isim koymak istedigini ve ikinizinden begenmesi önemli oldugunu felan.

Ki ne kadar söker bu adami bilmiyorum. Ikinizde ergen gibi geldiniz bana. Hemen ilk tartismada "ben çoçugu istemiyordum" demeler felan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…