Ya aslinda isteyerek oldu bebek ama bazdn kavga edince bebegi fakan istmyom demiştiIsmi koymak istemesine değil de
Bebek istemiyor olmasına şaşırdım.
Istemeden mi hamile kaldınız.
Zira konunuzun alt metninde eşiniz gibi bi adamdan çocuk sahibi olmak isteyebilecek kadar şaşırmış cok az kadin taniyorum.
Tamam oyle yapayim, ailesini falan görünce de deyim mi isim gordum ruyamdadiretmeyin bence isim konusu acıldı mı ben emın değilim içime sinmiyor bilemiyorum falan deyin
İsmini ben koyacağım mı diyor? Eee verin 9 ay karnında o taşısın o zaman. Bu kocalarınıza bu kadar hödük olma cesaretini kim veriyor, bir düşünmek lazım. Bana saygı göstermeyen adama ben hiç göstermem. Siz de ben koyacağım diye ısrar edin bakalım ne oluyor?
Kızlarımın isimleri için ben liste yapmıştım, sonra eşimle onlar üstünden ortak bir karara vardık. Öyle aile büyüklerini işe karıştırmak ne alaka? Çok istiyorlarsa yeniden bir tane doğurup, ona isim koyabilirler.
vaaİsmini ben koyacağım mı diyor? Eee verin 9 ay karnında o taşısın o zaman. Bu kocalarınıza bu kadar hödük olma cesaretini kim veriyor, bir düşünmek lazım. Bana saygı göstermeyen adama ben hiç göstermem. Siz de ben koyacağım diye ısrar edin bakalım ne oluyor?
Kızlarımın isimleri için ben liste yapmıştım, sonra eşimle onlar üstünden ortak bir karara vardık. Öyle aile büyüklerini işe karıştırmak ne alaka? Çok istiyorlarsa yeniden bir tane doğurup, ona isim koyabilirler.
valla bebek 4 aylik daha eger doguma kadar islerse beynine bu isim umarim degsmez nüfusa gidince :) ama ne bileyim ya canm skkn aglamak istyorumbiz ortak kararlaştırdık. hatta ben 3-4 isim önerdim eşim içinden birini seçti. o seçtiği zaten benim de en çok hoşuma gidendi. sıkıntı olmadı.
zaten bu tip şeylerde de ortak karar verilir bence. bazen erkekler karışmak istemezse anne koyar ismi. ama şöyle bir durum da var. anne doğum yapınca nufus çıkarma işi babada olur. o ara kafasına göre takılır mı bilemem. yani öyle kötü süprizler yapan bir eşin varsa geçmiş olsun
Zitlastigimda i da zitlasan bir tip huyuna gtmek lazimİsmini ben koyacağım mı diyor? Eee verin 9 ay karnında o taşısın o zaman. Bu kocalarınıza bu kadar hödük olma cesaretini kim veriyor, bir düşünmek lazım. Bana saygı göstermeyen adama ben hiç göstermem. Siz de ben koyacağım diye ısrar edin bakalım ne oluyor?
Ben rüyamda iki isim gördümBir isim ben bir isim eşim koydu.
Eşim kendi dilinde ben kendi dilimdr isimler koyduk.
Sonuç olarak herkes mutlu.
Takılmayın rüyalara ya.. Rüya alt üstü.Ben rüyamda iki isim gördüm
Ama bu isimler yuregime işlediTakılmayın rüyalara ya.. Rüya alt üstü.
O zaman bizim oğlan çift cinsiyetdi doğardı..
Sürekli iki cinseöl organı var görürdüm
hormondur o ağlama sebebi =)Iste kim
vaa
valla bebek 4 aylik daha eger doguma kadar islerse beynine bu isim umarim degsmez nüfusa gidince :) ama ne bileyim ya canm skkn aglamak istyorum
Ama bu isimler yuregime işledi
Tamam oyle yapayim, ailesini falan görünce de deyim mi isim gordum ruyamda
Iste kendisi iisim bulmadi ki, o ailesk ne derse o ismi koymak isteyen biriHamilelilik siz de duygusallık yapmış belli.
Unutursunuz daha doğuma varmış zaten.
Bir isim siz bir isim eşiniz koysun bitsin olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?