Yok ya bahane degil :) sadece bu gordugum isimleri sevdigim isimler ayni zamanda . Ama ergenlik bende degil esimde , bence o zeka olarak 13 yasinda ana kzuusu :)Niye rüya diyorsun ki? Kendi bebegine isim koymak için bir bahane, bir kilif mi gerekli?
Ailesine hiçbirsey deme. Onlar zaten söz sahibi degil. Sadece esin ile konusabilirsin bu konuyu. Bir isim koymak istedigini ve ikinizinden begenmesi önemli oldugunu felan.
Ki ne kadar söker bu adami bilmiyorum. Ikinizde ergen gibi geldiniz bana. Hemen ilk tartismada "ben çoçugu istemiyordum" demeler felan.
Ama ailesi iki isim sevmyomus , haliyle bu da onalra heo uyduğu için yine karsi cikarHamilelilik siz de duygusallık yapmış belli.
Unutursunuz daha doğuma varmış zaten.
Bir isim siz bir isim eşiniz koysun bitsin olay
Yok ya bahane degil :) sadece bu gordugum isimleri sevdigim isimler ayni zamanda . Ama ergenlik bende degil esimde , bence o zeka olarak 13 yasinda ana kzuusu :)
Ya siz evli msnz, yasinjz kac , cunmuNiye rüya diyorsun ki? Kendi bebegine isim koymak için bir bahane, bir kilif mi gerekli?
Ailesine hiçbirsey deme. Onlar zaten söz sahibi degil. Sadece esin ile konusabilirsin bu konuyu. Bir isim koymak istedigini ve ikinizinden begenmesi önemli oldugunu felan.
Ki ne kadar söker bu adami bilmiyorum. Ikinizde ergen gibi geldiniz bana. Hemen ilk tartismada "ben çoçugu istemiyordum" demeler felan.
Size ozel mesaj yoladimZeka olarak 13 yasinda ana kuzusu ise, niye onun ile çoçuk yapiyorsun? Bir adamin ilk tartismada bile "ben bu çocugu istemiyorum" demesine smiley koyuyorsan ne diyecegime bilemedim.
AynenNasıl yani? Hamile olduğunuzu öğrendikten sonra mı istemedi bebeği?
Küçük beyincik, senin istediğin bebeği doğurursak adını da sen koyarsın o zaman diyin.
Harika bir cevap keske boyle bu cevao hemen aklima gelseydi de ona soyeleseydim :) cok hosuma gtti bu cevap
ay abartmasanız mı acaba ya?Zeka olarak 13 yasinda ana kuzusu ise, niye onun ile çoçuk yapiyorsun? Bir adamin ilk tartismada bile "ben bu çocugu istemiyorum" demesine smiley koyuyorsan ne diyecegime bilemedim.
Sizinde mi esiniz kavga edince keske evlenmeseydim seninle pismanim diyoay abartmasanız mı acaba ya?
hepimiz sinirlenince eşlerimize böyle şeyler söyluyoruz. hemen neden cocuk yaptıncı tayfa anında geliyor her yoruma.
e heralde diyor demeyen yokki sinir anında agızdan cıkıyo.Sizinde mi esiniz kavga edince keske evlenmeseydim seninle pismanim diyo
e heralde diyor demeyen yokki sinir anında agızdan cıkıyo.
ama illet oluyorum boyle hemen gelip buraya ozaman cocuk yapmasaydın yazıcı tayfaya.
onlara sorucaktık kimle cocuk yapçagımızı
Bebeği istemedi, en ufak şeyde bebeği de seni de istemiyorum dedi, sonra lutfedip isteyince de Ailesi İçin "ismi ben koyacağım" buyruğu verdi padişahımız. E tabi nasılsa artık çocuk geliyor, biryere gidemezsin rahatlığında. Üzgünüm ama sanıyorum ki hödüklüklerine gün geçtikçe level atlattıracak.Ya aslinda isteyerek oldu bebek ama bazdn kavga edince bebegi fakan istmyom demişti
Böyle bir adamla cocuk yapmak akıllı ısı mı sizce?
Konu sahıbı karar versin ozaman, cekıl yorumumun altından celısme kendinle.Ona biz değil konu sahibi karar verir. Kaldı ki konu sahibi zaten hamile.
Hamile bi bayana bu şekilde yorum yapıp onu demoralize etmek hiç hoş değil.
Ailesine ne ya ..ne demek ailesi iki isim sevmiyormuş .Ama ailesi iki isim sevmyomus , haliyle bu da onalra heo uyduğu için yine karsi cikar
ya sabrK
Konu sahıbı karar versin ozaman, cekıl yorumumun altından celısme kendinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?