Üzgünüm çünkü :(

Yok ya bahane degil :) sadece bu gordugum isimleri sevdigim isimler ayni zamanda . Ama ergenlik bende degil esimde , bence o zeka olarak 13 yasinda ana kzuusu :)

Hamilelilik siz de duygusallık yapmış belli.
Unutursunuz daha doğuma varmış zaten.
Bir isim siz bir isim eşiniz koysun bitsin olay
Ama ailesi iki isim sevmyomus , haliyle bu da onalra heo uyduğu için yine karsi cikar

Yok ya bahane degil :) sadece bu gordugum isimleri sevdigim isimler ayni zamanda . Ama ergenlik bende degil esimde , bence o zeka olarak 13 yasinda ana kzuusu :)

Zeka olarak 13 yasinda ana kuzusu ise, niye onun ile çoçuk yapiyorsun? Bir adamin ilk tartismada bile "ben bu çocugu istemiyorum" demesine smiley koyuyorsan ne diyecegime bilemedim.

Ya siz evli msnz, yasinjz kac , cunmu
Zeka olarak 13 yasinda ana kuzusu ise, niye onun ile çoçuk yapiyorsun? Bir adamin ilk tartismada bile "ben bu çocugu istemiyorum" demesine smiley koyuyorsan ne diyecegime bilemedim.
Size ozel mesaj yoladim

ay abartmasanız mı acaba ya?
hepimiz sinirlenince eşlerimize böyle şeyler söyluyoruz. hemen neden cocuk yaptıncı tayfa anında geliyor her yoruma.

ay abartmasanız mı acaba ya?
hepimiz sinirlenince eşlerimize böyle şeyler söyluyoruz. hemen neden cocuk yaptıncı tayfa anında geliyor her yoruma.
Sizinde mi esiniz kavga edince keske evlenmeseydim seninle pismanim diyo

Sizinde mi esiniz kavga edince keske evlenmeseydim seninle pismanim diyo
e heralde diyor demeyen yokki sinir anında agızdan cıkıyo.
ama illet oluyorum boyle hemen gelip buraya ozaman cocuk yapmasaydın yazıcı tayfaya.
onlara sorucaktık kimle cocuk yapçagımızı

e heralde diyor demeyen yokki sinir anında agızdan cıkıyo.
ama illet oluyorum boyle hemen gelip buraya ozaman cocuk yapmasaydın yazıcı tayfaya.
onlara sorucaktık kimle cocuk yapçagımızı

Herkesin evliligi inisi çikislari var. Bende 2 defa bosanma asamasina geldim.

Ancak esim hiçbir zaman en basit tartismada "keske evlenmeseydim" yada "keske çoçugum olmasaydi" demedi. Bunlar çok agir laflar. Evet konu sahibini teselli etmek istemeni anliyorum, fakat yalan ile teselli olmaz.

Konu sahibi o halde kirginligin bosuna oldugunu sanar. Ki gayet hakli o laflar karsisinda kirilmaya.

Ya aslinda isteyerek oldu bebek ama bazdn kavga edince bebegi fakan istmyom demişti
Bebeği istemedi, en ufak şeyde bebeği de seni de istemiyorum dedi, sonra lutfedip isteyince de Ailesi İçin "ismi ben koyacağım" buyruğu verdi padişahımız. E tabi nasılsa artık çocuk geliyor, biryere gidemezsin rahatlığında. Üzgünüm ama sanıyorum ki hödüklüklerine gün geçtikçe level atlattıracak.
Onunla olan çocuk bağımı koparıp boşanır mıydım acaba diye düşündüm :/

K
Ona biz değil konu sahibi karar verir. Kaldı ki konu sahibi zaten hamile.
Hamile bi bayana bu şekilde yorum yapıp onu demoralize etmek hiç hoş değil.
Konu sahıbı karar versin ozaman, cekıl yorumumun altından celısme kendinle.

Zaten şu ülkede akıl testi olsa ve sadece akıl sağlığı yerinde olan ve olgun olan insanlar çocuk sahibi olabilse ülkenin nüfus sayısı yarı yarıya düşer
Daha kendiyle eşiyle anlaşamayan bide kendini çoğaltıyor nasıl cesaretler

bebeği istemeyen sensin doğuranda ben isimde ne hakkın var buna göre de ailesinin icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…