Üzgünüm çünkü :(

Seninle anladigin dilden konusmamis sabir cekmis asilce ve susmus.ama sen israrla insani gerginliğe ityirsun. Yani cok mu bos vaktin var anlamyorum
Evet suan bos vaktim var. Gayet sakin yazıyorum bir tane cumlem kırıcı degıl, sadece sizin ıstedıgınız cumleler degıl. Oyuzden kendı kendinize gerılıyorsunuz
Bence gerılmeyın.

İnsanlar sizin böyle ezilmenize üzüldüğü için yazdılar. Ama maşallah kocanıza yapamadığınız atar gideri gelip burda insanlara yapıyosunuz. Sıkıyorsa kocanıza kullanın bu dili. Daha kendi çocuğunuza isim verme hakkınız yok dahası kocanıza tepki verecek cesaretiniz yok ama burada esip gürlüyorsunuz. Ben çevremde hiç görmedim karısına söz hakkı vermeyip benim dediğim isim olacak diyen adam. Şok oluyorum. Kusura bakma da ben doğuruyorum hayırdır sen kime isim verme hakkı vermiyorsun diyemiyorsunuz. benneyanginlargordum uğraşmayın gerçekten anlatamazsınız. Mesela bendr uğraşmayacağım gözardı yapıp geçeceğim. Konu sahibi sizi kırmak niyetinde değilim ama siz insanlara çok tepki veriyorsunuz o nedenle zahmet edip bana cevap yazmayın çünkü sizi gözardı ediyorum. Yani yazdıklarınızı göremeyeceğim.

Sanane evinin çiçeği otur evinde ne salca oluyorsun sananeeee .

9 Ay karnımda taşıdığım çocuğun ismini koyma hakkım tabiki de var. Ben koydum ismini babası da koya bilir ama başkasına düşmez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…