İnsanları haksız yere suçlamaya kendinizi çok yüce gönüllü bir insan gibi göstermeye ne meraklısınız :) Anlatmaya çalıştığımı anlamamaya ısrar edip beni linç etmeye çalışmanızdan kadın haklarına ne kadar saygılı olduğunuzu ben gayet iyi anlıyorum :) kendimi kimseye anlatmak ispatlamak zorunda değilim ne düşündüğünüz umrumda bile değil tek bildiğim ben klavye delikanlısı değilim 5 yaşından beri tekvandoyla uğraşıyorum mesleğim elimde ben kendimide dayak yiyen her kadınıda koruyabilirim ki korudum mühim olan kadın korunmak istesin görev dediği şeylerden biride dayak yiyip aldatılıp kocamdır diye sesini çıkartmamak kusura bakmayında korunmak istemeyen kurtulmak istemeyen kadınlara kimse birşey yapamıyor bu ülkede öyle burdan konuşmakla olmuyor bazı şeyler ikidebirde bu durumları yaşamazsınız yazmanız da komik çünkü yaşamam bana vuracak adam daha anasının karnından doğmadı o kadar net ve kesin yazıyorum buraya bunu :)Yasadiginiz toplumun acilarina sagir olmamak acilari meze yapmamak ve bunun yapilmasina tahammul edememek benim tepkim. Kadin gorevi erkek gorevi vs onlar da kisir tartismalar. Ancak toplumsal bir yara üzerinde bu kadar pervasizca yorum yapabilmek bana cok tuhaf geldi. Okuyup gecemedim. Umarim bu durumlari yasamak zorunda kalmazsiniz
Hayır benim tepkim bunu görev olarak kabul eden sesini çıkartmayan kadınlar belki anlatamadım görev kelimesini duyunca bana geldiler ne görevmiş arkadaş koca dedikleri yapıyormu o görevleri burda neler okuyoruz biz görev yapalım ama adamlar fink atsınlar hala kadın görevi erkek görevi diye ayıranlar var burda bide bana inşallah evlenemezsin yazmış görsün baksın nasıl evleniyorum adam kahvemi bile yapıp ayağıma getiriyor ben görev yapmıyorum istiyorsa eşim görev yapabilirDayak, aldatılma, aşağılanma durumlarını yaşamak kadınlık görevleri denilen şeyleri yapanların başına gelirmiş gibi mesnetsiz bir anlam çıkmış yazınızdan. Belki istemeden olmuştur ama öyle anlaşılıyor.
Adimi sanimi isimi gucumu bilmeyen insanlara karsi kendimi duyarli gosterme cabasinda oldugumu dusunmeniz taeokvando nun sebep oldugu darbelerden kaynakli komplikasyonlar sanirim. Ayrica aldatilmak siddet benzeri durumlar her insanin basina gelebilir. Bu kadinla degil karsidaki adamin karakteriyle ilgili. Taekvandonun getirdigi baklavalar degil fitnesle olusturulan nice kugu gibi vucutlar bile cazibesini yitirebiliyor zamanla. Esim beni evlilige ikna etmek icin bayagi ugrasti. Ama ben bu adama bana yamuk yapamaz diyemiyorum. Zira insanin oldugu yerde her sey olabilir. Neyse klavyemi ve delikanliligimi alip gidiyorum. Uzak dogu sporlarindan korkarimİnsanları haksız yere suçlamaya kendinizi çok yüce gönüllü bir insan gibi göstermeye ne meraklısınız :) Anlatmaya çalıştığımı anlamamaya ısrar edip beni linç etmeye çalışmanızdan kadın haklarına ne kadar saygılı olduğunuzu ben gayet iyi anlıyorum :) kendimi kimseye anlatmak ispatlamak zorunda değilim ne düşündüğünüz umrumda bile değil tek bildiğim ben klavye delikanlısı değilim 5 yaşından beri tekvandoyla uğraşıyorum mesleğim elimde ben kendimide dayak yiyen her kadınıda koruyabilirim ki korudum mühim olan kadın korunmak istesin görev dediği şeylerden biride dayak yiyip aldatılıp kocamdır diye sesini çıkartmamak kusura bakmayında korunmak istemeyen kurtulmak istemeyen kadınlara kimse birşey yapamıyor bu ülkede öyle burdan konuşmakla olmuyor bazı şeyler ikidebirde bu durumları yaşamazsınız yazmanız da komik çünkü yaşamam bana vuracak adam daha anasının karnından doğmadı o kadar net ve kesin yazıyorum buraya bunu :)
Ben kolay kolay darbe almam almadım da :) bu işte baya iyiyim hocalık yapacak kadar yani ayrıca işletme okuyup bankacı olduğuma göre darbe almasam kimbilir ne kadar ilerlerdim kariyerim de :) neyse bu sene açıktan iktisat okuyorum arayı kapatırım inşallah tabi ki aldatılabilirim ama noktayı koyar boşarım ben ikinci bir şans vermem dayak yemem ama hadi örnek olsun diyelim yedim affetmem burda okumuşsunuzdur affediyorlar ve bunu görev olarak görüyorlar dayak yiyip aldatılıp her türlü çileyi çekmek bizim görevimiz bana ne yazdığını iyi okudunuzmu arkadaşın inşallah evlenmez siizn gibiler :) tabi her görevi kabul etmezsem evlenmeye hakkım yok ben erkekleri bu kadar yücelten kadınlara sinir oluyorum elimde değil hayat kocadan ibaret değil bana göre kim istiyorsa görevlerini yapsın ben yapmıyorum üstelik evleniyorum da nolcak bakalım adam 52 yaşında istiyorsa aldatsın yaniAdimi sanimi isimi gucumu bilmeyen insanlara karsi kendimi duyarli gosterme cabasinda oldugumu dusunmeniz taeokvando nun sebep oldugu darbelerden kaynakli komplikasyonlar sanirim. Ayrica aldatilmak siddet benzeri durumlar her insanin basina gelebilir. Bu kadinla degil karsidaki adamin karakteriyle ilgili. Taekvandonun getirdigi baklavalar degil fitnesle olusturulan nice kugu gibi vucutlar bile cazibesini yitirebiliyor zamanla. Esim beni evlilige ikna etmek icin 7 yil ugrasti. Ama ben bu adama bana yamuk yapamaz diyemiyorum. Zira insanin oldugu yerde her sey olabilir. Neyse klavyemi ve delikanliligimi alip gidiyorum. Uzak dogu sporlarindan korkarim
Iyi bakalim hayirlisi olsun. Evlendim ama uzgunumBen kolay kolay darbe almam almadım da :) bu işte baya iyiyim hocalık yapacak kadar yani ayrıca işletme okuyup bankacı olduğuma göre darbe almasam kimbilir ne kadar ilerlerdim kariyerim de :) neyse bu sene açıktan iktisat okuyorum arayı kapatırım inşallah tabi ki aldatılabilirim ama noktayı koyar boşarım ben ikinci bir şans vermem dayak yemem ama hadi örnek olsun diyelim yedim affetmem burda okumuşsunuzdur affediyorlar ve bunu görev olarak görüyorlar dayak yiyip aldatılıp her türlü çileyi çekmek bizim görevimiz bana ne yazdığını iyi okudunuzmu arkadaşın inşallah evlenmez siizn gibiler :) tabi her görevi kabul etmezsem evlenmeye hakkım yok ben erkekleri bu kadar yücelten kadınlara sinir oluyorum elimde değil hayat kocadan ibaret değil bana göre kim istiyorsa görevlerini yapsın ben yapmıyorum üstelik evleniyorum da nolcak bakalım adam 52 yaşında istiyorsa aldatsın yaniben 30 yaşındayım keyfi bilir
Biliyorum bunu herkes söylüyor bu aralar bana zaten 3 yıldır birlikteyiz 52 yaşında ama fiziksel yaşı 35 çok iyi bakıyor kendine ve hayatımda güvendiğim tek insan yanında huzur buluyorum tek istediğimde huzur zaten :)Iyi bakalim hayirlisi olsun. Evlendim ama uzgunumbu arada konumuzla ilgisi yok ama 30 yasinda 52 yasinda insanla umarim mutlu olursun. Bunu iyi dusun bence. 30 yas bir kadinin zirve yaslarinin basiyken 50 li yaslarin erkegin gerileme yaslaridir. Bunun cinselligi var gezmesi tozmasi var. Iyice olc bic bence. Hakkinda hayirlisi olsun
Biliyorum bunu herkes söylüyor bu aralar bana zaten 3 yıldır birlikteyiz 52 yaşında ama fiziksel yaşı 35 çok iyi bakıyor kendine ve hayatımda güvendiğim tek insan yanında huzur buluyorum tek istediğimde huzur zaten :)
Teşekkür ederim inşallah :)Hakkinda hayirlisi olsun o halde. Insallah mutlu olursun
evet bende buna üzülüyorumEvet icten gelmesi gerekiyor bu tarz şeylerin ama anne baba olarak buna uzulmeliyiz bence. Çünkü yavas yavas degerlerimiz silinip gidiyor. Yeni nesil hele ki sadece kendi için yaşıyor, kendi kafasına göre her davranışı.
Şimdi iyi güzel büyüklere laf soyletmeyelim ama ilerde kendi hayatına atilinca belki ana babaya bayram ziyaretine gitmek bile çok gelecek onlara
Aynen öyle. Aminevet bende buna üzülüyorum
şimdiden böyle yapıyorsa ilerde ne arar sorar ne bayramlarda gelir diye
Rabbim evlatlarımızı hayırlı sağlıklı eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?