Üzgünüm

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.194
498
Selam kızlar
Bugün bizim kız anneannesine gitmiş
Anneannenin misafiri varmış
Yaş grubu 40 60 arası hatunlar
Kızım herkese hoş geldin demiş
El öpmemiş yüz öpmemiş
Gitmiş yan odaya yanlarında oturmamış servis yapmamış
Anne diyor
Bir kadın kızım için anneme sizin kız el öpmeyi bilmez mi biraz eğilsin büyüklenmesin
Diğeri şimdiki gençlik böyle hiç değer yok
Bir diğeri biz böylemiydik
Diyormuş
Annem kızıma kızım çayları tazele demiş
Kızımda anneanne ben çıkıyorum deyip çıkmış
Duyacakları şekilde ben değerlerinize zarar veriyorum demiş
Kızım için üzüldüm
Biraz rahatlamak için anneannesine gitmişti ama ağlayarak döndü
Bizim kokonalar ne yaptılar mutlular mi bilmiyorum ama anneme de kıyamadım konuyu açmadım üzgünüm sadece
Öylesine canım sıkıldı sizinle paylaşmak istedim

Güncel
Kızlar hizmet konusunu çoğunuz anlamamış yada anlamak istememiş
Kızım 7 günün 6 günü dersanede 10 saat ders çalışıyor
Dün tatildi oda anneannesine gitti
Anneannesinin misafiri olduğunu söyledim
Oda olsun ben anneanneme yardım eder birazda değişiklik olur benim için dedi
Annemin salonunda masa masanın üzerinde ikramlar olur
Semaverde masanın üzerindedir kızım ikramlara kadar anneannesine yardım etmiş
Çaylarınıda iki adım kalkıp kendileri tazaleyebilir
Ki annemde normalde bu durumda bir talebi olmazdı
Tahmin ediyorumki arkadaşları torununu yerince
Onlara torununun düşündükleri gibi olmadığını kanıtlamak için tazele çayları demiştir

Son düzenleme:
Kiziniz ile gurur duy. Herkese hosgeldin demis zaten, mecbur degil millet ile tokalasmaya. Hele çay servisine hiç mecbur degil. Pipisi olan mecbur degilse, vajinasi olanda mecbur degildir!

Kizina bu durumu anlat. Bizim toplum erkek egemen toplumu diye fakat çok çalisirsa, kafasini dik tutarsa çok güzel yerlere gelebilcegini anlat.

İyiki bu ailede dogmusum bizde el opme yoktur kimsenin elini opmem kimsede beklemez bekleyen olursada opmem zaten elini cevirip tokalasirim. Bana gore bizim kulturun en sacma adeti bu el opme. Yanliz sizin kiz biraz alingan sanirim boyle dediler diye aglayip evi terk etmesi biraz fazla bana göre. Kadinlarin beklentiside yanlis tabiki soylemeye gerek yok

Hoşgeldin demiş daha ne yapacaktı ki ?Yanlarında oturup kadınsal muhabbetlerimi dinleseydi .Bence hatalı davranisi yok olması gereken olmuş .

tümmmmm misafirlere cani gönülden katılıyorum, ayrıca sizide tebrik ederim, güzel eğitiyorsunuz kızınızı...
annelerimiz eskiden bize öğretirdi, el öpülmesi gerektiğini, büyüklere saygılı konuşulması gerektiğini, gittiğimiz evde
ev sahibine yardım etmeyi vs. vs..çok yanlış düşündüğünüzü ilerde fark edeceksiniz...örf ve adetlerimizden neden bu kadar kaçınıyoruz bilmiyorum...

Kim oluyormuşlar da önlerinde eğilip bir de alnını koyacak ellerine.
Ben de hiç öpmem el. Çok sevdiğim, kıymetli bikaç büyüğüm dışında öpmem, onda da eğilip de alnıma falan koymam. Yaşlanınca da kimseye el öptürmeyi düşünmüyorum. Hem asıl büyüklenenler elim öpülsün, önümde eğilinsin diye can atanlardır.

kiziniz hakli kimsenin elini opmek hizmet etmek zorunda degil, oglunuz olsa onada aynı davranırlarmiydi erkek seviciler
Toplumun hangi kesiminde kadın/erkek eşitliğinden söz edinilebilir ki
Saygılı olsun gerekirse hizmette etsin bunlar gençler sonuçta
Ama bu muameleye karşılık vermesi iyi olmuş
Annemin torununa daha çok sahip çıkmasını isterdim
Bilir ne kadar saygılı bir çocuk olduğunu anneannesi
Ama işte

Nezaket icabı yanlarına girip bir hoşgeldin deseydi keşke.
Yada kapıda ayakkabıları görüp, kalabalıktan rahatsız oluyorsa hiç girmeseydi
Kızım anneannesindeydi zaten
Misafirlere ikramda anneannesine yardım etmiş
Sonra kapıdan hoşgeldin demiş çekilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…