- Konu Sahibi Umutlu1234
-
Can'ım hastanenin karşı tarafında bi eczane var. Yolun karşısı. Adını hatırlayamadım. Ordan almıştık. Bize de 300 lük vermişti 6 kutu.
Pko olduğundan bayağı düşük dozla başlamış.
Yumurtaları kontrollü geliştirmek için. Bana 50 ile başladı 75 e çıkardı.
Adeti bekliyorum ben de şimdi. Yine aynı yollar gözümde büyüyor. İki günde bir git gel
Raporlu alınca da mı fiyat değişiyor? Hiç indirim konuşmadık benim de 350 gibi bişey tutmuştu.Kızlar ben bir eczaneden almıstım fiyatı uygundu isteyenlere özelden isim verebilirim.ayrıca her buldugunuz yerden almayın fiyat indirimi isteyin her ezcane farklı bir fiyat veriyor hemşireler beni uyarmıstı maddi olarak pek parlak degilim onyuzden sizde dikkat edin
Hastaneye gitmek ayrı otoparka girebilmek ayrı dert. Takip için de sabahları çağırıyorlar en az 1 saat bekleniyor. Umarım Rabbim sabrını verir 2. Kez.Inanin sabah 9da çıktık evden, hala donemedikbenim de gözümde büyüyor inşallah hayirlisiyla neticelenir. Aynen benim de pko düşük doz.
5 kutu gonal f 300 var. Bir kutu da gonal f 75 var. 75 olan nedir anlayamadım?
37.5 doz kullanacağım
Yok cnm raporlular sabit ilacları ama benm gibi özelden yaptırıyorsanız eger ucurum fark varRaporlu alınca da mı fiyat değişiyor? Hiç indirim konuşmadık benim de 350 gibi bişey tutmuştu.
Hastaneye gitmek ayrı otoparka girebilmek ayrı dert. Takip için de sabahları çağırıyorlar en az 1 saat bekleniyor. Umarım Rabbim sabrını verir 2. Kez.
Anladım canım. Bana fazla kutu yazmışlardı. Hemşireye bittikçe mi alayım dedim Yok hepsini al ilaçlarını bırakma. Hamile kalırsan da bize getirirsin ihtiyacı olanlara veririz dedi. Keşke kalsaydım da elimdeki 2 kutuyu Sevinç'le getirip verebilseydim.Yok cnm raporlular sabit ilacları ama benm gibi özelden yaptırıyorsanız eger ucurum fark var
Raporlu alınca da mı fiyat değişiyor? Hiç indirim konuşmadık benim de 350 gibi bişey tutmuştu.
Hastaneye gitmek ayrı otoparka girebilmek ayrı dert. Takip için de sabahları çağırıyorlar en az 1 saat bekleniyor. Umarım Rabbim sabrını verir 2. Kez.
Kalırsın inş cnm benm rahat duşün sıkıntı etme birbirimize dua edelim inş hayırlı sekilde olacak inşAnladım canım. Bana fazla kutu yazmışlardı. Hemşireye bittikçe mi alayım dedim Yok hepsini al ilaçlarını bırakma. Hamile kalırsan da bize getirirsin ihtiyacı olanlara veririz dedi. Keşke kalsaydım da elimdeki 2 kutuyu Sevinç'le getirip verebilseydim.
Bende bugün oradaydım malesef aşılama iptal oldu cuma günü gittiğimde 1 tane 10 ml lik yumurta oluşmuştu bugün gittim 3 tane de 16 ml lik çikolata kistimin olduğu tarafta oluşmuş doktorda şaşırdı puregon kullanıyordum 50 ünite günlük sindi duphaston verdi adet olacakmışım sonra yine aynı süreç sil baştan
Hanımlar size bir sorum var Benim de yarın randevum var ama tüp bebek için değil bu ay ilk kez korunmayı bıraktık kontrol yaptırmak ve yumurtlama hakkında bilgi almak için gidiyorum yardımcı olur değil mi
Olur tabii ki.
Ilk gittiginizde sizin adınıza bir dosya acıyorlar. Oraya bilgilerinizi verirsiniz. 1 aydır korunmadiginizi söylersiniz. İnşallah tedaviye hiç gerek kalmadan sağlıkla hamile kalırsınız :)
Tavsiyem, ilk gidisinizde ogleden sonra gidin, sabah yumurta takibi yapıldığı için kalabalık oluyor. Hormonlariniza baktiracaksaniz adetin ikinci günü sabah gidin
İnşallah siz de ve isteyen herkes hayırlısıyla hamile kalırOlur tabii ki.
Ilk gittiginizde sizin adınıza bir dosya acıyorlar. Oraya bilgilerinizi verirsiniz. 1 aydır korunmadiginizi söylersiniz. İnşallah tedaviye hiç gerek kalmadan sağlıkla hamile kalırsınız :)
Tavsiyem, ilk gidisinizde ogleden sonra gidin, sabah yumurta takibi yapıldığı için kalabalık oluyor. Hormonlariniza baktiracaksaniz adetin ikinci günü sabah gidin
Kızlar size bir tavsiyem progestan iğneye gecenler iğneyi vurdurmadan önce elinizde ısıtın avucunuzda dursun hemsireye öle verin vursun gercekten beze olusumunu acıyı azaltıyor ben biraz gec kaldım ama faydasını cok gördüm üstüme oturamıyordum ama şuan cok ıyıyım allah yardımcımız olsun
Ovitrelle de göbekten uygulanıyor diye biliyorumSu an 3 yumurta var biri 12 mm, inşallah diğerleri büyümez. Ovitrelle yazmışlar, kalcadan mi oluyor?
iğneler göbekten.progestan transferden sonra yapılıyor bebek tutunsun düşük olmasın diye destekletici bir iğne hergün kalcadan yapılıyor.ben pozitifi aldım ama hala vuruluyorum ne zamana kadar devam ederim bilmiyorum ilk zamanlar beze falan olustu ama şimdi o ısıtma yöntemi ile beze olmuyor hamdolsunSu an 3 yumurta var biri 12 mm, inşallah diğerleri büyümez. Ovitrelle yazmışlar, kalcadan mi oluyor?
Siz tüp bebek mi yaptırmıştınz Eğer öylede daha önce aşılama denediniz miCnm suan oldugun iğne
iğneler göbekten.progestan transferden sonra yapılıyor bebek tutunsun düşük olmasın diye destekletici bir iğne hergün kalcadan yapılıyor.ben pozitifi aldım ama hala vuruluyorum ne zamana kadar devam ederim bilmiyorum ilk zamanlar beze falan olustu ama şimdi o ısıtma yöntemi ile beze olmuyor hamdolsun
Evet tüp bebek yaptırdım .aşılama olmadı cunku iki tüpümde tıkalı direk tüp benek yapılması söledndiSiz tüp bebek mi yaptırmıştınz Eğer öylede daha önce aşılama denediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?