Uzm.Dr. Müşerref Banu YILMAZ hastaları?

Inanin sabah 9da çıktık evden, hala donemedik benim de gözümde büyüyor inşallah hayirlisiyla neticelenir. Aynen benim de pko düşük doz.
5 kutu gonal f 300 var. Bir kutu da gonal f 75 var. 75 olan nedir anlayamadım?
37.5 doz kullanacağım

Raporlu alınca da mı fiyat değişiyor? Hiç indirim konuşmadık benim de 350 gibi bişey tutmuştu.

Hastaneye gitmek ayrı otoparka girebilmek ayrı dert. Takip için de sabahları çağırıyorlar en az 1 saat bekleniyor. Umarım Rabbim sabrını verir 2. Kez.

Yok cnm raporlular sabit ilacları ama benm gibi özelden yaptırıyorsanız eger ucurum fark var

Yok cnm raporlular sabit ilacları ama benm gibi özelden yaptırıyorsanız eger ucurum fark var
Anladım canım. Bana fazla kutu yazmışlardı. Hemşireye bittikçe mi alayım dedim Yok hepsini al ilaçlarını bırakma. Hamile kalırsan da bize getirirsin ihtiyacı olanlara veririz dedi. Keşke kalsaydım da elimdeki 2 kutuyu Sevinç'le getirip verebilseydim.

Ben inip giriyorum hastaneye,kaydimi yaptırıyorum. Eşim arabayi park edip geliyor yarim saatten fazla sürüyor. Dediginiz gibi sabahları zaten çok yoğun. Hele işlem varsa birikiyor iyice hastalar.
Allah hayirli evlat versin de bir daha gitmeyelim inşallah. Çok yoruyor beni sık gidişler ve uzun bekleyişler

Kalırsın inş cnm benm rahat duşün sıkıntı etme birbirimize dua edelim inş hayırlı sekilde olacak inş

Kızlar zor bir süreç Kolay değil yipraniyoruz yoruluyoruz ama inşallah sonu güzel olacak iyi düşünelim iyi şeyler olsun ve tabi ki bol bol dua herkesten dua isteyin Rabbim birini kabul edecek elbet hayırlısı olsun hepimizin hakkında

Yine doktordan geliyorum. Herkesi gün aşırı çağırıyor mu? Çarşamba yine gideceğim. Gidip gelmek,beklemek yorucu Allah emeklerimizin karşılığını versin. 37.5 unite gonal f 300 kullaniyordum, simdi 25 uniteye dusurdu.
Doktor hanim gerçekten muhteşem bir insan. Yaklaşımı, sevecenliği, nezaketi bambaşka. Doktor gibi degil, anne gibi abla gibi yaklaşıyor. Ben özel durumumdan dolayi zorlaniyorum,ona rağmen sabırla bekliyor, her seferinde ekranı çevirip anlatıyor, ve bunları bıkkınlıkla değil güleryüzle yapıyor. En pahalı hastanelerde bile böyle doktor yok bence.
Okuyan herkese tavsiye ediyorum Banu hanimi

Bende bugün oradaydım malesef aşılama iptal oldu cuma günü gittiğimde 1 tane 10 ml lik yumurta oluşmuştu bugün gittim 3 tane de 16 ml lik çikolata kistimin olduğu tarafta oluşmuş doktorda şaşırdı puregon kullanıyordum 50 ünite günlük sindi duphaston verdi adet olacakmışım sonra yine aynı süreç sil baştan

Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. Benim de geçen ay 6 yumurta olduğu için iptal oldu aşılama, duphaston verdi. Ama o da inanılmaz göğüs ağrısı yapan bi ilaç, acıdan ağladığım oldu inşallah size yapmaz..

Hanımlar size bir sorum var Benim de yarın randevum var ama tüp bebek için değil bu ay ilk kez korunmayı bıraktık kontrol yaptırmak ve yumurtlama hakkında bilgi almak için gidiyorum yardımcı olur değil mi

Hanımlar size bir sorum var Benim de yarın randevum var ama tüp bebek için değil bu ay ilk kez korunmayı bıraktık kontrol yaptırmak ve yumurtlama hakkında bilgi almak için gidiyorum yardımcı olur değil mi

Olur tabii ki.
Ilk gittiginizde sizin adınıza bir dosya acıyorlar. Oraya bilgilerinizi verirsiniz. 1 aydır korunmadiginizi söylersiniz. İnşallah tedaviye hiç gerek kalmadan sağlıkla hamile kalırsınız :)
Tavsiyem, ilk gidisinizde ogleden sonra gidin, sabah yumurta takibi yapıldığı için kalabalık oluyor. Hormonlariniza baktiracaksaniz adetin ikinci günü sabah gidin

Aksi doktorlardan dolayı böyle evham yapmıştım yanlış yere mi aldım randevuyu diye.burada tesadüfen başlığı görünce size sormak istedim. Zaten öğleden sonraya almıştım çok teşekkürler

İnşallah siz de ve isteyen herkes hayırlısıyla hamile kalır

Kızlar size bir tavsiyem progestan iğneye gecenler iğneyi vurdurmadan önce elinizde ısıtın avucunuzda dursun hemsireye öle verin vursun gercekten beze olusumunu acıyı azaltıyor ben biraz gec kaldım ama faydasını cok gördüm üstüme oturamıyordum ama şuan cok ıyıyım allah yardımcımız olsun

Su an 3 yumurta var biri 12 mm, inşallah diğerleri büyümez. Ovitrelle yazmışlar, kalcadan mi oluyor?

Cnm suan oldugun iğne
Su an 3 yumurta var biri 12 mm, inşallah diğerleri büyümez. Ovitrelle yazmışlar, kalcadan mi oluyor?
iğneler göbekten.progestan transferden sonra yapılıyor bebek tutunsun düşük olmasın diye destekletici bir iğne hergün kalcadan yapılıyor.ben pozitifi aldım ama hala vuruluyorum ne zamana kadar devam ederim bilmiyorum ilk zamanlar beze falan olustu ama şimdi o ısıtma yöntemi ile beze olmuyor hamdolsun

Siz tüp bebek mi yaptırmıştınz Eğer öylede daha önce aşılama denediniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…