benim vesilem olmuştu ona gittim rahim filmi çekilmesini istedi filmden sonra anında hamile kaldım ama maalesef kalbi durduğu için 9 haftalıkken kaybettim

fakat tekrar bezmialeme gitmeyi şuan düşünmüyorum hemen tüp bebekliksin rezervin çok düşük normal olmaz vakit kaybetme 3 ay gel hormon ilaçlarına başlayalım dedikleri için soğudum potansiyel müşteri gözüyle bakılıyor diğer tüp bebek merkezleri gibi tutma ihtimali yüksek olan sonuçta kendilerinin başarı oranını da arttıracağı için anında yapışıyorlar.
Benim durumum farklı vajinismustum ve ilişkiye giremiyordum oldu diye düşünüyorduk meğer kızlık zarı bile tam yırtılmamıştı buraya geldik niye olmuyor diye doktor vajinal muayenede tam olarak ilişki olmamış zar tam yırtılmamış dedi bu arada amh değerim düşük çıkmıştı o ay korktum başka ünlü bir doktorda vajinismus tedavisine gittim 6 seansta çözüldü sonrasında tahlillere de devam ettik hormon değerlerim mükemmel çıkmıştı ve ben tam anlamıyla ilk ilişkiye girdiğim ay hemen hamile kaldım.
normalde amh değerim düşük bile çıksa ki ultrasonla baktığında 6 folikül görmüş ve amh bizi biraz yanıltmış demişti tüm hormon değerlerim düzgün ve ben ilk ilişkiye girdiğim ayda hamile kalmışken bebeğin kalbi durduğunda bana hemen yaşın geçiyor rezervinde az normal şansın çok çok az,vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlayalım demelerinin üzerine yapacaksam da tüp bebeği sizde yapmam dedirtti.
Sonrasında gittiğim doktorlar aynı duruma rezerv az ama hormonlar bedenin tüm işleyişi düzgün bize sadece 1 yumurta ve o yumurtayı sağlıklı olarak geliştirip çatlatacak hormon gerekir bu şekilde baktığımda normal tutmaması için bir problem yok 6 ay en azından normal şansını dene sonrasında önce aşılama arkasından tüp bebek denemeni tavsiye ederim dediler. Kanunideki infertilite bölümündeki doktor da geçen ay kürtaj sonrasında rahim için temizmi hormonlar düzelmişmi diye tüm tahllillerimi yeniledi 7 folikül gördü.Kürtajdan sonra 3 ayda geçti bence en azından yılbaşına kadar kendine normal yollardan şans ver dedi.