Uzm.Dr. Müşerref Banu YILMAZ hastaları?

gerçekten mi :KK43: Belki kendisiyle doğru bir yol izlerim diye düşünmüştüm. Ya şu rahim filmimi bir yaptırayım da bakalım. Açıkçası ben rahimdeki incelmeyi 10 ay önce yapılan kürtajıma bağlıyorum.. Hatta Allah korusun ama rahim içinde bir yapışıklıktan falan şüpheleniyorum :KK43: Sonucu aldıktan sonra çıkan her sonuç için ne yapacağımı neye yönleneceğimi şaşırmış durumdayım.. Zaten yapışıklık falan çıkarsa aşılam yada tüp bebek bile yapılamaz :KK43: Düşünmekten yoruldum artık..
Can'ım sen bir git görüş. En doğru yolu dr hanım gösterir sana.

Arkadaşlar, Müşerref Banu hanıma gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki ay. Kendisi doğal yoldan gebelik için de herhangi bir tedavi uyguluyor mu? Yoksa sadece aşılama ve tüp bebek mi yapıyor? Ben 3buçuk yıllık evliyim ve 10 ay önce de kürtajım var. Kürtajdan sonra da olmadı tekrar.. Rahim duvarımda incelme var, Ekim başında rahim filmim çekilecek. Şu anda gittiğim doktordan hiç memnun değilim herhangi bir tedavi uygulamıyor sürekli bekletiyor ve doğru tetkikler yaptığını da düşünmüyorum. Müşerref hanıma gitmeyi düşünüyorum ama aşılama ve tüpten önce doğru bir tedavi ile normal yoldan hamile kalmak istiyorum aslında. Doğru yer mi sizce?

Canım bir problem var mı diye tüm tahlillerini ücretsiz yaptırmış olursun o açıdan da müşerref hanıma gidebilirsin en azından hormanların, yumurta rezervin vb her şey normal mi görmüş olursun :) zaten tahliller bittiğinde karşısına alıp konuşuyor sonrasında da tüp bebeklik bir durumun yoksa güle güle diyorlar ama bu arada herhangi bir problemin varsa ilaçla tedavisi olan o konuda da reçete yazıyor.

C cengel tesekkur ederim cevabin icin. Rahim filmimden sonra ilk firsatta kendisine gorunecegim. Hakkimizda hayirlisi belki de vesilem olur :dua:

benim vesilem olmuştu ona gittim rahim filmi çekilmesini istedi filmden sonra anında hamile kaldım ama maalesef kalbi durduğu için 9 haftalıkken kaybettim :( fakat tekrar bezmialeme gitmeyi şuan düşünmüyorum hemen tüp bebekliksin rezervin çok düşük normal olmaz vakit kaybetme 3 ay gel hormon ilaçlarına başlayalım dedikleri için soğudum potansiyel müşteri gözüyle bakılıyor diğer tüp bebek merkezleri gibi tutma ihtimali yüksek olan sonuçta kendilerinin başarı oranını da arttıracağı için anında yapışıyorlar.

Benim durumum farklı vajinismustum ve ilişkiye giremiyordum oldu diye düşünüyorduk meğer kızlık zarı bile tam yırtılmamıştı buraya geldik niye olmuyor diye doktor vajinal muayenede tam olarak ilişki olmamış zar tam yırtılmamış dedi bu arada amh değerim düşük çıkmıştı o ay korktum başka ünlü bir doktorda vajinismus tedavisine gittim 6 seansta çözüldü sonrasında tahlillere de devam ettik hormon değerlerim mükemmel çıkmıştı ve ben tam anlamıyla ilk ilişkiye girdiğim ay hemen hamile kaldım.

normalde amh değerim düşük bile çıksa ki ultrasonla baktığında 6 folikül görmüş ve amh bizi biraz yanıltmış demişti tüm hormon değerlerim düzgün ve ben ilk ilişkiye girdiğim ayda hamile kalmışken bebeğin kalbi durduğunda bana hemen yaşın geçiyor rezervinde az normal şansın çok çok az,vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlayalım demelerinin üzerine yapacaksam da tüp bebeği sizde yapmam dedirtti.

Sonrasında gittiğim doktorlar aynı duruma rezerv az ama hormonlar bedenin tüm işleyişi düzgün bize sadece 1 yumurta ve o yumurtayı sağlıklı olarak geliştirip çatlatacak hormon gerekir bu şekilde baktığımda normal tutmaması için bir problem yok 6 ay en azından normal şansını dene sonrasında önce aşılama arkasından tüp bebek denemeni tavsiye ederim dediler. Kanunideki infertilite bölümündeki doktor da geçen ay kürtaj sonrasında rahim için temizmi hormonlar düzelmişmi diye tüm tahllillerimi yeniledi 7 folikül gördü.Kürtajdan sonra 3 ayda geçti bence en azından yılbaşına kadar kendine normal yollardan şans ver dedi.

benim vesilem olmuştu ona gittim rahim filmi çekilmesini istedi filmden sonra anında hamile kaldım ama maalesef kalbi durduğu için 9 haftalıkken kaybettim :KK43: fakat tekrar bezmialeme gitmeyi şuan düşünmüyorum hemen tüp bebekliksin rezervin çok düşük normal olmaz vakit kaybetme 3 ay gel hormon ilaçlarına başlayalım dedikleri için soğudum potansiyel müşteri gözüyle bakılıyor diğer tüp bebek merkezleri gibi tutma ihtimali yüksek olan sonuçta kendilerinin başarı oranını da arttıracağı için anında yapışıyorlar.

Benim durumum farklı vajinismustum ve ilişkiye giremiyordum oldu diye düşünüyorduk meğer kızlık zarı bile tam yırtılmamıştı buraya geldik niye olmuyor diye doktor vajinal muayenede tam olarak ilişki olmamış zar tam yırtılmamış dedi bu arada amh değerim düşük çıkmıştı o ay korktum başka ünlü bir doktorda vajinismus tedavisine gittim 6 seansta çözüldü sonrasında tahlillere de devam ettik hormon değerlerim mükemmel çıkmıştı ve ben tam anlamıyla ilk ilişkiye girdiğim ay hemen hamile kaldım.

normalde amh değerim düşük bile çıksa ki ultrasonla baktığında 6 folikül görmüş ve amh bizi biraz yanıltmış demişti tüm hormon değerlerim düzgün ve ben ilk ilişkiye girdiğim ayda hamile kalmışken bebeğin kalbi durduğunda bana hemen yaşın geçiyor rezervinde az normal şansın çok çok az,vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlayalım demelerinin üzerine yapacaksam da tüp bebeği sizde yapmam dedirtti.

Sonrasında gittiğim doktorlar aynı duruma rezerv az ama hormonlar bedenin tüm işleyişi düzgün bize sadece 1 yumurta ve o yumurtayı sağlıklı olarak geliştirip çatlatacak hormon gerekir bu şekilde baktığımda normal tutmaması için bir problem yok 6 ay en azından normal şansını dene sonrasında önce aşılama arkasından tüp bebek denemeni tavsiye ederim dediler. Kanunideki infertilite bölümündeki doktor da geçen ay kürtaj sonrasında rahim için temizmi hormonlar düzelmişmi diye tüm tahllillerimi yeniledi 7 folikül gördü.Kürtajdan sonra 3 ayda geçti bence en azından yılbaşına kadar kendine normal yollardan şans ver dedi.
Banu hanım hiç bahsettiğiniz gibi doktor değil. Dilerim ondan önce başka bir doktor söylemiştir bunları.

Banu hanım hiç bahsettiğiniz gibi doktor değil. Dilerim ondan önce başka bir doktor söylemiştir bunları.

Banu hanım sıcak iyi bir doktor o konuda bende hem fikirim ama ben Banu hanımda bunları yaşadım, sonrasında 3 doktora göründüm biri Yeşim Yerçok oda sıcak işinde çok iyi birçok tv programına çıkmış bir doktor ki tüp bebek infertilite uzmanı, onun dışında Kanuni Eğitim Araştırma Hastaneside Nadiye Köroğlu ve İbrahim Polata gittim. Hepsi amh bizim için kriterlerden sadece biri ama en önemli kriterimiz 2 günde ultrasonla görülen antral folikül sayısıdır, vakit kaybetmek istemiyorum dersen tüp bebek tedavisine direk başlayabilirsiniz ama maddi boyutu dışında bu süreç öyle basit bir süreç değil geçmiş dönemde tam anlamıyla ilişkiye girilen süreçte kısa zamanda 1 gebelik olustu ise en az 6 ay kendinize doğal yollardan şans vermenizi tavsiye ederim dedi hatta Yeşim hanım resmen beni azarladı kendine gel bedenini normal yolardan çocuğum olmaz biran evvel aşılama tüp bebek yapayım diye şartlandırma dedi, Banu hanım amh sonucumun çok olumsuz olduğunu söyleyince paniklemiştim ve vajinismus tedavisi görürken bile hemen aşılamada yapsak diye Yeşim hanımın başının etini yedim vajinismus seanslarında ayrıca ultrasonla yumurta gelişimime baktı 1 değil 2 sağlıklı büyüyen yumurtan var ailede ikiz bebek sahibi olan varmı diye sormuştu ki ablamda anneannemde var seninde rezervin bu nedenle azalmış olabilir çünkü bir çok kadında her ay 1 yumurta büyüyüp çatlar ve atılır ama sende doğal yoldan iki tane büyüyor dedi ki haklı çıktı vajinismus tedavim bitti ilk ilişkide hamile kaldım bebeği kaybettim tekrar yumurtlama var mı diye gittim şansa yumurtlama dönemindeydim ve 15mm 18 mm boyutunda yine sağlıklı 2 yumurta büyümüştü. Rahim dinlenmeli 3 ay dolana kadar bekle sonrasında yılbaşına kadar doğal yoldan dene dedi bakalım önümüzdeki ay şansımızı deneyeceğiz inşallah rabbim doktor kapılarına muhtaç etmeden hayırlı sağlıklı bir evlat verir. Banu hanımla diğer doktorların tıbbı olarak örtüşmeyen bir yanı yok ayrıca kötü bir doktor olduğunu asla söylemiyorum aksine çok sıcak ve muayenede insanı çok rahatlatan bir doktor ama hasta sayısı arttıkça boşa muayene için vakit kaybetmekten yorulmuş olduğu kanaatindeyim. ben hamile kaldığımda ilk iki ay takip etti tam artık gebe polikliniğe gidebilirsin burada bir işin kalmadı dediği hafta bebeği kaybettik :(

Banu hanım sıcak iyi bir doktor o konuda bende hem fikirim ama ben Banu hanımda bunları yaşadım, sonrasında 3 doktora göründüm biri Yeşim Yerçok oda sıcak işinde çok iyi birçok tv programına çıkmış bir doktor ki tüp bebek infertilite uzmanı, onun dışında Kanuni Eğitim Araştırma Hastaneside Nadiye Köroğlu ve İbrahim Polata gittim. Hepsi amh bizim için kriterlerden sadece biri ama en önemli kriterimiz 2 günde ultrasonla görülen antral folikül sayısıdır, vakit kaybetmek istemiyorum dersen tüp bebek tedavisine direk başlayabilirsiniz ama maddi boyutu dışında bu süreç öyle basit bir süreç değil geçmiş dönemde tam anlamıyla ilişkiye girilen süreçte kısa zamanda 1 gebelik olustu ise en az 6 ay kendinize doğal yollardan şans vermenizi tavsiye ederim dedi hatta Yeşim hanım resmen beni azarladı kendine gel bedenini normal yolardan çocuğum olmaz biran evvel aşılama tüp bebek yapayım diye şartlandırma dedi, Banu hanım amh sonucumun çok olumsuz olduğunu söyleyince paniklemiştim ve vajinismus tedavisi görürken bile hemen aşılamada yapsak diye Yeşim hanımın başının etini yedim vajinismus seanslarında ayrıca ultrasonla yumurta gelişimime baktı 1 değil 2 sağlıklı büyüyen yumurtan var ailede ikiz bebek sahibi olan varmı diye sormuştu ki ablamda anneannemde var seninde rezervin bu nedenle azalmış olabilir çünkü bir çok kadında her ay 1 yumurta büyüyüp çatlar ve atılır ama sende doğal yoldan iki tane büyüyor dedi ki haklı çıktı vajinismus tedavim bitti ilk ilişkide hamile kaldım bebeği kaybettim tekrar yumurtlama var mı diye gittim şansa yumurtlama dönemindeydim ve 15mm 18 mm boyutunda yine sağlıklı 2 yumurta büyümüştü. Rahim dinlenmeli 3 ay dolana kadar bekle sonrasında yılbaşına kadar doğal yoldan dene dedi bakalım önümüzdeki ay şansımızı deneyeceğiz inşallah rabbim doktor kapılarına muhtaç etmeden hayırlı sağlıklı bir evlat verir. Banu hanımla diğer doktorların tıbbı olarak örtüşmeyen bir yanı yok ayrıca kötü bir doktor olduğunu asla söylemiyorum aksine çok sıcak ve muayenede insanı çok rahatlatan bir doktor ama hasta sayısı arttıkça boşa muayene için vakit kaybetmekten yorulmuş olduğu kanaatindeyim. ben hamile kaldığımda ilk iki ay takip etti tam artık gebe polikliniğe gidebilirsin burada bir işin kalmadı dediği hafta bebeği kaybettik :KK43:
Anladım canım. Sen de kendince çok haklısın. Ama amh ve her ay yumurta oluşması farklı bir durum. Bence banu hanım bu yüzden böyle demiştir. Hazır kaynak varken bu yola başvurmak istemiştir. Çünkü geç kalındığında iğneler ile bile sonuç alamayan birçok insan tanıyorum. Bir sene sonraki yumurtlama düzenini bilemezsin. Bende de aksine yumurta çok ama adam akıllı büyütüp çatlayan Yok. Şakın yanlış anlama. Bunları kafanı karıştırmak için söylemiyorum ama daha sonra geç kalmış olmanı da istemem. Bana da ilk hamileliğimden sonra birçok dr kendiliğinden kalırsın dedi ama olmadı maalesef. Çok şükür tedavi ile kalabildim.
Umarım sen de tez zamanda kendiliğinden hamile kalırsın. Bunun örmeği çok fazla.

arkadaslar bezmialemin internet sitesinde kısırlık bölümü randevuları görünmüyor bilgisi olan var mı?

arkadaslar bezmialemin internet sitesinde kısırlık bölümü randevuları görünmüyor bilgisi olan var mı?
Aaaa evet sen diyince baktım. Banu hoca gitti mi acaba o_O
Valla öyleyse ben bile yıkıldım şu an.
Can'ım arayıp sor istersen bir. Tüp bebek bölümünü bağlıyorlar.

Aaaa evet sen diyince baktım. Banu hoca gitti mi acaba o_O
Valla öyleyse ben bile yıkıldım şu an.
Can'ım arayıp sor istersen bir. Tüp bebek bölümünü bağlıyorlar.

gunaydın canım evet aradım konustum aralık 1 den sonra tekrar deneyin dediler. sanırım o zamana kadar yokmuş. ben cuma kan testi için gidecektim randevu almaya calısıyordum ama telefondan öğrenince siz test için gelebilirseniz dediler

gunaydın canım evet aradım konustum aralık 1 den sonra tekrar deneyin dediler. sanırım o zamana kadar yokmuş. ben cuma kan testi için gidecektim randevu almaya calısıyordum ama telefondan öğrenince siz test için gelebilirseniz dediler
Açıkçası böyle gidişlerde tamamen sistemden kaldırmıyorlardı. Sadece bulunmadığı haftaları kapatıyorlardı. Umarım geri döner tabi ki ama bunun içinde başka iş var gibi geldi. Başka bir yere geçmiş olabilir banu hanım. Tüp bebek bölümündeki Prof da gitmişti böyle birden.

Açıkçası böyle gidişlerde tamamen sistemden kaldırmıyorlardı. Sadece bulunmadığı haftaları kapatıyorlardı. Umarım geri döner tabi ki ama bunun içinde başka iş var gibi geldi. Başka bir yere geçmiş olabilir banu hanım. Tüp bebek bölümündeki Prof da gitmişti böyle birden.

yaaa :( zaten çok yoğundu. tup bebek merkezi dedikleri yerde tek doktor olması da zaten düşündürücü. o kadar yoğun ki ona da hak veriyorum. ama mesela şimdi takipte olanlar ne yapacak aklım karıştı. benim cuma testte negatif cıkarsa mesela ikinci tedaviye hemen başlayamam demekki. 1 ay daha atar

yaaa :KK43: zaten çok yoğundu. tup bebek merkezi dedikleri yerde tek doktor olması da zaten düşündürücü. o kadar yoğun ki ona da hak veriyorum. ama mesela şimdi takipte olanlar ne yapacak aklım karıştı. benim cuma testte negatif cıkarsa mesela ikinci tedaviye hemen başlayamam demekki. 1 ay daha atar
Benimki sadece tahmin Can'ım. Banu hanım çok sevildi. Başka yerden de teklif almış olabilir. Yerine başka biri gelecektir mutlaka gitse bile

Izne cikacak diye biliyorum ama emin olamadim

neyse aralık 1den sonra bakın demişlerdi bana telefonda o zaman yapacak bir sey yok keske bir kaç doktor olsa. benim aşılamam tutmazsa yeni takibe başlayamayız bu ay :( bir dahaki aya kalır... kısmet artık

Kızlar rabiya hanım in topiginde bir arkadaş yazmış hastaneyi aramış doktor dan randevu almak için müşerref hanım in tayini çıkmış demişler artık ne kadar doğru bilemiyorum bende çok üzüldüm:(

Back
X