- 30 Ocak 2016
- 783
- 589
- 53
- 43
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Canım kilo verdikçe troidinde düşer benim öyle oldu
Pardon canım troid kilo yaparya genelde şaşırdım rabbim sifani versin tez zamandabenim hiç kilo problemim yok canm..48 kiloyum.amam 5 in altın düşmüyo troit...
Bizden istemedi bilmiyorum istermi acaba siz daha once yaptirmsmiydiniz canim
Öyle tabii.. Rabb'imden işte ne yapalım..Canım ilk bir kac ay olabiliyormus umidini yitirme bence bende umutluyum hsg filminden sonra bakalım rabbimin takdiri
Kısa sürede cikiyomu peki sonuç bilgin varmıYapıldı. Tekrar istedi. Kendi labaratuarlarından kabul ediyor Dr. Sanırım
Pardon canım troid kilo yaparya genelde şaşırdım rabbim sifani versin tez zamanda
Ben Bezmialemin kadın doğumuna Fatih polikliniğe gittim berbat. Ben esenler medipolde gidiyorum doktorum medikal parktaydı Oray'a geçti bende Oray'a gittim onunla. Bide çalıştıgım için Bezmialem Nasıl olur bilemiyorum izin konusunda sCanım bende koşuyolu medipole, medipol mega ya falan gittim azar mı yemedim boşuna saçma sapan trip çektim resmen paramla rezil oldum. Sonra bıraktım orayı bezmialemden daha memlun kaldım. Hele nilay hanım harika bir Dr du.. Makineler yeni ve sistemi de çok iyi bezmialemin.. Bence bezmialeme devam et ama yine de tercih senin..
Cnm test verdigin günden itibaren hesapla on gün içinde randevu almadan gidebiliyorsunMerhabalar ben de Rabiye Yılmaz hastasıyım. Test sonuçları çıkınca gideceğim. Rabiye hanım international'daydı tıp fakültesinde ismi yazıyor fakat kapalı, dolu diye gözüküyor, siz nereden aldınız randevuyu?
Kontrol günümün dolmasına bir gün kala smear testi istedi doktor ama bilgilendirme yapmadığı için testi o gün yapamadı ve başka hastanede yaptırmak zorunda kaldım. Sonuç çıkınca randevu alacağım canım.Cnm test verdigin günden itibaren hesapla on gün içinde randevu almadan gidebiliyorsun
Sülük çok şifa canım.. İnşaallah temizler kisti..Kızlar ne alemdesinz hic sesiniz cıkmıyor.ben bu ay rahim filmi cektirecegim dünde kuyruk sokumuna 4 tane sülük koydurdum hepsi kist bölgeme yapıstı kocaman oldular in faydadını görürüm yapan kişi ye ne için yaptırdıgımı söylemedim.ama kadın anladı sende iltihap var daha gerekli ama şimdilik 4 tane yeter baslangıc için dedi.bakalım bu adetimde randevum var kistim ne alemde.ve inş tüplerimde acılır
İnş canım yaSülük çok şifa canım.. İnşaallah temizler kisti..
Adet bitiminden sonra çekilir normalde ama belki senin daha farklı bişeye bakacaklardır canımKızlar ya siz hsg yi ne zaman cektirdiniz bana adetşn 4üncğ günü gel dediler adetli iken cekildigini ilk defa duydum devlet hastanesinde cekilicem
Hmm anladım cnm cok saol sen ne yaptın nasıl gıdıyorAdet bitiminden sonra çekilir normalde ama belki senin daha farklı bişeye bakacaklardır canım
18 Ekim'de spermiogram randevusu almıştık. Bilmiyorum ne olacak işte..Hmm anladım cnm cok saol sen ne yaptın nasıl gıdıyor
Hayırkısı cnm inş.18 Ekim'de spermiogram randevusu almıştık. Bilmiyorum ne olacak işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?