Uzm. Dr. Rabiye YILMAZ⬅⬇✅♻ hastaları burayaaaaa ☺

Doktordan Memlun kaldınız mı?

• Evet

OY: 4 44,4%
  • Hayır

OY: 0 0,0%
  • Yorumsuz

OY: 5 55,6%

• Ankete Katılan
    9
Ben Bezmialemin kadın doğumuna Fatih polikliniğe gittim berbat. Ben esenler medipolde gidiyorum doktorum medikal parktaydı Oray'a geçti bende Oray'a gittim onunla. Bide çalıştıgım için Bezmialem Nasıl olur bilemiyorum izin konusunda s

Merhabalar ben de Rabiye Yılmaz hastasıyım. Test sonuçları çıkınca gideceğim. Rabiye hanım international'daydı tıp fakültesinde ismi yazıyor fakat kapalı, dolu diye gözüküyor, siz nereden aldınız randevuyu?

Cnm test verdigin günden itibaren hesapla on gün içinde randevu almadan gidebiliyorsun

Cnm test verdigin günden itibaren hesapla on gün içinde randevu almadan gidebiliyorsun
Kontrol günümün dolmasına bir gün kala smear testi istedi doktor ama bilgilendirme yapmadığı için testi o gün yapamadı ve başka hastanede yaptırmak zorunda kaldım. Sonuç çıkınca randevu alacağım canım.

Kızlar ne alemdesinz hic sesiniz cıkmıyor.ben bu ay rahim filmi cektirecegim dünde kuyruk sokumuna 4 tane sülük koydurdum hepsi kist bölgeme yapıstı kocaman oldular in faydadını görürüm yapan kişi ye ne için yaptırdıgımı söylemedim.ama kadın anladı sende iltihap var daha gerekli ama şimdilik 4 tane yeter baslangıc için dedi.bakalım bu adetimde randevum var kistim ne alemde.ve inş tüplerimde acılır

Sülük çok şifa canım.. İnşaallah temizler kisti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…