Uzm. Dr. Rabiye YILMAZ⬅⬇✅♻ hastaları burayaaaaa ☺

Doktordan Memlun kaldınız mı?

• Evet

OY: 4 44,4%
  • Hayır

OY: 0 0,0%
  • Yorumsuz

OY: 5 55,6%

• Ankete Katılan
    9
Bugun hsg cekilecekti ama yanlıslık olmus adetli iken cekilmiyor bitince gel dedi.ordaki işi halledemedim bari yumurta takibini yaptırayım dedim bir dünya yol gittim bezmialeme.maalesef rahim filmi olmadan bakamayız dedi.anlayacagınız bir dahamki aya kaldı herseyim zaten bayram arası girmisti simdide bu 2 ay çöpe gittineyse vardır bir hayır siz ne yapıyırsunuz kızlar nasıl oldunuz

Selam kizlar asilama icin bezmialemi onerir misiniz? Bir de bu rabiye dediginiz dr yok sanirim listede goremedim ben
En son ben geccen ay gitmiştim cnm o zaman vardı ama sistemde arada sorun olup cıkmayabiliyor.ben tüp bebek yaptıracagım asılama hakkında bir bilgim yok ama arkadaslarda yapanlar var sanırım.allah yardımcın olsun

En son ben geccen ay gitmiştim cnm o zaman vardı ama sistemde arada sorun olup cıkmayabiliyor.ben tüp bebek yaptıracagım asılama hakkında bir bilgim yok ama arkadaslarda yapanlar var sanırım.allah yardımcın olsun
Hmm oyle olabilir o zaman. Suan listede baska bi erkek dr ismi gorunuyor. Valla bilgisi olan varsa yazsin biseyler asilama arastiriyorum istanbulda devlet hastanesinde. Amin cumlemizin yardimcisi olsun Rabbim cok ugrastirmasin...

ben önermiyorum arkadaşlar..ekimde aşılama yaptırdım.progestan verdi bana ağızdan alınan ilacı vajinal diye yazdı reçeteye ordaki hemşire. tutmadı aşılamam belki ilaçla alakalı değil.ben önermiyorum.yinede siz bilirsiniz

Kesinlikle çok önemli.. başka bir zarar da verebilirdi Allah korusun. Aslında eczane belirtiyor ama dalgınlığa geldi herhalde.
Benim kuzenim de fitilleri yutmuştu kaç paket

Kesinlikle çok önemli.. başka bir zarar da verebilirdi Allah korusun. Aslında eczane belirtiyor ama dalgınlığa geldi herhalde.
Benim kuzenim de fitilleri yutmuştu kaç paket

aşılamadn sonra eczaneden ilaçları alırken adam sordu ama kadın destan yzar gibi yazmıştı.görünce gerek görmedi..kısmet işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…