- 22 Mart 2016
- 1.601
- 1.241
- 133
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Maşallah cnm hadi hayırlısı inş kavusursunBenim bugün yumurta takibimde 20 mm yumurtamı gördük inşallah bu ay bebeğime kavuşurum dua edin bana nolur..
Maşallah cnm hadi hayırlısı inş kavusursun
Valla cnm hiç bir bilgim yok insallah tam olması gerekendirBu arada bu ilk yumurta takibim Dr. İlaçla takip edelim demişti ben istemedim iyimi yaptım kotümü bilemedim bugün 16.günüm yumurtam oval yapidaymis 15mm-20 mm çıktı sizce nasıl
En son ben geccen ay gitmiştim cnm o zaman vardı ama sistemde arada sorun olup cıkmayabiliyor.ben tüp bebek yaptıracagım asılama hakkında bir bilgim yok ama arkadaslarda yapanlar var sanırım.allah yardımcın olsunSelam kizlar asilama icin bezmialemi onerir misiniz? Bir de bu rabiye dediginiz dr yok sanirim listede goremedim ben
Hmm oyle olabilir o zaman. Suan listede baska bi erkek dr ismi gorunuyor. Valla bilgisi olan varsa yazsin biseyler asilama arastiriyorum istanbulda devlet hastanesinde. Amin cumlemizin yardimcisi olsun Rabbim cok ugrastirmasin...En son ben geccen ay gitmiştim cnm o zaman vardı ama sistemde arada sorun olup cıkmayabiliyor.ben tüp bebek yaptıracagım asılama hakkında bir bilgim yok ama arkadaslarda yapanlar var sanırım.allah yardımcın olsun
Canım rabiye hanım tüp bebek bölümünde.. hastaneyi adayarak bilgi alabilirsin..Selam kizlar asilama icin bezmialemi onerir misiniz? Bir de bu rabiye dediginiz dr yok sanirim listede goremedim ben
Ben gecen gun aradim bezmialemi dedilerki burda sadece asilama yapiliyor.tup bebek bolumu daha acilmadi.nilay hanimda ozel bir hastanede artikCanım rabiye hanım tüp bebek bölümünde.. hastaneyi adayarak bilgi alabilirsin..
Ben gecen gun aradim bezmialemi dedilerki burda sadece asilama yapiliyor.tup bebek bolumu daha acilmadi.nilay hanimda ozel bir hastanede artik
Cahillik işte.. iyi oldu söylediğin...ben önermiyorum arkadaşlar..ekimde aşılama yaptırdım.progestan verdi bana ağızdan alınan ilacı vajinal diye yazdı reçeteye ordaki hemşire. tutmadı aşılamam belki ilaçla alakalı değil.ben önermiyorum.yinede siz bilirsiniz
Cahillik işte.. iyi oldu söylediğin...[/Q
sormasaydım evet benim hatam derdim o progestoran yazınca bende bunu tok mu aç mı dedim bana oraya vajinal yazdı.herzaman ilaçların içini okurum bunu okumak aklıma gelmedi benimde cahilliğim ..yani belki dr alakalı değil ama arka plandaki ekip çok önemli...
Halicioglu tip merkezi diye bi yerdeymis canim baska bir arkadas yazmistiNilay hanım hangi hastanede biliyormusunuz
Canim peki sey sorcam sitede randevu almak isterken gebelik ve kadin dogum secenekleri var dr isimleriyle beraber. İnfertilite hastalari hangi bolumden aliyor goremedim benCanım rabiye hanım tüp bebek bölümünde.. hastaneyi adayarak bilgi alabilirsin..
Kesinlikle çok önemli.. başka bir zarar da verebilirdi Allah korusun. Aslında eczane belirtiyor ama dalgınlığa geldi herhalde.
Benim kuzenim de fitilleri yutmuştukaç paket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?