- 18 Eylül 2007
- 2.061
- 2.184
- 658
- Konu Sahibi Uykulu limon
-
Sevgiyle ne alaka daha cahil evelnince anlar sevgiyi.Benim kız kardeşimde bizi çok kırdı o yaşlardaydı biz vermedik 7 sene bekledi iş vs yoktu bu arada ünv okuttuk o napptı gitti yine onla evlendi.Zamanında bizim yaşadıgınız yeri begenmezdi ist işte çıkar gezerim havalarındaydı.Hemen arkasından çocuk ,kaynanayla oturdu, koca ana kuzuzsu sürekli laf vurur buna şimdi de hiç bakkal bile olmayan köye götürdü bunu şimdi ne kariyer ne bişe anladı ama iş işten geçti hala eşi beğenmez küçük görür.Guya 7 sene sevdi adam bekledi.nasıl yani
-kocan seni çok sevseydi yaptırırdı yaptırmadı dedi
inan artık 2 yıldır cevap bile vermemeye çalışıyorum elimden geleni yapıyorum ama daha da şiddetlendi bu defaO zaman asgari davran sende, kalk oyna ama birşey deme
kardeşime göre eşim beni hiç ama hiç sevmemiş ve sevmiyormuşSevgiyle ne alaka daha cahil evelnince anlar sevgiyi.Benim kız kardeşimde bizi çok kırdı o yaşlardaydı biz vermedik 7 sene bekledi iş vs yoktu bu arada ünv okuttuk o napptı gitti yine onla evlendi.Zamanında bizim yaşadıgınız yeri begenmezdi ist işte çıkar gezerim havalarındaydı.Hemen arkasından çocuk ,kaynanayla oturdu, koca ana kuzuzsu sürekli laf vurur buna şimdi de hiç bakkal bile olmayan köye götürdü bunu şimdi ne kariyer ne bişe anladı ama iş işten geçti hala eşi beğenmez küçük görür.Guya 7 sene sevdi adam bekledi.
Sevdi ya da sevmedi neyi değiştirir ki,zaten boşanacaktınız diye hatırlıyorum.kardeşime göre eşim beni hiç ama hiç sevmemiş ve sevmiyormuş
Eşinizle ilişkiniz, kardeşinizin yanındaykenki davranışlarınız nasıl?düşündüm bi kaç kere evet olabilir
evliligimizin ilk yılları sürekli dip dibe eleleydik şimdilerde ise şakalaşır birbirimize takılırız ama eskisi gibi değilizEşinizle ilişkiniz, kardeşinizin yanındaykenki davranışlarınız nasıl?
Aranızdaki ilişki çok samimiyse kıskandı mı acaba dedim. Peki eşinize kur yapar gibi mi davranıyor?evliligimizin ilk yılları sürekli dip dibe eleleydik şimdilerde ise şakalaşır birbirimize takılırız ama eskisi gibi değiliz
fazla samimiAranızdaki ilişki çok samimiyse kıskandı mı acaba dedim. Peki eşinize kur yapar gibi mi davranıyor?
Samimiyetin karakteri önemli. Kardeş gibi mi yoksa farklı mı?fazla samimi
Samimiyetin karakteri önemli. Kardeş gibi mi yoksa farklı mı?
Eşiniz neden sizle konuşmuyor bu konuları? Sizin bu konulara ilginiz mi yok?eşimle herşeyini konuşur film izlerler spor konuşurlar siyaset konuşurlar yani eşim benimle konuşmadıgı konuları kardeşimle konuşur
pek yok yani aynı şeyleri konuşmuyor benimleEşiniz neden sizle konuşmuyor bu konuları? Sizin bu konulara ilginiz mi yok?
Ayıp olmasın muhabbet olsun diye konuşuyor olmasın? Ciddi konular konuşmak aşırı samimiyet gibi gelmedi bana.pek yok yani aynı şeyleri konuşmuyor benimle
anlamadığım kardeşim eşimden nefret ettiğini söylerken nasıl konuşup vakit geçiriyor anlamıyorum
Ayıp olmasın muhabbet olsun diye konuşuyor olmasın? Ciddi konular konuşmak aşırı samimiyet gibi gelmedi bana.
Böyle düşünmesinde bi bit yeniği var gibikardeşime göre eşim beni hiç ama hiç sevmemiş ve sevmiyormuş
ne gibiBöyle düşünmesinde bi bit yeniği var gibi
Benim kardeşim de eşimi sevmez beni üzdüğü kırdığı için ama belli eder soğuk soğuk davranır
Hem sevmeyip hem muhabbet garip geldi bana
Eşin ona bazı imalarda bulunmuş olabilir mi
Kızmayın ama ablanla olacağıma seninle olsaydım gibi inceden imalarne gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?