inşallah...o istiyorki ailelerimiz çok iyi anlaşsın arkadaş gibi olsun...ya olmassa diyorum hayır ya olucak diyo...büyük bi aile oalcakmısız...ben zaten korkuyorum kaynana dırdırından falan...annesi öyle biri deil ama ne bileyim işte...uzadıkça uzayacak gibi geliyor...bu saat oldu hala aramadı ve bugün çarşıya çıktı...geçen hafta yanındaydım ben...rahat bi yerde askerlik yapıyor yani her asker gibi sıkıntıları yok...bilmiyorum...en azından bana sorması gerekmez miydi?ben böyle düşünüyorum sen ne düşünüyosun? falan gibi ama kendi karar vermiş benimde hemen kabul etmemi bekliyor.
merhaba;
benim 2,5 yıllık bir ilişkim var.sevgilim şuanda asker ve 1 ay sonra gelecek...akerden geldikten sonra 6 ay içinde evlenmeyi planlıyorduk...ona göre para biriktirdik falan...erkek arkadaşım çok dürüst ve iyi yürekli biridir.ben ailesiyle tanıştım o benim ailemle tanışmadı ama ablam ve annemin bilgisi var...geçen gün konusurken bana 1 sene içinde evleneceğimizi söyledi...yani uzun zamandır 6 ay diye plan yaparken hayallerimizi 6 ay üzerine kurarken birden bire 1 sene oldu...bende anlam veremedim tabi...beni seviyor bana değer veriyor askerde bile gayet ilgilidir.annesi ve babasının benim için olumsuz bir düşüncesi yok...kendi kendine böyle bir karar almış ve benden onay bile almadı...sen ne düşünürsün nasıl olur falan diye sormadı...daha sağlam bir ilişki olmalıymış ailelerimiz birbirini daha iyi tanımalıymış falan tarzında açıklamalar yapıyor ama ben dinlemek bile istemiyorum...derdim 6 ay veya 1 sene içinde evlenmekte değil...ama ona bu kararı aldıran şey tam olarak ne onu bilmek istiyorum...dün yine tartıştık...atamıyorum kafamdan diyorum lutfen böyle yapma falan diyor.1 sene max. süre belki herşey yolunda gider daha kısa sürede evleniriz diyor...kızlar evlilikten mi korkuyor sevdiceğim?ne yapmam gerekiyor bilmiyorum...yardım ederseniz sevinirim çünkü paylaşacak kimsem yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?