Üzülerek izliyorum....

Bence çok yanlış düşünüyorsun canım artık evlilikte sıra yok aslında hiç de öyle bir adetimiz yok.. Gören, anlaşan, beğenen hemen evlenirdi. Milletin mutluluğunu engelleme. Kıskandın herhalde o kadarını anladım ama inan biz dıştan olaya bakıyoruz ve kırılacak ya da dert edecek bir şey göremiyoruz. Adetlere bağlıysan kız istemeye sadece ailenin gittiğini de bilirsin. Sonuçta şu anda sen sadece abinin sevgilisisin istemeye gitmen komik olurdu.. eminim olaylar soğuyunca mantıksız düşündüğünün farkına varırsın sende. Birde yurt dışında yaşamasa öldürceksin herhalde ilk gelini bu ne kin böyle boşver ya

Bir öğretmen adayı olarak ben de şunu yazıyorum.

Hayat,bu derslerden ibaret değildir.

Ahlak kuralları vardır,evrensel değerler vardır.Kitaplarda yazmayan...

Bencil olmamak gibi,haddini bilmek gibi...

bende bir öğretmen olarak birşey yazayım...Kolberg ten gelsin... saf çıkarcılıktasınız şuan bu düşüncelerinizle... Allah evrensel düzeye çıkmayı nasip etsin Allah :))

bende bir öğretmen olarak birşey yazayım...Kolberg ten gelsin... saf çıkarcılıktasınız şuan bu düşüncelerinizle... Allah evrensel düzeye çıkmayı nasip etsin Allah :))

of su egıtım bılımlerı hatırlatmayın lutfen :))

woooooww kadınlar kulübü değil düşmanlar kulübü :)

siz sevgilinizin kardeşine düşmanlık besler gibi davranıp iç güveysi,ilk gelin ben olacağım vb... cümleler sarf ederken buradaki kadınların size "düşman" gibi davranmasından daha normal ne olabilir ki?

ooooo kuzi sendeemi burdasın düğün var dediler geldikkk

valla gidip o düğünde şakır şakır oynayasım var

bana mantıksız derdin bak benden beterleri varmış:)

Eğitim psk ders nedir bılemıcem sanıorum kı okudugunuz bölumle alakalı :)))

hersey derslerle kurallarla olmuor hanım efendı.

Bazı seyler , hayat dersi , tecrube ,vicdan ,Ahlak kuralları vs göre yorumlanır,gözlenir ve yaşanır.

sizle kmse burda dalga gecmedi . ( ilk sayfalarda) ama siz karşıt bır dusunce gordukce celallenıp dalgaya aldınız bızı.

içüveysı dedınız terkedın dedınız vs vs madem kibarlık ıstıordunuz bıraz yapıcı olabılırdınız .

yazdıgımız yorumlara 'katılmasanız ' bile tsekkur edıp olabılır dıebılırdınız ama siz yıkıcı olma yolunu sectınız.

ama ben düğüne onları kıskandıgından ya da baska bir nedenden değil ki,orada 'sevgili' adı altında bulunmak istemediğimden gitmek istemiyorum

şu yazdığınızı gidip sevgilinize söyleseniz sorunu halledebilirsiniz belki. takarsınız bi yüzük sözlü-nişanlı sıfatıyla gidersiniz. bu çok problem değil fakat ilk olmalıyım, birinci olmalıyım vs. bu tutum hiç hoş değil bence. sizi anlamaya çalışıyorum. ilk gelin, ilk torun, ilk gözağrısı falan falan falan. şu hayatta kazanacağımız, kazanmak istediğimiz sıfatlar, statüler ilk olmakla alakalı olmamalı diye düşünüyorum. değersiz, kıymetsiz olduktan sonra ha ilk olmuşsun ha son farkeder mi??

neden ısrarla en azından bi yüzük takın, söz yapın diyenlere cevap vermiyosunuz ki?
sözlenmeniz kariyerinizi ne gibi engelleyecek merak ettim doğrusu..

Son düzenleme:
sevenleri sevdiğine vermedileer vermedilerrr

şirin sözlüm seni banaa çok gördüler çok gördüleeerrr

abe kaynana naptıın bizee naptıın bizeeee

biz birbirimizi çook sevdik e kaçıyoz bize kaçıyoz yarimlee:)))

haklısınız da ilkler işte maneviyatı hep özeldir ben de diğer insanlar için de öyle olacagını düşündü.Anladım kia aileler için çok önemli olmuyormus

lauranacım her topıge uygun sarkı nasıl buluyorsun ya:))

neden ısrarla en azından bi yüzük takın, söz yapın diyenlere cevap vermiyosunuz ki?
sözlenmeniz kariyerinizi ne gibi engelleyecek merak ettim doğrusu..

evet ben de aynısını dicektim benden çok yaşıcaksın allegria

Demek ki konuyu okuyunca bu şarkı aklına gelen tek ben değilmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…